Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za mart 2018

Ovan: Prva polovina meseca počeće serijom iznenadjenja i dobrih i loših. Mnogo planova koje ste pravili tad će se morati korigovati jer postoji mogućnost da jedan član šire porodice oboli od teže bolesti. Sredinom meseca će stvari doći na svoje mesto i tad će u vaš život zakoračiti osoba iz detinjstva koju dugo niste videli. Krajem meseca moguć grip.

Bik: Nagoveštaj proleća u vama uvek budi neke nove emocije i vi željni avantura letite sa jedne lale na drugu. Ove godine lale kasne a i vaša osećanja će biti stabilno vezana za osobu sa kojom ste u vezi. Sredinom meseca će vam se ukazati jedna neobična poslovna mogućnost koju nesmete propustiti. Bez obzira na početne poteškoće. U tom periodu se čuvajte padova.

Loading...

Blizanci: Sa nestrpljenjem ste čekali proleće. Mnogo toga očekujete od ovog meseca. Mnogo toga bitnog u vašem životu će se dešavati baš u ovom mesecu. Vrlo lako se može desiti da već na samom početku ostanete bez ikakvih primanja. To će vas naterati da pronadjete bolji put. Teško će vam pasti rastanak koji će se desiti oko dvadesetog. Zdravlje će biti stabilno.

Rak: Prva polovina meseca biće puna ljubavnih afera, prošarana čestim svadjama sa partnerom. Tek u zadnjoj sedmici meseca će te izaći iz tih traumatičnih situacija. Vaša veza će tek tad pokazati svoju jačinu kad je sve prebrodila. Što se poslovnih planova tiče oni će se sa odmicanjem dana sve više realizovati. Imaće te sreće u jednoj neželjenoj situaciji.

Lav: Divan mesec u ljubavi je pred vama. U njemu će vam se dogoditi mnogo toga lepog. Pričuvajte se suvišnih reči samo negde krajem prve dekade. U ostalom delu zvezde su uz vas. Vaša materijalna situacija će se svakim danom pogoršavati. Tek oko pred kraj treće sedmice stvaraju se uslovi za zaradom neophodnog novca. Zdravstveni problemi mogu nastupiti sredinom meseca.

Devica: Vaša umetnička duša čezne za prvim nagoveštajem proleća. Tad vas je teško prepoznati. postajete osoba kakvu je teško ne primetiti. Upravo zato baš na dan proleća jedna osoba iz daljine će vas osvojiti svojim šarmom i osećajem za književnost. Poslovi neće ići baš najbolje i ne treba povlačiti rizične poteze. Vaša unutrašnja energija pbediće sve viruse.

Vaga: Prvi dan u mesecu ako ste u braku doneće vam nešto što se ne zaboravlja nikad. Imate jedan kratak kritičan period od 25-27 u mesecu. Tad morate pokazati maksimum tolerancije. Previše će te oklevati u jednoj bitnoj odluci koja se tiče vašeg statusa u društvu. Na karaju će sve ipak ispasti dobro po vas. Ovo je vreme kad treba ozbiljno da razmišljate o dijeti.

Škorpija: Po svemu sudeći jedan jako miran mesec u kojem se ništa ekstremno neće dešavati. Oni koji su slobodni i dalje će biti slobodni iako će im u trećoj sedmici jedna osoba malo uzburkati emocije. Na kraju će sve ostati po starom. Posao će teći svojim tokom i ne očekujte tu nikav bitan napredak. Krajem meseca moguć gubitak male sume novca. Zdravlje promenljivo.

Loading...

Strelac: Jedan član šire porodice će u prvoj sedmici imati malu hirušku intervenciju. Sve će se dobro završiti ali će vam doneti brdo problma. Shvatićete koliko je u životu sve tako prolazno. Nedostatak novca će te nadoknaditi dizanjem kredita koji samo produbljuje materijalnu agoniju. Na ljubavnom polju bez jakih emocija i velike strasti. Imaće te problem sa sinusuima sredinom meseca.

Jarac: Prva sedmica će vam biti na polju ljubavi jako neizvesna. Tek sredinom meseca zvezde će biti uz vas i tada bi bilo idealno da započnete novu ljubavnu vezu koja može dugo trajati. Morate mnogo više truda uložiti da bi rezultati u školi, fakultetu ili na poslu bili bar delimično onakvi kakave priželjkujete. U trećoj sedmici imaćete jednu prehladu koja će vas iscrpiti.

Vodolija: Za one koji su rodjeni oko ponoći postoji mogućnost stupanja u jednu jako problematičnu vezu iz koje se mogu izroditi samo problemi a ništa lepo. Polovinom meseca treba povećati oprez za volanom jer postoji mogućnost saobraćajnog udesa. Trebalo bi da obratite pažnju na osobu iz komšiluka koja vam smesta neku igru. Mnogo ste nervozni i razdražljivi.

Ribe: Ovo će za vas biti šaren mesec u svakom pogledu. Uljubavu će biti i jakih emocija punih ljubavi i razočarenja ali ne preteranih. Sredinom meseca će te ući u sukob sa prijateljem koji će tek tad pokazati svoje pravo lice. U svemu tome će te steći novog druga koji će vremenom zameniti staro prijateljstvo. Zdravlje će biti nestabilno sa nekoliko infekcija respiratornih organa.

Sponzorisano: