Loading...
Loading...

Sanovnik baba – šta znači sanjati babu

Baka je oduvek bila simbol bezuslovne ljubavi, zaštite, sigurnosti i podrške. Isto tako, baba i u snovima ima pozitivnu simboliku i ukazuje na lep i bezbrižan period koji je pred vama. Ipak, značenje snova o babi zavisi od načina na koji ste sanjali babu, da li je u pitanju vaša ili tuđa baba, ali i od ostalih detalja u snu. Pokušajte da se prisetite što više detalja i da na pravilan način protumačite vaš san.

Šta znači sanjati babu?

Loading...

Sanjati živu i zdravu babu: Ukoliko ste sanjali živu i zdravu babu, koja je puna elana i životne energije, to ukazuje na neočekivanu pomoć koju ćete dobiti od nekog prijatelja.

Sanjati kako vaša baba plače: Ako ste sanjali kako vaša baba plače, to je znak da treba da vodite računa kome verujete. Oko vas se nalaze osobe koje će pokušati da vas povrede i da vam učine nešto loše.

Sanjati svoju pokojnu babu: Često se dešava da sanjamo ovaj san ukoliko nam baka mnogo nedostaje. Ako ste sanjali svoju pokojnu babu, to takođe ukazuje na lep i bezbrižan period koji je pred vama. Može se desiti da u snu osetite strah, ali to samo označava vaš podsvesni strah od mrtvih.

Sanjati da ne možete da nađete babu: Ako u snu ne možete da pronađete babu, to je znak da vam jako nedostaje nečija pažnja i bliskost sa nekom osobom. Vi tragate za ljubavlju i zaštitom i čeznete da se vratite u detinjstvo.

Sanjati tuđu babu: Prema nekim tumačenjima, tuđa baba u snu simboliše ljutnju i bes i najčešće ukazuje na sukob sa nekim članom vaše porodice.

Sanjati babu na odru: Ukoliko ste sanjali babu na odru, to je znak da ste zaboravili neka obećanja koja ste dali starijoj osobi. Zbog toga vas grize savest, a sada je kasno da ispravite greške.

Loading...
Sponzorisano: