Loading...
Loading...

Šta znači sanjati hleb – sanovnik

Kao i na javi, tako i u snu, hleb je simbol nekih osnovnih životnih potreba i želja, a često se javlja i kao verski simbol ili simbol prijateljstva. Hleb u snovima može da ukazuje i na neke nevolje i probleme koji vam slede u bliskoj budućnosti. Pokušajte da se prisetite što više detalja i da protumačite vaš san.

Šta znači sanjati hleb?

Loading...

Sanjati da jedete hleb: Ukoliko ste sanjali kako jedete hleb, to je znak da ćete se u narednom periodu naći pred iskušenjem kada ćete morati da donesete važnu odluku. U vama će se odvijati unutrašnje borbe i bićete u velikim dilemama. Vaši moralni principi tada će biti dovedeni u pitanje. Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san znači da će vam prijatelji pružiti finansijsku pomoć u narednom periodu.

Sanjati mrvice hleba: Ako ste sanjali mrvice hleba, to znači da ćete u narednom periodu morati da budete dosta mudri i vešti, da biste mogli da prevaziđete sve situacije koje će vas zadesiti.

Sanjati veliku količinu hleba: Velika količina hleba u snu ukazuje na to da ćete u narednom periodu imati dosta finansijskih problema i da nećete moći da zadovoljite sve svoje želje i potrebe.

Sanjati da dajete hleb nekome: Ako ste sanjali kako nekome dajete hleb, to znači da ćete uskoro imati priliku nekome da pomognete i neko će vam na tome biti jako zahvalan.

Sanjati da bacate hleb: Ukoliko ste sanjali kako bacate hleb, to znači da ćete u narednom periodu dosta grešiti. Razmislite dobro pre nego što napravite pogrešan potez.

Sanjati da pečete hleb: Ako ste sanjali kako pečete hleb, taj san znači da vaši prijatelji imaju o vam najbolje mišljenje i da vas cene i poštuju.

Loading...

Sanjati bajat hleb: Bajat hleb uglavnom ima negativnu simboliku i ukazuje na nešto loše što se može desiti u narednom periodu.

 

Sponzorisano: