Loading...
Loading...

Prevara sanovnik – šta znači sanjati preveru

Kako na javi, tako i u snu, prevara bilo koje vrste sa sobom nosi negativne emocije. Potrebno je da znate da snovi o prevarama prenose dobuke poruke koje se nalaze u vašoj podsvesti. Takođe, ovi snovi izražavaju seksualne želje i nagone koje pokušavate da potisnete u stvarnom životu. Značenje ovih snova zavisi prvenstveno od načina na koji ste sanjali prevaru, od toga da li ste vi bili prevareni ili ste vi ti koji varate, kao i od ostalih detalja u snu. Bilo bi dobro da pokušate da se setite što više detalja, kako biste na pravi način protumačili ovaj san. Nešto više o simbolici snova o prevari možete saznati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati prevaru?

Loading...

Sanjati prevaru od strane prijatelja: Ukoliko ste sanjali da vas je prijatelj ili neka druga poznata osoba na neki način izdala ili prevarila, to je znak da se vi bojite njenih namera i da ne verujete u njenu iskrenost.

Sanjati da ste vi prevarili prijatelja: Ako ste sanjali da ste vi prevarili ili izdali prijatelja ili neku drugu osobu koju poznajete, to znači da vas na javi grize savest zbog nečega što ste učinili toj osobi.

Sanjati da vas je partner prevario: Ukoliko ste sanjali da vas je partner prevario, to ukazuje na vaš strah od prevare i na vaše sumnje kada je u pitanju vernost vašeg partnera. Vi se plašite da ćete biti napušteni i nedostaje vam partnerova pažnja. Nesigurni ste u sebe i smatrate da ne možete da ispunite očekivanja vašeg partnera. Međutm, često se dešava da ovakve snove imaju upravo osobe koje zaista varaju partnera i koje imaju konstantan strah da im partner ne učini isto. Dakle, ono što te osobe čine, reflektuje se duboko u njihovoj podsvesti i odražava u snu.

Sanjati da ste vi prevarili partnera: Ukoliko ste u snu vi prevarili partnera, to je znak da se osećate zarobljeno u aktuelnoj vezi. Osim toga, ovaj san može značiti da vas grize savest zbog toga što ste se emotivno udaljili od svog partnera. Još jedno od značenja ovog sna jeste da imate podsvesnu potrebu da se osvetite partneru zbog nečega, sa čim na javi nemate hrabrosti da se suočite.

Sanjati da ste svedok tuđe prevare: Ako ste sanjali da ste svedok tuđe prevare, to je znak da osećate veliki pritisak jer morate da čuvate neku tajnu koja vam je poverena i morate da zadržite svoj stav o nekome ili nečemu.

Sponzorisano: