Loading...
Loading...

Sanovnik slon – šta znači sanjati slona

Snovi o slonu uglavnom ukazuju na ono što se nalazi duboko u našoj podsvesti i što se vezuje za našu prošlost. Takođe, slon u snovima simboliše snagu, intelekt i vernost.

Šta znači sanjati slona?

Loading...

Sanjati da ste videli slona: Ukoliko ste sanjali da ste videli slona, to je znak da treba da imate više strpljenja i razumevanja prema drugima. Takođe, ovaj san znači da treba što pre da se oslobodite nečega iz vaše prošlosti što vas jako muči.

Sanjati pitomog slona: Ako ste u snu videli pitomog slona, to je znak da mirno spavate i da vam je savest čista. Ne postoji ništa iz vaše prošlosti što bi vas moglo uznemiriti.

Sanjati da se bojite slona ili da vas juri slon: Ukoliko ste sanjali kako vas juri slon ili se bojite slona, to je znak da treba sa sobom da rešite neke stvari iz prošlosti. Nešto što ste doživeli ili uradili u prošlosti jako vas opterećuje i nemate hrabrosti da se suočite sa tim. Zbog toga ste stalno nervozni i puni briga. Trebalo bi što pre da se preispitate i da očistite svoju podsvest od svega što vas muči.

Sanjati da jašete slona: Ukoliko ste sanjali kako jašete slona, to znači da ste uspeli da rešite sve traume i probleme iz prošlosti koji su vas mučili. Vaša podsvest je čista i nema ničega što bi narušilo vaš unutrašnji mir i ravnotežu.

Sanjati slona u džungli: Ovaj san je znak velike sreće koju ćete doživeti u narednom periodu.

Sanjati slona u cirkusu: Ukoliko ste sanjali slona u cirkusu, to znači da će vam prijatelji i kolege pružiti pomoć i podršku kada vam to bude najpotrebnije.

Loading...

Sanjati da ste vi slon: Ako ste sanjali sebe kao slona, to je znak da treba da budete otvoreniji i da počnete jasno da iskazujete svoje stavove i mišljenja.

Sponzorisano: