Loading...
Loading...

Šta znači sanjati restoran – sanovnik

Snovi u kojima je restoran dominantan motiv često imaju suprotno značenje od onoga što vidite u njima. Simbolika ovih snova zavisi od načina na koji ste videli restoran i od ostalih detalja, a nešto više o tome možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati restoran?

Loading...

Sanjati luksuzan restoran: Ukoliko ste u snu videli luksuzan restoran ili bili u njemu, to ukazuje na to da ćete uskoro doživeti neki neuspeh i da ćete imati novčanih problema.

Sanjati jeftin i prljav restoran: Ako ste sanjali restoran koji je jeftin i prljav, moguće je da ćete imati neočekivani dobitak.

Sanjati da ste u restoranu sa društvom: Ako ste sanjali kako se nalazite u restoranu i kako ste okruženi dobrim društvom, to je znak da ćete u narednom periodu imati dosta uspeha na poslovnom planu i da će vam sve ići od ruke.

Sanjati da ste u restoranu sa partnerom: Ukoliko ste sanjali da se u restoranu nalazite sa vašom voljenom osobom, to je znak da je pred vama niz prijatnih dešavanja.

Sanjati da vas neko zove u restoran: Ako ste sanjali kako vas je neko pozvao da dođete u restoran, to znači da treba da pripazite na svoj novac i da budete štedljiviji.

 

Sponzorisano: