Loading...
Loading...

Najgore kombinacije u ljubavi prema horoskopu

Možda ste se nekada zapitali kako nekim parovima tako lako polazi za rukom da stvore skladan i stabilan emotivni odnos, dok drugim parovima čak i uz maksimalan trud koji ulažu to ne uspeva.
Odgovor je u kombinciji horoskopskih znakova.

Postoje horoskopski znaci, sa kojima vaš horoskopski znak nikako ne može da funkcioniše.

Loading...

Zato, u nastavku teksta potražite svoj horoskopski znak i otkrijte u kojim horoskopskim znacima ne treba da tražite partnera.

Ovan:

Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, izbegavajte ljubavnu vezu sa ribom, sa devicom i sa blizancem. Sa sentimentalnošću koja je svojstvena ribama, nikada nećete naučiti da izađete na kraj. Sa osobom rođenom u znaku device, moći ćete da izgradite jedino komplikovan i naporan ljubavni odnos. Dok ćete se sa blizancem neprestano upuštati u verbalne sukobe.

Bik:

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, izbegavajte ljubavnu vezu sa blizancem, ovnom i sa strelcem. Sa ovnom, neprestano ćete se nadmetati i boriti oko “glavne” pozicije u vezi. U vezi sa blizancem, ćete probuditi svoje najgore osobine i bićete skloni upadanju u probleme i pogrešne odluke. Sa strelcem ćete izgubiti strpljenje, pokušavajući da ga ukrotite.

Blizanci:

Loading...

Ukoliko ste rođeni u znaku blizanaca, izbegavajte ljubavnu vezu sa ribom, bikom i sa rakom.
U ljubavnoj vezi sa ribom, osetićete se ugušeno prenagomilanim emocijama. U biku nikada nećete pronaći dovoljno razumevanja i nikada nećete ni vi njega moći da razumete. Rak će vam dosaditi svojim jednoličnim pogledom na vaš odnos.

Rak:

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, izbegavajte ljubavnu vezu sa blizancem, ovnom i sa strelcem.
Partner blizanac će vas neprestano opterećivati svojom potrebom za promenama i dinamikom, dok vi budete želeli da uživate ušuškani u već proverenim okolnostima. Ovnovi će vas uznemiravati i neprestano emotivno potresati svojom okupiranošću sobom.
U vezi sa strelcem, bićete žrtva svoje ljubomore koja će biti opravdana.

Lav:

Ukoliko ste rođeni u znaku lava, izbegavajte ljubavnu vezu sa jarcem, ribom i sa blizancem.
U partneru jarcu, naćićete večnok rivala, sa kojim ćete se nadmetati pri donošenju svih važnih odluka. Riba će se često osetiti uvređeno u naletu vaše ponekad surove iskrenosti, a blizanac će se osetiti sputano pred vašom potrebom da ga nadvladate.

Devica:

Ukoliko ste rođeni u znaku device, izbegavajte ljubavnu vezu sa vagom, vodolijom i sa ovnom.
U vezi sa vagom, često ćete biti shvaćeni kao dežurni kritičar. Vodolija će vas izložiti stalnoj potrebi da se oko nečega raspravljate, a ovan će neprestano pokušavati da vas ubedi da je upravu.

Drugih 6 horoskopskih znakova pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: