Loading...
Loading...

Šta znači sanjati strah

Često se dešava da se san prekine snažnim naletom straha koji osetimo i tada dolazi do buđenja. Nakon buđenja srce nam još uvek ubrzano lupa i potrebno je da prođe malo vremena da dođemo sebi. Iako budi neprijatne emocije, strah u snovima uglavnom ima pozitivnu simboliku i ukazuje na lepa dešavanja koja su pred nama.

Da biste odredili pravo značenje ovakvih snova, potrebno je odrediti da li je u pitanju vaš ili tuđi strah, ali razmotriti i ostale detalje u snu. Pokušajte da se prisetite što više detalja kako biste san protumačili na pravi način. U nastavku možete videti kakvu simboliku najčešće može imati strah u snovima.

Loading...

Šta znači sanjati strah?

Sanjati svoj strah: Ako ste sanjali svoj strah, to je znak da ćete uskoro uspeti da ostvarite poslovni cilj oko kojeg ste se mnogo trudili. Bićete veoma zadovoljni i ponosni zbog svog uspeha, a i u društvu će vas više ceniti i poštovati. Međutim, ovaj san može da ukazuje na to da vi zaista imate podsvesni strah od nečega i da vas to jako muči. Pokušajte da otkrijete čega se to plašite i kako da eliminišete taj strah.

Sanjati tuđi strah: Ukoliko ste sanjali da neka druga osoba oseća strah, to takođe ima pozitivnu simboliku. U narednom periodu ostvarićete veliki poslovni uspeh, ali uz nečiju pomoć. Može se čak desiti da ćete tu pomoć dobiti od osobe čiji ste strah sanjali, ali možda ćete pomoć dobiti i od osobe od koje to niste očekivali. Budite strpljivi i uskoro ćete saznati o kojoj osobi je reč.

Sanjati da ste vi uplašili nekoga: Ako ste sanjali kako ste vi uplašili neku osobu, to je znak da ljudi nemaju poverenja u vas i da se često plaše vaših postupaka. Često se predstavljate kao gruba i hladna osoba i budite strah u ljudima.

Sponzorisano: