Loading...
Loading...

Najgore kombinacije u ljubavi prema horoskopu

Vaga:

Ukoliko ste rođeni u znaku vage, izbegavajte ljubavnu vezu sa škorpijom, rakom i sa devicom.
Škorpija će vas svojim pesimizmom često negativno uticati na vas. Rak će neprestano moralisati nad vašim stavovima i principima, a devica će vam se činiti komplikovanom osobom, na polju rešavanja mnogih zajedničkih pitanja.

Loading...

Škorpija:

Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, izbegavajte ljubavnu vezu sa strelcem, ovnom i sa blizancem. U vezi sa strelcem, neprestano ćete se osećati uznemireno i nesigurno, on vam nikada neće ukazati dovoljno pažnje. Ovan će vas stalno navoditi na verbalne sukobe, jer je sličnog temperamenta kao vi i neće olako tolerisati vašu potrebu za vladanjem. Blizanac će u vama stalno probuđivati ljubomoru.

Strelac:

Ukoliko ste rođeni u znaku strelca, izbegavajte ljubavnu vezu sa devicom, bikom i sa rakom. Sa devicom ćete se osećati kao u stegama, ona će od vas stalno zahtevati nekakve promene. Bik će vas opterećivati svojom ljubomorom i posesivnošću, a rak će u vašim očima izgledati konzervativno.

Jarac:

Ukoliko ste rođeni u znaku jarca, izbegavajte ljubavnu vezu sa strelcem, ovnom i sa blizancem. Strelca ćete doživljavati kao večnog protivnika. Ovna ćete neprestano pokušavati da razumete i to vam neće polaziti za rukom, a blizanca ćete pokušavati da probudite iz sveta u kome suviše jednostavno posmatra stvari.

Loading...

Vodolija:

Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, izbegavajte ljubavnu vezu sa devicom, rakom i bikom. Devica će od vas neprestano očekivati bolju organizovanost i veći red. U vezi sa rakom ćete se osećati sputano i dosadno, a bik će vas primoravati da postanete mirniji i staloženiji nego što ste to u stanju da budete po prirodi.

Ribe:

Ukoliko ste rođeni u znaku riba, izbegavajte ljubavnu vezu sa blizancem, ovnom i lavom. Blizanac će uvek imati manjak strpljenja da sasluša vaše potrebe i stavove. Ovan će vam se često činiti kao previše gruba osoba, a lav će ispoljiti potrebu da manipuliše vama.

Sponzorisano: