Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za mart 2017

OVAN

Posao: Na poslovnom planu u martu mesecu 2017 godine nećete imati većih promena, uglavnom će se odvijati sve manje-više slično kao što je bilo i prethodnog meseca. Ukoliko ste na putu da postignete veliki uspeh koji dugo priželjkujete, ovog meseca ćete imati priliku da budete na još korak bliže tom ostvarenju, zato budite spremni da iskoristite priliku kada vas se ona bude ukazala.

Loading...

Ljubav: I na ljubavnom planu bez većih promena. Oni Ovnovi koji su u skladnom braku ili vezi, imaju velike šanse da u tome i ostanu, dok oni koji su sami i žele naći idealnog partnera, moraće da sačekaju još malo toplije vreme za prolećne i letnje avanture.

Zdravlje: Zdravlje vam je dobro, ali obratite pažnju na prolećni umor koji se može javiti i kom su skloni skoro svi Ovnovi.

BIK

Posao: Mart 2017 je idealan za započinjanje novih poslovnih poduhvata za većinu bikova. Ipak pre nego što se odlučite za takav potez, naravno vrlo je bitno da izanalizirate sve aspekte takvog poteza i da dobro promislite kako o šansama tako i o rizicima. Ukoliko vam se pokaže da je rizik vredan preuzimanja, samo napred u nove poslovne pobede i poduhvate.

Ljubav: Na ljubavnom planu, Bik može imati manjih turbulencija krajem meseca ali ništa bitno što može dovesti do prekida duge veze ili braka. Za solo Bikove najbolji period za upoznavanje novog partnera je početak proleća, pa ga iskoristite na najbolji mogući način.

Zdravlje: Proverite one stvari koje vas muče dok nije kasno.

Loading...

BLIZANCI

Posao: Već vam je dosta starog posla i jurcanja oko njega. Želite da probate nešto novo, da radite ono što će vas više ispunjavati i u čemu ćete uživati. Dobro razmislite šta je to tačno što najviše volite raditi i pokušajte da osmislite plan kako bi od toga mogli da počnete da zaradjujete. Onog trenutka kada tu krene dobra zarada, možete razmisliti o prestanku rada na svom radnom mestu koje vas pritiska i koje ne volite. Do tada je ipak za vas bolje da igrate na sigurno ma koliko vas to tištilo.

Ljubav: Ljubavni problemi bi ovog meseca trebalo da su iza vas i vreme je da udjete u miran period svog života što se ljubavi tiče. Iskoristite prve dane proleća da šetate i uživate sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Pričuvajte se naglih promena vremena i dobro se pripremite za toplije dane koje predstoje.

RAK

Posao: Sve što ste zamislili može biti ostvareno ali za to je potrebno da se podsetite koliko ste vredni i koliko ste do sada imali uspeha. Prekinite sa brigama, razmišljanjima da li vi to možete i bacite se na posao. Dobar plan i vera u njega je pola uspeha. Ostalo polovinu čini marljiv rad i upornost. Ne sme vam izostati ništa od toga inače nećte biti zadovoljni svojim rezultatima. Kako god bilo ne očajavajte, sve će to proći.

Ljubav: Bez većih promena što se ljubavi tiče za mart mesec za većinu Rakova.

Zdravlje. Zdravlje vam je dobro, samo se čuvajte upadanja u depresije koje mogu potrajati danima. Povratite svoj vedri duh koji vas je nekad krasio.

LAV

Posao: Zaista se lavovski borite da sve odradite kako treba i da svi budu zadovoljni ali prirodno je da vam to neće uvek polaziti za rukom. U takvim danima pronadjite preko potrebni mir i ne očajavajte jer sve će to proći, i loši period, a vala i dobri. Budite spremni i na jedne i na druge i ne dozvolite da vam periodi kada stvari idu loše zamagle sliku o tome kako je dobro kada stvari idu kako ste zamislili. Ostanite pribrani i strpljivi.

Ljubav: Ženske osobe u znaku Lava u martu mesecu imaju velike šanse da upoznaju ljubav svog života koju su dugo čekale. Ako je to prava osoba za vas, dobićete signale koje nećete moći da zanemarite i odmah ćete znati da je to to.

Zdravlje: Moguće mala prehlada ali ništa bitno. Zdravlje bi trebalo da bude stabilno ovog meseca.

DEVICA

Posao: Device žele da imaju malo više prostora da izraze svoju kreativnost na poslu. To im neće uvek biti dozvoljeno a često neće ni nailaziti na razumevanje ni nadredjenih ni kolega. Budite strepljivi i pokušajte dobro da argumentujete svoje ideje i predloge. Ko zna, možda krajem meseca stvari krenu da se odvijaju baš onako kako ste zamislili. Imajte više vere u sebe i svoje poteze koje vučete.

Ljubav: Što se ljubavi tiče, tu ne očekujte neke velike turbulencije. Nova dešavanja su moguća tek na prelasku iz marta u april.

Zdravlje: Zdravstvena situacija se popravlja i trebalo bi da se ovog meseca osećate dosta bolje.
VAGA

Posao: Poznato je da Vage stalno vagaju što se bitnih životnih odluka tiče. Ništa manje neće biti ni ovog meseca za većinu vas na poslovnom planu. Ukoliko niste sigurni šta je prava odluka za vas, pokušajte da se dobro opustite i da slušate svoje srce, ono će vam najbolje reći šta treba da činite.

Ljubav: Isto važi i za ljubav. Ukoliko ste u vezi ili braku koji vas guši i razmišljate o tome da prekinete sa tim, dobro oslušnite srce. Takodje, i ako se premišljate oko novog partnera.

Zdravlje. Bez većih problema i turbulencija na zdravstvenom planu.

ŠKORPIJA

Posao: Za Škorpije bi mart trebao biti dobar mesec na poslovnom planu, možda i jedan od najboljih u celoj 2017 godini. Pokušajte to da iskoristite na najbolji način, maximalno upotrebljavajući svoje resurse i volju. Budite energični i pouzdani kada donosite nove odluke. Imajte veru u sebe.

Ljubav: Vreme je da počnete malo više pažnje da posvećujete svom partneru, a on će to znati da ceni i uzvratiće vam još više.

Zdravlje: Osim blagog prolećnog umora koji se može javiti, na zdravstvenom planu bez većih promena.

STRELAC:

Posao: Jako nezgodan mesec za većinu vas koji ste rodjeni u znaku Strelca, što se posla tiče. Ipak ne dozvolite da vas to izbaci iz ravnoteže jer bolje vesti dolaze već početkom aprila. Zato budite strpljivi i čvrsto stojte na zemlji dok ne prodje ovaj nezgodan period.

Ljubav: Ne bi trebalo da započinjete nove romanse ovog meseca, jer je bolje da pričekate do aprila ili još bolje maja za tako nešto.

Zdravlje: Moguće su prehlade ili bolesti kao posledite psihičkog disbalansa. Ne dajte da vas to pokosi i potrudite se da održite dobro raspoloženje.

JARAC

Posao: Za većinu Jarčeva ovaj mesec će proteći bez većih turbulencija na poslovnom planu. I dalje se čekaju neka bolja vremena za vaš posao i dok se to ne bude počelo dešavati, jednostavno morate raditi sa onim što imate na raspolaganju. Budite strpljivi i radite predano kao da je sve u najboljem redu.

Ljubav: Moguće je da upoznate ljubav svog života već u drugoj polovini ovog meseca.

Zdravlje: Zdravlje stabilno, bez većih promena.

VODOLIJA

Posao: Poslovne prilike ovog meseca mogu biti jako velike, ali dobro ih analizirajte jer nisu sve dobre za vas i vaš razvoj. Izaberite samo one koje vam vaša intuicija kaže da su dobre.

Ljubav: Bez većih promena što se ljubavi tiče. Vodolije koje su u vezi ili braku bi trebale samo malo više ljubavi da pokazuju svom partneru.

Zdravlje: Idite na redovne kontrole i neće biti većih problema.

RIBE

Posao: Ukazuju vam se nove poslovne prilike i ne znate koju da izaberete. Svakako vreme je da krenete dalje, jer stari posao vas ne ispunjava. Koji će biti novi, to pustite da vaše srce odabere, nemojte uvek slušati samo razum.

Ljubav: Ljubavna situaciaj stabilna, bez nekih većih promena.

Zdravlje: Zdravstvena situacija se popravlja i ovaj mesec bi trebalo da se osećate bolje nego prethodnog. Uživajte u tom osećaju.

Sponzorisano: