Loading...
Loading...

Koji horoskopski znakovi su najbolji za ozbiljnu vezu i brak? Saznajte ovde!

Problem nastaje u onoj fazi kada prvobitna strast sa partnerom krene da se gasi…

Ovan

Loading...

Oni su skloni tome da sasvim naglo odluče sa kim žele vezu, impulsivno se upuštaju u emotivne odnose. Problem nastaje u onoj fazi kada prvobitna strast sa partnerom krene da se gasi… Ukoliko im ne uspe da „ožive“ strasti, lako mogu prekinuti vezu. Njima je neophodno da u vezi uvek osećaju jak impuls, želju i da odnos bude dinamičan, jedino tako može trajati.

Bik

Bikovi vole duge i ozbiljne veze iz prostog razloga- vole stabilnost i uvek žele da znaju na čemu su. Njima je veoma važno da im partner bude veran i da veza bude ozbiljna, pa makar im i bilo malo dosadno zbog toga… Ukoliko se u nekom trenutku strast ugasi, svejedno teško prekidaju veze jer ne vole promene.

Blizanci

Blizanci su po svojoj prirodi veoma promenljivi. Vole da vole i maštaju o ljubavi ali sa druge strane isto tako veoma lako mogu da promene svoje mišljenje i emocije. Oni često vole da izazivaju ljubomoru svog partnera flertujući sa drugima, samo kako bi se malo poigrali. Njima je važno da im u vezi bude zanimljivo i da sa partnerom imaju dobru komunikaciju. Ako nešto od toga nedostaje, lako Vas mogu zameniti…

Rak

Loading...

Rakovi su jedan od najemotivnijih znakova ali isto tako umeju da budu i pomalo podmukli. Oni su jedan od najidealnijih kandidata za ozbiljnu vezu jer vole emotivnu sigurnost. Međutim, isto tako dugo umeju da pate i trpe u lošim vezama jer ne umeju da raskidaju.

Lav

Lavovi imaju snažno i vatreno srce zbog kog su u stanju da vole do srži. Međutim, pre nego što pronađu „pravu“ osobu mogu imati više različitih veza, biti čak i prilično promiskuitetni. Kada se stvarno zaljube, onda neko vreme razmišljaju o sledećem koraku jer se u dubini duše plaše da ne naprave grešku ako se previše vežu. Kada Lav želi nešto ozbiljno, on će Vam to jasno pokazati.

Devica

Device su veoma promenljive… U suštini žele emotivnu stabilnost, vole da imaju ozbiljnu vezu ali ako slučajno naprave pogrešnu procenu, pa kod partnera primete brojne sitnice koje im smetaju, lako ga mogu zameniti. U suštini, ispod spoljašnjosti kojom pokazuju ljubav prema udovoljavanju drugima, ovaj znak na prvom mestu uvek ugađa sebi. Zadržaće se u ozbiljnoj vezi sve dok to njima odgovara.

Vaga

Vage teže tome da uvek imaju partnera. Ne vole samoću. Lako ulaze u nove veze. Važno im je da im laskate i da im se udvarate, vole Vas sve dok pored Vas imaju dovoljno razloga da hrane svoj ego. Oni su odlični kandidati za ozbiljnu vezu jer žele da budu emotivno stabilni ali pre nego što sa njima izdefinišete odnos imaćete mnogo epizoda u kojima će se sa Vama igrati poznate ljubavne igre- „toplo-hladno“.

Škorpija

Škorpije su veoma predane kada iskreno vole, daju svoj maksimum i svaku svju emociju ulažu u tu vezu. Trude se da budu verni i u tome uspevaju sve dok su iskreno zaljubljeni. Kada otkriju laž ili prevaru, ne praštaju i svete se. Nije lako biti u ozbiljnoj vezi sa Škorpijom jer teže tome da sve imaju pod kontrolom, pa i Vas.

Strelac

Ovo je svakako znak sa kojim najteže možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Oni to žele i smatraju da umeju ali u teoriji… U praksi ih hvata nervoza kada pomisle na to da moraju da budu samo sa jednom osobom. Ne vole monotoniju. Sa njima možete da pravite ozbiljne planove jedino ako imate dovoljno razumevanja za povremene hirove i izlete.

Jarac

Jedan od najboljih kandidata za ozbiljnu vezu je svakako Jarac. Kod njih sve treba da bude striktno po pravilima, kada svoje emocije daju jednoj osobi ne očekuju ništa manje od toga zauzvrat. Odlični su u braku, posvećeni i porodica im je važna.

Vodolija

Vodoliju ćete malo teže da dovedete do odluke da se sa Vama upusti u ozbiljnu vezu. Međutim, ako u tome uspete treba da imate na umu da je njima prijateljstvo na prvom mestu. Ako želite da budete sa Vodolijom na duže staze treba da naučite da prvenstveno budete prijatelji, a tek onda i ljubavnici. Pored toga, potrebno je da tolerišete njihovu egocentričnu prirodu.

Ribe

Ribe mogu veoma lako i nepromišljeno da se upuste u ozbiljnu vezu sve dok osećaju leptiriće u stomaku i dok imaju iluzije o voljenoj osobi. Oni su pravi romantici i važno im je da im posvećujete dovoljno pažnje. Ako osećaju da ste zanemarili njihove emotivne potrebe ili da ste im uskratili osnovno pravo na umetničku slobodu, vezu iz raja lako mogu pretvoriti u pravi pakao.

izvor: Nezavisne

Sponzorisano: