Loading...
Loading...

Šta znači sanjati nož – sanovnik

Šta znači sanjati nož?

Sanjati da koristite nož: Ako ste sanjali kako koristite nož, to je znak da želite da prekinete neku situaciju ili odnos u vašem životu. Ukoliko je nož veliki, onda se radi o ozbiljnoj životnoj situaciji, i obrnuto. Ovaj san može i da ukazuje na to da vas ljudi koji vas okružuju ispunjavaju negativnim emocijama. Pokušajte da se preispitate šta je to što vas čini nezadovoljnim.

Loading...

Sanjati da druga osoba drži nož: Ako ste sanjali kako neko drugi drži nož, to je znak da u nekim situacijama ne možete da se kontrolišete. Smeta vam to što često drugi odlučuju umesto vas i što se vaše mišljenje ne ceni. Još jedno od mogućih značenja ovog sna je da se plašite da ne izgubite nekoga do koga vam je veoma stalo.

Sanjati da ste pronašli nož: Ukoliko ste sanjali kako ste pronašli nož, to je znak da treba da povedete računa o tome kome pričate svoje tajne i kome verujete.

Sanjati da nešto režete oštrim nožem: Ovaj san je znak da se oslobađate nekih starih ideja, misli i stavova. Spremni ste za nov početak.

Sanjati da nešto režete tupim nožem: Ukoliko ste sanjali da nešto režete tupim nožem, to je znak da vam se vraćaju neki kompleksi koje ste imali u detinjstvu i koje ste odavno prevazišli. Ovaj san ukazuje da vam se vraćaju neke negativne emocije vezane za te komplekse.

Sanjati nož na stolu: Ukoliko ste sanjali da se nož nalazi na stolu, to ukazuje na strah koji imate od upoznavanja novih ljudi. Verovatno su vas neke osobe razočarale i izgubili ste poverenje u ljude.

Sanjati da ste izgubili nož: Ako ste sanjali da ste izgubili nož, to znači da ste u poslednje vreme iscrpljeni i da ne možete u potpunosti da se prepustite i da uživate u seksu.

Loading...
Sponzorisano: