Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za novembar 2018

Ovan: Prošli mesec za Ovnovne je bio jako uspešan na poslovnom planu, a slična situacija će se nastaviti i ovog meseca, pa zato iskoristite naklonjenost zvezda šti više možete. Na ljubavnom planu idalje bez nekih bitnijih promena, novembar nije mesec kada će se dešavati puno novih stvari u vašem ljubavnom životu. Zdravlje vam je dobro, ali se kontrolišite redovno radi preventive.

Bik: Prošlog meseca je pred vama bilo puno teških odluka i jedan jako stresan mesec je iza vas. Ovog meseca ćete moći da uživate u plodovima svojih dobrih odluka. Trudite se da imate malo više razumevanja za vašeg partnera koji se oseća da je pomalo zapostavljen. Ne očekujte nova ljubavna poznanstva ovog meseca.

Loading...

Blizanci: Znate i sami koliko ste radili prošlog meseca i koliko ste se mučili da bi nešto postigli. Sada je vreme da tokom novembra malo opustite tempo i da uživate u rezultatima svog rada, ma koliki oni bili. Imajte razumevanja za svog partnera i trudite se da što više vremena provodite sa njim.

Rak: Prilike na poslovnom planu koje su vam se ukazale prošlog meseca teško da će se ponoviti i ovog pa bolje budite sigurni da ste te dobre prilike iskoristili i da ih niste olako propustili i protraćili. Harmoničan odnos sa partnerom za Rakove koji su u dugim vezama, dok oni koji su singl imaju lepu šansu da upoznaju zanimljivu osobu sredinom ovog meseca.

Lav: Niste imali puno bure prethodnog meseca, zato se ovog pripremite na borbu i uzbudjenja koja vam predstoje. Trudite se da izadjete iz njih kao veliki pobednik i nemojte pokleknuti na malim preprekama. Partner ne može da prati vaš tempo, pa povucite malo ručnu ukoliko želite da ga zadržite samo za sebe i da imate srećnu vezu.

Devica: Imali se lepih uspeha na poslu prošlog meseca, ali ovog meseca će ipak biti zatišje, nadamo se ne pred buru. Iskoristite ovaj miran mesec da više vremena provodite sa svojim bliskim osobama, porodicom ili partnerom. Oni će to znati da cene a vas će ispuniti pozitivnom energijom.

Vaga: U novembru većina Vagi će biti dosta odlučnija nego što je to bio slučaj sa mesecom oktobrom. Sada je vreme da ovog meseca donesete neke bitne odluke za dalju poslovnu karijeru kao i za dalji ljubavni život, pa se potrudite da dobro promislite i napravite prave poteze zbog kojih se nećete kajati u budućnosit.

Škorpija: Novembar je mesec kada će mnoge Škorpije biti zadovoljne na poslovnom planu jer će se postepeno isplaćivati njihov trud od prethodnih meseci. Takodje, i na ljubavnom planu stvari idu na bolje, pa je vrlo moguće da će slobodne Škorpije konačno naći pravu osobu za sebe sa kojom će početi da gradi stabilnu vezu.

Loading...

Strelac: Imali ste dosta uspešnih dana tokom prošlog meseca, a sada je vreme da u novembru usporite tempo i da se polako pripremite fizički i psihički za hladnije vreme koje je pred nama. Opustite se i ne ulazite u svadje i veliku diskusiju sa svojim bližnjima.

Jarac: Nećete imati puno posla ovog meseca, tako da ne očekujte velike poslovne prilike. Morate se snaći i biti zadovoljni sa onim što imate. One osobe koje su u vezi, tokom novembra će ih učvrstiti, a oni koji su singl možda upoznaju zanimljivu osobu tek na kraju meseca.

Vodolija: Novembar je mesec kada Vodolije treba da dodaju gas na poslu ukoliko žele da postignu nešto bitno i opipljivo na šta će kasnije biti ponosne. Prošlog meseca ste imali puno lepih trenutaka sa voljenom osobom iako možda niste svesni toga, potrudite se da u dobrom ritmu nastavite i ovog meseca.

Ribe: Samopouzdanje koje je delovalo da ste počeli da gubite prošlog meseca polako vam se vraća. Shvatate da je teško vreme i da jednostavno ipak morate da se borite a ne da odustajete i predate se. Potražite dodatnu podršku od svog partnera i svoje porodice koja mora biti tu za vas kada vam je to najpotrebnije.

Sponzorisano: