Loading...
Loading...

Šta znači sanjati bolest – sanovnik

Kako na javi tako i u snu, bolest se uvek vezuje za neprijatne emocije koje trenutno osećate ili koje ćete doživeti u narednom periodu. Ukoliko ste sanjali bolest, trebalo bi da povedete više računa o sebi i o svom zdravlju u narednom periodu. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati bolest?

Loading...

Sanjati svoju bolest: Ako ste sanjali da ste vi bolesni, to je znak da treba više da vodite računa o svom psihološkom stanju i o odnosu koji imate sa ljudima. Nešto vas mnogo brine i opterećuje, a moguće je i da neka osoba iz vašeg okruženja negativno deluje na vas. Nemate svoj unutrašnji mir i jako ste napeti. Bilo bi dobro da razmislite o čemu je reč i kako da sredite svoj život. Osim toga, ovaj san predskazuje i neuspeh na poslu.

Sanjati da je bolesna neka druga osoba: Ukoliko ste sanjali da je bolesna neka druga osoba, značenje sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ako ste sanjali da je bolesna neka osoba koju poznajete, to je znak da ste za tu osobu veoma zabrinuti. Plašite se da bi toj osobi moglo nešto loše da se desi ili smatrate da ste tu osobu nečim povredili. Ako je bolesna osoba koju ne poznajete, to je znak da niste zadovoljni i da se ne osećate sigurno. Postoji neko ili nešto u vašoj okolini što ima negativan uticaj na vas.

Sanjati leukemiju, rak ili zarazne bolesti: Ukoliko ste sanjali neku od ovih najtežih bolesti, to je znak da ste jako zabrinuti za neke bliske osobe. Međutim, ako u stvarnom životu sami bolujete od neke od ovih bolesti, to je znak da osećate grižu savesti zbog nečega i trebalo bi da se preispitate šta je to što vam ne da mira.

Sponzorisano: