Loading...
Loading...

Šta znači sanjati rodjendan – sanovnik

Snovi o rođendanu u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku, mada nekada mogu odražavati i strah ili osećaj tuge i usamljenosti. Pokušajte da se prisetite što više detalja, kako biste mogli pravilno da protumačite svoj san.

Šta znači sanjati rođendan?

Loading...

Sanjati da slavite svoj rođendan: Ako ste sanjali da slavite svoj rođendan, to je znak da vas u narednom periodu očekuje dobro zdravlje i da ćete dugo živeti. Ukoliko ste sanjali da je na rođendanu bilo puno ljudi, to je dobar znak. Međutim, ako ste u snu sami bili na svom slavlju, to je znak da ćete u narednom periodu biti jako tužni i usamljeni.

Sanjati da slavite tuđi rođendan: Ukoliko ste sanjali kako slavite rođendan neke osobe koju poznajete, onda je to znak da ćete u narednom periodu imati lepa dešavanja i da ćete biti dobro raspoloženi. Moguće je da će upravo osoba čiji ste rođendan sanjali biti odgovorna za vaše dobro raspoloženje. Međutim, ako ste sanjali da rođendan slavi neka osoba koju ne poznajete, to je znak da se osećate usamljeno i da imate potrebu da upoznate nove prijatelje.

Sanjati da ste tužni za svoj rođendan: Ako ste sanjali da ste tužni ili da plačete za svoj rođendan, to je znak da vi imate strah da ćete biti odbačeni. Smatrate da vas okolina nije dovoljno prihvatila i da mnogim osobama nije stalo do vas. Ako ste sanjali da ste tužni zbog neke određene osobe, to je znak da biste voleli da se zbližite upravo sa tom osobom.

Sanjati da niste dobili poziv za rođendan koji ste očekivali: Ukoliko ste sanjali da ste očekivali poziv neke osobe za rođendan, a poziva nije bilo, to je znak da smatrate da vas ta osoba na javi jako povređuje. Smatrate da toj osobi nije stalo do vas i da vam ne poklanja dovoljno pažnje.

Sponzorisano: