Loading...
Loading...

Šta znači sanjati most – sanovnik

Most u snu uglavnom simboliše spajanje ili razdvajanje od određenih okolnosti ili životnih stavova. Osim toga, most u snu ukazuje na neke promene i nove početke, naročito kada je u pitanju emotivni život.

Šta znači sanjati most?

Loading...

Sanjati da vidite most: Ukoliko u snu samo vidite most, to ukazuje na svađu. Moguće je da ćete se udaljiti od voljene osobe.

Sanjati da prelazite most: Ukoliko ste u snu prelazili preko mosta, to je znak da ćete doneti neku važnu odluku u svom životu. Nalazite se na životnoj prekretnici i odlučićete u kom smeru je najbolje da idete. Ako u snu uspete da pređete preko mosta, to znači da ćete se uskoro osloboditi svih briga i problema.

Sanjati da ne možete da pređete most: Ako ste sanjali kako želite da pređete most, ali se plašite, ili je most počeo da se ruši pa ne možete da ga pređete, to znači da bi bilo dobro da se malo preispitate i da usporite. Pre nego što nešto uradite, dobro razmislite o tome. Da biste ostvarili svoj cilj, smislite najbolji način kako to da uradite.

Sanjati da ne želite da pređete most: Ako ste sanjali kako ne želite da pređete most, to znači da želite da napravite pauzu od svega i da na miru razmislite. Potreban vam je unutrašnji mir.

Sanjati da padate sa mosta: Ukoliko ste sanjali kako padate sa mosta, to je znak da vas vaše emocije koče da napredujete u životu.

Sanjati oštećen ili srušen most: Ako ste sanjali oštećen ili srušen most, to je znak da u narednom periodu ne treba da donosite nikakve velike odluke niti da preduzimate velike korake. Ukoliko ste sanjali da posmatrate rušenje mosta, to znači da ste propustili neke važne prilike u životu i da je trebalo brže i bolje da reagujete u datom momentu.

Loading...

 

 

 

Sponzorisano: