Loading...
Loading...

Šta znači sanjati brod – sanovnik

Brod nije toliko čest motiv u snovima. Značenje snova o brodu zavisi od toga na koji način ste sanjali brod, ali i od ostalih detalja u snu.

Šta znači sanjati brod?

Loading...

Sanjati veliki brod: Veliki brod simboliše neočekivani poslovni uspeh i novčani dobitak.

Sanjati brod u daljini: Ako ste sanjali brod koji se nalazi u daljini, to je znak da vam koncentracija često odluta i da ne možete da se fokusirate na stvari koje vam se trenutno dešavaju. Skloni ste tome da razmišljate o prošlosti i da se sećate starih uspomena.

Sanjati da plovite brodom: Ako ste sanjali kako plovite brodom, to je znak da čeznete za nekim promenama. Život koji živite vam je previše dosadan i želite da se nešto promeni. Po prirodi ste avanturista. Ovaj san ukazuje i na to da možda čeznete za nekim romantičnim putovanjem sa svojim partnerom.

Sanjati da vi upravljate brodom: Ovaj san znači da ćete uspeti da ostvarite neki svoj cilj.

Sanjati brod u luci: Ukoliko ste sanjali brod koji je usidren u luci, to je znak da ćete uskoro rešiti neki problem koji vas muči već duže vreme.

Sanjati nasukan brod: Ukoliko ste sanjali nasukan brod, to je znak da ste jako nesigurni u sebe i u svoje odluke.

Loading...

Sanjati da brod tone: Ako ste sanjali da brod tone, a da se vi nalazite na njemu, to je znak da ne volite nikakve rizike u životu. Ne volite da ulazite u nešto nepoznato jer to u vama budi strah i nemir. Volite da imate sve unapred isplanirano.

Sanjati da skačete sa broda: Ukoliko ste sanjali kako skačete sa broda, to je znak da vas drugi kontrolišu i da prate svaki vaš korak. Smatrate da vas niko neće podržati šta god da uradite i često poželite da se na neko vreme udaljite od svih.

Sponzorisano: