Loading...
Loading...

Šta znači sanjati smrt – sanovnik

Iako snovi o smrti često izazivaju strah, oni uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na to da je vreme da se dese neke važne promene u vašem životu. Osim toga, poznato je da ukoliko sanjate da je neke osoba umrla, na taj način produžavate život toj osobi.

Šta znači sanjati smrt?

Loading...

Sanjati smrt voljene osobe: Snovi o smrti voljene osobe ukazuju na to da vam nešto nedostaje u odnosu sa tom osobom. Pored toga, ovaj san može da znači da vam osoba čiju smrt sanjate više ništa ne znači i da nema više nikakvu ulogu u vašem životu.

Sanjati sopstvenu smrt: Sopstvena smrt u snovima simboliše unutrašnje promene, samootkrivanje i transformaciju koja se dešava u vama ili u vašem životu. Ovaj san se smatra pozitivnim jer ukazuje na to da su pred vama velike promene i da prolazite kroz fazu osvešćivanja i produhovljenosti. Vi ostavljate prošlost iza sebe, pa smrt u ovom slučaju označava samo prekid sa starim navikama i emocijama. Dakle, sanjanje sopstvene smrti ne treba da vas plaši, iako ponekad može izazvati strah i napetost.

Sanjati da glumite sopstvenu smrt: Ukoliko ste sanjali da glumite svoju smrt, to je znak da priželjkujete nov početak i da su vam potrebne promene u životu.

Sanjati smrt oca ili majke: Ukoliko sanjate smrt roditelja koji su zapravo živi, to je znak da se u vašem životu dešavaju razne promene i da postajete nezavisni od roditelja.

Sanjati smrt brata/sestre: Ako sanjate ovaj san, to je znak da ne treba više da živite u prošlosti i da je vreme da krenete napred.

Sanjati smrt deteta: Ukoliko sanjate smrt deteta, to znači da treba da se uozbiljite i da ne dozvolite više sebi da se ponašate nezrelo. Osim toga, smrt deteta može da simboliše i novu fazu u vašem životu i sopstveno samootkrivanje.

Loading...

Sanjati da vam neko govori da će umreti: Ukoliko sanjate ovakav san, to je znak da osećate veliki pritisak i da morate da se odlučite za veliku promenu u svom životu. Pred vama je izbor da li da se upustite u neku novu životnu avanturu.

Sanjati da umire osoba koju znate: Ukoliko sanjate da je umrla osoba koju znate, to znači da su vaša osećanja prema toj osobi mrtva ili da se dešava velika promena u odnosu sa tom osobom.

Sanjati da umire nepoznata osoba: Ako ste sanjali da umire osoba koju ne poznajete, to znači da vas ne dotiču promene koje se oko vas dešavaju.

Sponzorisano: