Loading...
Loading...

Nedeljni horoskop od 16. do 22.januara 2017

OVAN

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi pa neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

Loading...

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

BIK

LJUBAV: Bićete sigurni u svoja osećanja i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE&SAVET: Svesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

Loading...

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s drugima.

RAK

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.

LAV

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

DEVICA

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znaku učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

KARIJERA: Iako će vaši saradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

VAGA

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu. Radite što više.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte da žurite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. U zavisnosti od vrste posla, ili će vas tražiti ili će vas doživljavati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

STRELAC

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

JARAC

LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.

VODOLIJA

LJUBAV: Činiće vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rešenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

RIBE

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih izlazaka. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

Sponzorisano: