Loading...
Loading...

Sanovnik krpelj – šta znači sanjati krpelja

Snovi o krpeljima su dosta retki i uglavnom imaju negativnu simboliku. Prema nekim tumačenjima, krpelji u snu predstavljaju kaznu i patnju zbog nečega. Značenje sna zavisi od načina na koji ste sanjali krpelja, od toga da li je ujeo vas ili neku drugu osobu itd. Pokušajte da se setite što više detalja, kako biste što preciznije protumačili vaš san. U nastavku teksta možete videti kakvu sve simboliku može imati krpelj u snovima.

Šta znači sanjati krpelja?

Loading...

Sanjati da vas je ujeo krpelj: Ako ste sanjali kako vas je krpelj ujeo, to je znak da ćete u narednom periodu verovatno imati neke zdravstvene probleme. Osim toga, ovaj san može da nagoveštava da će se u vašem životu pojaviti osoba koja će se kao krpelj zalepiti za vas i koja će se mešati u stvari iz vašeg života koje se nje ne tiču. Ta osoba će vas jako nervirati svojim komentarima i njeno prisustvo će vam buditi nervozu i negativnu energiju.

Sanjati da je drugu osobu ujeo krpelj: Ukoliko ste sanjali da je drugu osobu ujeo krpelj, značenje takvog sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ako je krpelj ujeo osobu koju poznajete, to je znak da će ta osoba imati problema sa zdravljem. Ako je u pitanju nepoznata osoba, to je znak da ćete uspeti da se izvučete iz neke neprijatne situacije ili opasnosti.

Sanjati da ste ubili krpelja: Ukoliko u snu ubijate krpelja, to je znak da ćete u narednom periodu biti jako uznemireni zbog nečega. Moguće je da ćete biti uvučeni u neku neprijatnu situaciju ili ćete dobiti lošu vest.

Sanjati ogromnog krpelja ili sanjati više krpelja: San u kojem ste videli jednog ogromnog ili veći broj krpelja ukazuje na to da ćete se razočarati u bliskog prijatelja. Moguće je i da ćete biti pokradeni.

Sponzorisano: