Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za novembar 2015

Generalno, mesec novembar će biti nabijen negativnom energijom. Ipak, to ne znači da će svima biti katastrofa, jer mnogo zavisi i od samog znaka u kome ste rođeni i pozicija planeta. Položaj zvezda biće takav da će se manje- više svi znaci zodijaka naći u haotičnom periodu svog života, naročito u poslovnoj i emotivnoj sferi. Međutim, Sunce će pokušati da prihvati izazov i da zaštiti koliko može sve horoskopske znake od negativnog uticaja svih planeta Sunčevog sistema.

OVAN

POSAO: Rođeni u znaku Ovna ne treba mnogo da brinu zbog negativnih uticaja planeta, jer će im njihovi standardni zaštitnici pružati snažnu podršku. Sunce, pre svega, će svim Ovnovima dati snage da idu uzdignute glave dok im Venera postavlja zamke. Što se finansija tiče, Merkur će neutralisati Saturna tako da neće biti većih izdataka. Mars, vladalac vašeg horoskopskog znaka, zadržaće istu poziciju ali ipak neće imati dovoljno snage da se izbori do kraja sa Plutonom sa kojim se nikako ne trpi. Ipak, bez obzira na zaštitu koju vam Sunce pruža, već u prvim novembarskim danima budite spremni za potencijalne probleme na poslu. Naročito obratite pažnju na sve što ima veze sa tehničkim elementima, jer je vrlo moguće da dođe do kvara štampača, nestanka struje u celoj firmi ili zapušenih vodovodnih cevi. Iako vam će se možda činiti da to nema veze sa vama i da ne možete nikako da pomognete, zapamtite da je vrlo bitno da ne odustajete od pružanja bilo kakve vrste pomoći. Upozorenje za one koji nemaju stalne izvore prihoda: ne nasedajte na prazna obećanja i nuđenje brzih rešenja za sticanje novca.

Loading...

LJUBAV: I u sferi emotivnih odnosa, verovali ili ne, biće prisutni tehnički problemi. Ako ste solo pa rešite da napravite žurku na kojoj će doći mnogo zanimljivih ljudi, baš to veče će nastati struje u vašem kvartu. Ako sa partnerom rešite da odete na romantični vikend, neće biti baš tako lepo kao što ste planirali jer su velike šanse da vam se prtljag zagubi ili da čak bude potpuno uništen. Naravno da će vas sve to živcirati, ali prihvatite te situacije kao test da vidite da li ste naučili kako da se snađete u nepredviđenim situacijama i otežavajućim okolnostima. Ne budite na kraj srca i samo idite napred.

ZDRAVLJE: S obzirom na sve kvarove i otežavajuće okolnosti, nivo stresa će biti povećan što može dovesti do povišenog krvnog pritiska i gastro smetnji. Konzumirajte čajeve za smirenje u što većoj meri.

BIK

POSAO: Šta god vam se bude loše desilo ovog meseca, ne zaboravite glavni moto: Ne odustaj nikada. Za Bikove će možda biti teže sada nego ikada i osetiće se bespomoćnima, a sve što se desi u novembru je zbog opasnog ali predvidivog spoja Meseca i Saturna. Ipak, probajte da na nedaće koje će vam se desiti u ovom periodu gledate kao na životnu lekciju koja će imati velikoj značaja za vašu budućnost. Problemi na poslu koji se vuku od oktobra dovešće vas u situaciju da se osećate kao da ste na raskršću i da treba da procenite koji put je najbolji za vas. Ako odaberete ono što vam se čini manjim zlom, to će prodrmati vašu finansijsku situaciju, naročito ako imate razrađen sopstveni biznis. Sve ugovore i prezentacije najbolje bi bilo da pomerite za decembar, jer ćete u suprotnom biti potpuni gubitnik. Slušajte pažljivo svoje kolege i pretpostavljene, ali ipak pratite i svoju intuiciju. Možda će se zbog toga neko razočarati u vas, čak i zamrzeti, ali ipak ćete sačuvati svoj posao.

LjUBAV: Pripremite se za nedolično ponašanje svog partnera u prvoj dekadi  novembra. Ne treba da vas se tiče da li on ili ona imaju razloga za to, već da li možete da izađete na kraj sa tim pa je vrlo moguće da će u ovom periodu doći do potpunog kraha dugih veza mnogih Bikova. Ukoliko imate snage da se izborite sa partnerom, probajte da taj problem sasečete u korenu, jer ako ga ostavite za posle samo će vam stvarati još veće probleme.

ZDRAVLJE: Uzdrman nervni sistem, potpuna potištenost i povučenost u sebe. Čak ni razgovor sa najboljim prijateljima neće davati veće rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Rođene u znaku Blizanaca očekuje period koji će pucati od negativne energije. Ipak, Merkur će u saradnji da Jupiterom obezbediti stabilnost bar na poslovnom planu. Iako će vam se činiti da niste preterano uspešni, ipak ćete odnositi sitne pobede. Zapravo, one će vam pomoći da rešite probleme koji će se pojaviti u prvoj dekadi novembra. Toliko ćete biti obuzeti rešavanjem malih problema da nećete ni primetiti koliko se svet oko vas menja. Ukoliko vodite sopstveni posao, obratite pažnju na tehničke aspekte. Ako radite za nekog, zvezde vam preporučuju sistematsku modernizaciju radnog mesta, što će vam mnogo koristiti u budućnosti.

Loading...

LjUBAV: Ne donosite na prečac bitne odluke, naročito ako ste pod pritiskom da to učinite. Pokušajte da se sklonite od negativnih uticaja i utehu potražite u prijateljskom okruženju. Ipak, ne zaboravite da problem ne smete da ignorišete, jer eventulane gluposti koje možete počiniti u ovom periodu neće doneti ništa dobro. Najbolje bi bilo da dobro porazmislite šta su razlozi koji su doveli do trenutnog stanja vašeg emotivnog života. Umesto polovičnih rešenja, bolje se posvetite sopstvenoj intelektualnoj nadogradnji, savetuje mesečni horoskop za novembar 2015.

ZDRAVLJE: Trenutna situacija na poslu i ljubavi nateraće vas da se više bavite sportom, što može dovesti do većih upala mišića i iščašenja zglobova.

RAK

POSAO: Rođenima u znaku Raka će se učiniti da se sve menja u njihovu korist, ali možda ne bi trebalo unapred da se raduju trijumfu kad su stvari od životnog značaja po sredi. Na poslu će Rakove tokom novembra dočekati minimalni problemi. Dok će ostalim znacima biti povuci- potegni, Rakovi će uživati u stabilnosti. Ipak, trebalo bi da odustanu od potpisivanja bitnih ugovora, finansijskih transakcija i dugoročnih dogovora. Vrlo je moguće da Rakovi neće biti prenatrpani tekućim poslom, tako da će imati dovoljno vremena da razmisle kako bi ubuduće mogli da budu još produktivniji i da osmišljavaju buduće projekte.

LJUBAV: Bolje ne pokušavajte da razrešite konflikte koje postoje već neko vreme između vas i partnera, jer ćete još više pogoršati situaciju. Najbolje po vas je da budete uzdržani i ne dozvolite da vas ometaju negativni spoljni uticaji, kao ni ”rekla- kazala” priče. Ukoliko partner pokuša da vas uvuče u zamku beskonačnih svađa, budite beskompromisni. Povucite se i sačekajte bolji momenat da razrešite sve nedoumice i neslaganja u vašoj vezi, jer taj period uskoro dolazi.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegnete prejedanje kad god možete, jer u suprotnom može doći do ozbiljnih tegoba sa organima za varenje.

LAV

POSAO: Za divno čudo, rođenima u znaku Lava novembar će biti jedan pozitivan i dinamičan period za pamćenje, a sve to zahvaljujući Suncu, koji vlada ovim znakom i koji blokira negativnu energiju. Lavovi će imati čime da se pozabave na poslu, pa će sve svoje snage usmeriti za rešavanje postojećih problema. Vrlo je moguće da će vam mnogi od projekata propasti, ali ne smete to doživljavati tragično već pokušajte da objektivno gledate na stvari. Zvezde predviđaju uspeh Lavovima koji se bave manuelnim radom, bilo da su stolari, vozači ili doktori. Oni će dobiti neke posebne novčane nagrade što će svakako ublažiti negativni uticaj Plutona i Merkura, od čega se neće spasiti menadžeri i šefovi velikih odeljenja koji su rođeni u ovom znaku.

LJUBAV: Budite obazrivi u emotivnoj vezi, jer ono što vam se čini harmoničnim za tili čas može da se pretvori u potpunu katastrofu. Ukoliko dođe do toga, šanse su vam minimalne da se vratite na staro. Ne gubite veru u sebe i vucite pametne poteze. Takođe, trebalo bi da poradite i na više nego komplikovanim porodičnim odnosima, jer izvezne konflikte vučete već neko vreme. Poenta je da ih rešite upotrebljavajući sva raspoloživa sredstva u što kraćem vremenskom roku.

ZDRAVLJE: Zbog nerešnih porodičnih i emotivnih problema može doći do većeg konzumiranja alkohola nego inače. Pokušajte da se oduprete tome i jedite što više bobičastog voća.

 MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

DEVICA

POSAO: Džaba ste planirali kad će sve krenuti suprotnim tokom. Ukoliko ste planirali da u ovom periodu povećate profit, računica će vam se pokazati pogrešnom. Svi projekti koje tokom novembra budete završili neće biti potpuni neuspeh, ali su daleko od onoga što ste priželjkivali. Trebalo bi da znate da zaista nemate šta da izgubite, pod uslovom da donosite prave odluke. Ne obazirite se na rivale i zle jezike, jer oni samo čekaju da vas vide na kolenima. Budite spremni da preduzmete određene mere ako to određena poslovna situacija bude zahtevala.

LJUBAV: Dovoljno je reći da je poslovni aspekt Devicama trenutno bolji u odnosu na emotivni. Mnoge veze mogu sada da se privremeno ili trajno prekinu, a tome će isključivo biti krive Device, odnosno ono što govore i rade. Da bi se ovo izbeglo, neophodno je da sve svoje diplomatske talente udružite sa vašom harizmom. Budite istrajni i ne odustajte tek tako, jer bi jednog dana mogli da se kajete zbog ishitrenog postupka u sadašnjici. Mnogim Devicama će izbor koji naprave u novembru u mnogome odrediti dalji životni tok.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima, pogotovo ako već duže vreme imate manjih problema sa vidom. Ukoliko sad ne odreagujete, situacija bi mogla da se pogorša.

VAGA

POSAO: Kao nijedan drugi horoskopski znak, rođeni u znaku Vage naći će se pred jedinstvenim testovima ovog meseca. Venera će uticati na poslovnu sferu i dovesti do izvesnih promena tako da će Vage osetiti izvesnu podršku. Međutim, Saturn će uticati da im smanji nivo energije i produktivnosti. Kako god, Vage ne bi trebalo da strahuju što se posla tiče. Trebalo bi da obratite pažnju na kolege i osobe sa kojima sarađujete, ali ne u tolikoj meri jer bi njihove različite energije mogle da vas preplave. Umesto toga, iskombinujte intuiciju sa starom dobrom proračunljivošću. Ukoliko radite za nekog, zvezde vam poručuju da malo usporite i zaboravite na kratko sopstvene ambicije. To ne znači da u potpunosti treba da zabatalite sve projekte na kojima trenutno radite, već da postoji mogućnost da bi njihovi rezultati mogli biti razočaravajući. Oni globalno neće biti negativni, ali daleko od onoga što ste očekivali.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge Vage će biti stavljene na test. Pred vama će se odjednom ukazati mnoštvo najrazličitijih mogućnosti, zato treba da postupite mudro. Ovo je veoma dinamičan i ambiciozan period za vas, te će mnoge Vage uleteti u luckaste veze. Biće tu puno romantičnih i intimnih momenata, ali ipak ne očekujte previše. Po vas bi najbolje bilo da sve prihvatite kao jednu vrstu igre, naročito ako ste mlađi od 30 godina. Ukoliko ste stariji, novembar će biti mesec preispitivanja vaših osećanja. Mnogo toga ćete videti, još više razumeti, ali nije isključeno da ćete nešto i izgubiti. Zauzvrat ćete dobiti neverovatno iskustvo koje će vas izdefinisati kao osobu.

ZDRAVLJE: Poteškoće sa gornjim i donjim respiratornim putevima. Ukoliko ste u mogućnosti, što češće posećujte slanu sobu.

ŠKORPIJA

POSAO: Rođenima u znaku Škorpije sreća će se osmehnuti tokom novembra. Bez obzira na generalno loš period, Škorpijama to neće zasmetati da realizuju svoje ambiciozne planove, u čemu će im pomagati Mars, dok će zahvaljujući Saturnu pucati od energije. U ovom periodu posao će zahtevati da se dodatno angažujete, što će za sobom povući veću fizičku i emocionalnu opterećenost, ali nakon svega bićete adekvatno nagrađeni. U periodu oko 19. novembra pa sve do kraja treće dekade meseca budite spremni na sve. Postoji mogućnost da vaši rivali pokušaju da vas savladaju, pa će vam podrška kolega biti preko potrebna. Zaboravite na ponos već slobodno potražite pomoć u teškim vremenima, jer je ipak mnogo gluplje da izgubite silan novac samo zbog glupog ponosa.

LJUBAV: Novembar će za vas biti mesec stalnih dešavanja, ali ne baš uvek sa pozitivnim ishodom. Više vremena ćete posvetiti razmišljanju o prijateljima nego o partneru. Shvatićete da neki od njih  potpuno neosnovano uživaju vaše poverenje i da je vrlo moguće da se razočarate u dugogodišnjeg prijatelja, što će biti vrlo bolno za vas. Ipak, ne očajavajte, jer i negativno iskustvo je ipak iskustvo, a onaj ko je izigrao vaše poverenje vrlo brzo će i ispaštati zbog toga.

ZDRAVLJE: Učestale glavobolje i oslabljen kardiovaskularni sistem. Odmarajte se kad god možete.

STRELAC

POSAO: Rođeni u znaku Strelca tokom čitavog novembra će se ponašati kao da su na zemlju stigli sa druge planete i neće biti u stanju da sagledaju stvarno stanje stvari, već će živeti u iskrivljenoj realnosti. Porodica i prijatelji neće moći ovog meseca baš mnogo da se oslone na njih, niti će oni sami biti spremni da donose bitne odluke, što je direktna posledica uticaja Venere i Merkura. Jupiter će ga ipak sačuvati Strelca da ne čini ništa što bi imalo dalekosežne konsekvence. Doći će do neočekivanih sklapanja poslova i potpisivanja ugovora, ali sa pozitivnim ishodom. Strelčevi bi trebalo da slušaju šta im nadređeni govore i da se ne sukobljavaju sa njima, ali ne da bi bili poltroni i zauzvrat dobili bonuse već iz krajnje čovečnih razloga.

LJUBAV: Osobe u znaku Strelca biće vrlo srećni i emotivno ispunjeni tokom novembra. Iako će im se činiti da su pod pritiskom u prvoj dekadi meseca, u drugoj se sve menja u njihovu korist. Ako ste sami, vrlo je moguće da ćete baš tada naići na odgovarajuću osobu dok će zauzeti konačno raskrstiti sa partnerom sa kojim još odavno nemaju nikakvu perspektivu. Najbitnije je da budete pažljivi i uviđavni i da nikad trenutne okolnosti ne koristite kao izgovor.

ZDRAVLJE: Zbog oslabljenog imunog sistema moguće su češće stomačne tegobe. Jedite laganiju hranu i uzimajte dijetetske suplemente.

JARAC

POSAO: Rođeni u znaku Jarca će se tokom novembra često suočavati sa situacijama koje neće moći objektivno da vide, a kamoli da reše. Mars i Saturn im neće biti dobar saveznici, ali dobra vest je da će ti problemi biti kratkog daha. Ne baš najsjajniji finansijski period, a iz sve snage ćete se truditi da poboljšate svoj trenutni poslovni status. Želite da po svaku cenu okončate poslovne projekte na kojima ste radili, što je dobro, jer ako ih ostavite za kasnije nikada ih nećete dovršiti. Ukoliko planirate potpisivanje ugovora ili važne poslovne dogovore, ne odustajte od te namere, koliko god drugi želeli da vas od toga odvrate.

LJUBAV: Poprilično nepovoljno stanje na polju emotivnih odnosa. Umesto da terate mak na konac i svađate sa partnerom, posvetite se svojim prijateljima kojima su pomoć i podrška neophodni. Trenutno imate gomilu problema, ali kao što ni vaše nećete rešiti sami, tako ni drugi ne mogu bez tuđe pomoći. Zvezde vas upozoravaju da se ne ponašate fanatično i umesto toga posvetite se introspekciji i samoanaliziranju.

ZDRAVLJE: Ne preporučuje učestalo bavljenje sportom, naročito trčanjem, jer postoji povećan rizik od povreda.

VODOLIJA

POSAO: Pripadnici znaka Vodolije neće biti u toliko lošoj poziciji tokom novembra, ali će ih nagomilana negativna energija u prošlosti pomalo ometati u sadašnjici. Sunce će im biti poudan saveznik, jer će odbacivati brojne probleme koje bi Mars mogao da donese. Budite ubeđeni da ćete sve poslovne obaveze završiti na vreme, što će nadređeni primetiti ali ne računajte da ćete imati dodatne prihode zbog toga. Čuvajte energiju za neprilike kojih će biti u budućnosti i više razmišljajte o sadašnjosti. Pošto postoji rizik od tehničkih problema, potrudite se da ih predupredite kako biste lakše obavljali svoj posao.

LJUBAV: Što šta bi se moglo okrenuti u vašu korist na ljubavnom planu. Pokušajte da budete uzdanica partneru, ali ne izgarajte u rešavanju njegovih problema. Izbegavajte razgovore koje troše mnogo vremena i energije za koje vam je na startu jasno da iz njih nećete izaći kao pobednik. Nekada je prosto jednostavnije da se složite sa suprotnom stranom. Ne izbegavajte u potpunosti da provodite vreme sa članovima porodice, ali ga ipak svedite na razumnu meru. U svakom slučaju, budite taktični i probajte da zaštitite sebe, a tek onda druge.

ZDRAVLJE: Moguće komplikacije sa kožnim oboljenjima, zato na vreme posetite dermatologa.

RIBE

POSAO: Rođeni u znaku Riba naći će se tokom novembra u pomalo uvrnutim situacijama, ali će one imati pozitivan ishod na kraju. Venera će im pružati dodatnu snagu, dok je Jupiter glavni krivac za neobične okolnosti. Neće biti prevelikog priliva novca, ali zato neće biti ni naročitih poslovnih komplikacija. Sada je vreme da porazmislite o svojim planovima i da se sa tačke na kojoj ste dugo premestite na novi nivo. Ponekad je neophodno i da usporite tempo, naročito kada se pojave lošije okolnosti. Budite korektni u odnosu sa kolegama, ali se ne intimizirajte previše sa njima niti im dozvolite da budu dominantni u odnosu na vas.

LJUBAV: Ribe očekuje miran, gotovo sladunjav period kada je reč o emotivnom životu. Ne dopustite da vas iko uvuče u raspravu ili konflikt, što neće biti teško jer su Ribe poznati mirotvorci. Sa partnerom ćete uživati. Vašu harmoniju će povremeno pokušati da naruše dijametralno suprotna mišljenja ili interesovanja, ali ništa što bi moglo značajno da uzdrma vašu vezu. Novembar će biti mesec u kom ćete zajedno uživati u odlascima u bioskop i pozorište i u dugim šetnjama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o reproduktivnim organima.

Mesečni horoskop za novembar 2015. – M. Čanović / besnopile.rs

Sponzorisano: