Loading...
Loading...

Sanovnik tetovaža – šta znači sanjati tetovažu

Snovi o tetoviranju nisu naročito često i uglavnom se odnose na poslovne uspehe ili neuspehe. U nekim slučajevima, tetovaža može biti simbol vernosti i odanosti nekoj osobi. U većini slučajeva tetovaža u snu ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da vam slede bolji dani i napredak na gotovo svim životnim poljima.

Ipak, značenje ovakvih snova zavisi od toga ko u vašem snu ima tetovažu, ali i od drugih detalja. U nastavku možete videti kakvu sve simboliku mogu imati snovi o tetoviranju.

Loading...

Šta znači sanjati tetovažu?

Sanjati da se tetovirate ili da već imate tetovažu: Ukoliko ste sanjali da se tetovirate ili da već imate tetovažu, to je znak da ćete u narednom periodu biti jako sigurni u sebe. Uspećete sa lakoćom da ostvarite sve što zamislite i u svom okruženju ćete imati prave prijatelje.

Sanjati da druga osoba ima tetovažu: Ukoliko ste sanjali da neka druga osoba ima tetovažu, značenje tog sna zavisi od toga da li je u pitanju osoba koju poznajete ili koju ne poznajete. Ako je u pitanju vama poznata osoba, to je znak da će ta osoba imati dosta uspeha, pre svega na poslovnom planu. Međutim, ako ste sanjali da tetovažu ima neko ko vam je konkurencija u poslu, onda je ovaj san upozorenje da budete jako oprezni i da ne dozvolite da vi doživite neuspeh zbog te osobe. Ako ste sanjali da tetovažu ima neka osoba koju ne poznajete, to je opet znak da ćete u narednom periodu napredovati na poslovnom planu.

Sanjati da skidate tetovažu: Ako ste sanjali kako skidate tetovažu ili kako ste je već uklonili, to je znak da u narednom periodu nećete imati uspeha na poslovnom planu. Moguće je i da ćete doživeti neki materijalni ili novčani gubitak. Na sreću, ovaj loš period neće dugo trajati i brzo ćete uspeti da izađete iz problema.

 

Sponzorisano: