Loading...
Loading...

Šta znači sanjati dlake – sanovnik

Dlake u snu najčešće simbolišu nešto vezano za vašu seksualnost, ali mogu imati i drugačija značenja. Simbolika ovog sna zavisi od toga da li su u pitanju vaše ili tuđe dlake, koje su boje i dužine, ali i od ostalih detalja.

Šta znači sanjati dlake?

Loading...

Sanjati dlake na svom telu: Ukoliko se desi da muškarac sanja dlake na svom telu, to je znak da je on svestan svoje muževnosti i da se oseća jako privlačno. Međutim, ukoliko žena sanja ovaj san, to je znak da je nesigurna u vezi sa svojom lepotom i privlačnošću. Žena često ima manjak samopouzdanja i nije zadovoljna svojim izgledom, pa se to kroz njenu podsvest reflektuje i u snu.

Sanjati dlake na tuđem telu: Ako ste sanjali dlake na tuđem telu, to je znak da je pred vama veliki poslovni uspeh. Vaš trud će se konačno isplatiti i uspećete da ostvarite svoj cilj.

Sanjati dlake u ustima ili u hrani: Ukoliko ste u snu pronašli dlaku u ustima ili u hrani, to znači da ćete uskoro doći u konflikt sa nekom osobom iz vašeg okruženja. Pazite šta govorite i nemojte dozvoliti da vas drugi ljudi izvedu iz takta.

Sanjati kratke dlake: Kratke dlake koje ste videli u snu ukazuju na neki poziv za slavlje.

Sanjati dugačke dlake: Dugačke dlake u snu su loš znak i predviđaju neke neprijatne vesti koje ćete dobiti.

Sanjati bele dlake: Bele dlake u snu simbolišu razočaranje u ljubavi i moguću prevaru koju ćete doživeti od strane vašeg partnera.

Loading...

Sanjati crne dlake: Crne dlake u snu predskazuju neko putovanje u bliskoj budućnosti.

Sanjati opale dlake: Ako ste u snu videli opale dlake, to je znak da su pred vama brojne šanse i mogućnosti i ne bi trebalo da ih propustite.

Sanjati stidne dlake: Ukoliko ste sanjali stidne dlake, to može biti znak da vas partner vara.

Sponzorisano: