Loading...
Loading...

Šta znači sanjati ogledalo – sanovnik

Snovi o ogledalu predstavljaju vezu između svesne i podsvesne slike koju imate o sebi i uglavnom su vezani za karijeru i poslovne uspehe. Značenje ovih snova zavisi od našeg odraza u ogledalu, od izgleda samog ogledala, ali i od ostalih detalja.

Šta znači sanjati ogledalo?

Loading...

Sanjati svoj realan odraz u ogledalu: Ako ste u snu videli svoj jasan i realan odraz u ogledalu, to je znak da ste u potpunosti svesni sebe i svih aspekata svoje ličnosti.

Sanjati svoj iskrivljen odraz u ogledalu: Ovaj san znači da ste razočarani i da se kajete zbog nečega što ste uradili. Postupili ste suprotno od onoga što zaista mislite.

Sanjati svoj odraz lica u ogledalu: Ukoliko ste sanjali sopstveni odraz lica u ogledalu, to ukazuje na neke promene i važne događaje koji će uslediti u bliskoj budućnosti. Ukoliko je izraz vašeg lica u snu nasmejan i srećan, to je znak da je pred vama veliki materijalni dobitak i poslovni uspeh. Međutim, ako je vaš izraz lica u ogledalu tužan i uplakan, onda ovaj san ukazuje na loše raspoloženje i ljutnju. Pred vama je dosta težak period i mogući su veliki materijalni problemi.

Sanjati razbijeno ili okrnjeno ogledalo: Ukoliko je ogledalo u vašem snu okrnjeno ili razbijeno, to je znak da ćete u narednom periodu drastično promeniti svoje stavove i mišljenja.

Sanjati sebe u svečanoj haljini ispred ogledala: Ukoliko devojka sanja da se ogleda u svečanoj haljini, taj san ukazuje na prilike koje ćete imati da se ljudima prikažete u najboljem svetlu. Ti ljudi bi mogli da vam pomognu da ostvarite poslovni uspeh i zato nemojte propustiti šanse koje su pred vama.

Sanjati da se presvlačite ispred ogledala: Ako ste se u snu presvlačili ispred ogledala u čistu i novu odeću, to je znak da je pred vama veliki poslovni uspeh ili finansijski dobitak.

Loading...
Sponzorisano: