Loading...
Loading...

Nedeljni horoskop od 16. do 22. novembra 2015

Ovan

Nije Vam više posao na prvom mestu. Potreban Vam je odmor više nego inače. Pustite malo druge da rade, gledajte kako sebi da olakšate život. Niste idealno raspoloženi, ali sve to zavisi od Vašeg okruženja. Neki ljudi Vam crpe energiju. Ne poveravajte se svima i gledajte da prvenstveno Vama bude dobro. Mogući su problemi sa partnerom, a ako ste slobodni trebalo bi da se odlučite da li hoćete da se vraćate u prošlost ili ćete pokušati sa nekom novom osobom da ostvarite kontakt.

Loading...

Bik

Napeti ste zbog posla. Imate osećaj da stalno nešto zaboravljate da odradite, da ne ide sve kako treba. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa kolegama. Jako je važno da ove nedelje ne radite ništa na silu, jer će onda tek sve ići naopako. Ne očekujte da će Vam saradnici biti od pomoći, čak možete biti na guubitku ako nekog slušate. Gledajte svoja posla, napravite plan rada i držite se toga. Poboljšava se odnos sa partnerom, ali uslovljeno je to da morate da raščistite probleme koje ste imali u prošlosti.

Blizanci

Bavite se sportom. Ove nedelje ste dosta posvećeni poslu i organizovani. Imate vremena za sve. Dobro se osećate. Pijte više tečnsti. izbegavajte ljutu hranu, ni slatkiši nisu baš preporučljivi. Sada je vreme kada treba da jačate imunitet.

Rak

Napeti ste. Izađite iz kuće, nemojte previše ostajati sa porodicom jer tako nećete ništa rešiti. Ako baš morate više vremena u toku nedelje da provedete kod kuće, onda se zabavite nekako, čistite, radite bilo šta, samo nemojte biti pasivni. Posetite prijatelje, to će Vam prijati. Strastveni ste.

Loading...

Lav

I dalje se osećate dobro, ali ste nostalgični. Provedite više vremena sa porodicom. Moguće su rasprave sa bliskim ljudima, ali su to sve minorne stvari, ne raspravljajte se oko sitnica. Proverite stanje automobila i pazite se više u saobraćaju. Ne žurite nigde, jer su mogući manji problemi.

Devica

Moguć priliv novca ove nedelje. Ukoliko se bavite nekim poslom u kome Vam je potreban partner, bitno je da se više trudite, da radite. Mogući su malo veći novčani izdaci, a možete očekivati pomoć od ženskih osoba. Partner takođe može biti od pomoći. Idite na kraći put ako ste u mogućnosti. Ne raspravljajte se sa drugima jer možete reći i nešto što ne treba.

Vaga

Imate višak energije. Konačno ste se pokrenuli i želite da napravite neke promene. Nema više napetosti, samo je tu volja za radom. Potrudite se da se usredsredite na sebe, da manje izlazite u susret drugima. Ne morate uvek da pomažete. Moguća je alergija ili prehlada.

Škorpija

Napeti ste. Konačno će prestati problemi sa prijateljima. Nećete više ulaziti u sulude projekte, ali nećete imati potrebu nikom da objašnjavate svoje postupke. Ne opterećujte sebe toliko oko završavanja svega, uradite na poslu koliko možete, bitno je da budete temeljni, a ne brzi. Odnos sa partnerom se poboljšava. Slobodni mogu ući u tajnu vezu. Spavajte više.

Strelac

Ova nedelja je rezervisana za ostvarivanje planova koje imate odavno. Ne brinite, neće Vam ići teško, ali ipak ćete imati manji zastoj. Ne očekujte pomoć od muških osoba koje su Vam bliske. Ako treba neke stvari da odradite, možda ćete se nervirati jer neće to sve ići tako brzo kako ste zamislili. Ne odustajte.

Jarac

Ova nedelja je rezervisana za rad i druženje. Dosta vremena trošite na posao, pa ste pod stresom jer nemate kad da se relaksirate. Napravite neki red i balans, pa će Vam svve ići mnogo lakše. Voljena osoba može pomoći, ali je bitno da ne pokazujete nervozu na poslu i da shvatite da partner nije kriv za stres koji imate na poslu.

Vodolija

Imate dosta planova ove nedelje. Ne budite previše zahtevni prema sebi. Potrudite se da napravite balans, da ne biste bili pod stresom. Ne očekujte pomoć od drugih ljudi. Ukoliko ste planirali da idete na neki put, više puta proverite dokumenta. Ako idete sami ili sa prijateljima, možete upoznati neku zanimljivu osobu, ali se ne zalećite, da se ne biste kajali.

Ribe

Ove nedelje ćete biti napetiji nego inače. Iako su se neke stvari pokrenule u Vašu koristi, nemate utisak da će drugi biti od pomoći. Ipak, budite prijatni i fini prema drugima jer ne znate ko Vam može zatrebati. Ova nedelja je dobra za nove početke, na poslu naročito, eventualno možete početi da vežbate, da promenite neke loše navike. Brinite više o sebi. Partnerski odnosi će se poboljšati, strastveniji ste.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astroantares.

Sponzorisano: