Loading...
Loading...

Šta znači sanjati meso – sanovnik

Snovi o hrani uglavnom simbolišu energiju i snagu, kako fizičku tako i psihičku, koju imate ili nemate. Na taj način, i snovi o mesu mogu da vas upozoravaju na to da je potrebno da skupite snagu i da donesete važne životne odluke.

Međutim, ukoliko se desi da sportisti sanjaju ovakav san, to je samo znak da žele da budu još jači i mišićaviji i da su čak preopterećeni proteinima koje unose u svoje telo. Da biste na pravilan način tumačili san o mesu, pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu. U nastavku možete pročitati nešto više o simbolici ovakvih snova.

Loading...

Šta znači sanjati meso?

Sanjati sirovo meso: Ukoliko ste sanjali sirovo meso, to je znak da ćete naići na brojne prepreke na putu do svojih ciljeva. Takođe, ovaj san može da označava i vaše nekontrolisane emocije. Ako ste u snu držali u rukama sveže meso, to znači da ćete uskoro imati materijalni dobitak. Ako ste sanjali da jedete sirovo meso, to je loš znak i ukazuje na bolesti ili na smrt neke vama bliske osobe.

Sanjati pripremljeno meso: Ako ste sanjali da je meso pripremljeno, taj san znači da ćete doživeti lepe trenutke u narednom periodu. Puni ste energije i imate volje za sve. Ukoliko ste sanjali da neka poznata osoba jede pripremljeno meso, to je znak da će ta osoba doživeti mnogo lepih i radosnih trenutaka u bliskoj budućnosti.

Sanjati pokvareno meso: Ako ste sanjali pokvareno meso, to je znak da se osećate loše kako u fizičkom, tako i u psihičkom smislu. Takođe, ovaj san može da ukazuje i na zdravstvene probleme do koji bi moglo doći u narednom periodu, ali i na novčani gubitak.

Sanjati krvavo meso: Ako ste sanjali da je meso krvavo, to je znak da ćete uspeti da ostvarite neki važan cilj ili da ćete imati novčani dobitak.

Sanjati da kupujete meso: Ako ste sanjali da kupujete meso to je znak da ste zadovoljni svojim finansijskim stanjem i statusom u društvu.

Loading...

Sanjati da pečete meso: Ukoliko ste sanjali kako pečete meso, to znači da niste zadovoljni svojim materijalnim stanjem. Vi osećate da dolazi kriza, ali ipak želite još malo da uživate u nekim skupim stvarima i luksuzu.

Sanjati da jedete ljudsko meso: Ukoliko ste sanjali kako jedete ljudsko meso, ovaj san ne treba da vas plaši. On verovatno ukazuje na to da ćete na neki nepošten način doći do uspeha.

Sponzorisano: