Loading...
Loading...

Šta znači sanjati krevet – sanovnik

Snovi o krevetu najčešće simbolišu vašu potrebu za odmorom, ali i neke emocije koje duboko potiskujete u svojoj podsvesti. Značenje sna zavisi od načina na koji ste sanjali krevet i od još nekih detalja. U nastavku možete videti kakvu sve simboliku mogu imati snovi o krevetu.

Šta znači sanjati krevet?

Loading...

Sanjati da ležite ili da sedite na svom krevetu: Ako ste sanjali kako ležite ili sedite na svom krevetu, to je znak da najviše od svega volite dobro da se odmorite i da uživate u komforu.

Sanjati da ležite ili da sedite na tuđem krevetu: Ovaj san znači da ćete u narednom periodu morati da donesete neke veoma važne odluke i da istaknete svoje mišljenje.

Sanjati da spavate u svom krevetu: Ukoliko ste sanjali kako spavate u svom krevetu, to je znak da ste psihički jako stabilni i da se osećate sigurno. Možda vam je jednostavno potrebno malo odmora.

Sanjati da se budite u nepoznatom krevetu: Ovaj san znači da ćete se uskoro suočiti sa posledicama nekih odluka koje ste doneli.

Sanjati neuredan krevet: Ako ste sanjali neuredan krevet, to je znak da treba da se čuvate nekoga ko će pokušati da vas ponizi pred drugima i da vas dovede u neprijatnu situaciju. Moguće je da će ta osoba obelodaniti neke vaše tajne.

Sanjati kako tražite svoj krevet: Ukoliko ste sanjali kako tražite svoj krevet, to znači da vam je teško da prihvatite svoju seksualnost i da imate problem sa izražavanjem intime. Osim toga, ovaj san može značiti da tragate za sigurnošću i srećom koju pruža dom.

Loading...

Sanjati da ne možete da pronađete krevet: Ukoliko ste sanjali kako ne možete da pronađete krevet, to je znak da se osećate jako iscrpljeno i umorno i da vam je što pre potreban odmor. Stalno ste pod stresom i nikako nemate vremena za sebe.

Sponzorisano: