Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za maj 2019

Ovan: Za rodjene u ovom znaku maj je mesec kada se mnoge stvari prelamaju. Već u prvim danima desiće vam se jedna situacija posle koje vaša ljubavna veza više neće biti tako čvrsta i realne šanse za raskid su tu. U drugoj polovini meseca povućićete jedan nepromišljen potez koji će vas koštati puno živaca i truda da stvari vratite u prvobitno stanje. Zdravlje će vam na sreću biti konstantno dobro.

Bik: Mnogo očekujete od ovog meseca. Uvek kad se mnogo očekuje sledi razočarenje. Otkrićete jednu malu prevaru osobe kojoj ste strašno verovali drugog vikenda u mesecu. Bićete jako razočarani i depresivni. I baš na ruševinama vaših emocija pojaviće se osoba koju niste primećivali a čiju će te lepotu i spoljnu i unutršanju tek tad primetiti. Planirani poslovi će biti otkazani. U trećoj dekadi vas čeka mali zdravstveni problem.

Loading...

Blizanci: Mesec u čijoj prvoj polovini morate biti jako obazrivi u saobraćaju. Naročito sa kim sedate u vozilo u večernjim satima. Ako to pregurate bez većih problema očekuje vas nekoliko jako zanimljivih dana na jednom neplaniranom putovanju u obližnje turističko mesto. Taj put će osvežiti vašu strast. Na poslovnom planu vas čeka jedan dobro plaćen ali rizičan posao. Sami odlučite. Prekontrolišite rad štitne žlezde.

Rak: Kako je lepo biti rodjen u vašem znaku kad priroda buja, kad tek procvetale ruže bude u vama najtananija osećanja. Vi umete da budete srećni i da uživate. Užuivaćete i u ljubavi i u poslu. U zadnjoj nedelji meseca nastupiće kritičan priod na poslu kad se stvaraju uslovi da jedan značajan deo ljudi u ovom znaku ostane bez posla. Glavu gore posla će biti. Zdravstveno stanje će pratiti nastalu situaciju.

Lav: Toliko očekivani posao će se takvom brzinom razviti da nećete prosto znati šta vas je snašlo. Bićete u pravom haosu i čeznućete za slobodnim vremenom kojeg ćete imati sve manje. Ali to je cena uspeha. Čak ćete odjednom imati ponudu i za politički angažman. Bilo bi dobro da to nekako izbegnete. Jedino u celoj toj halabuci partner neće biti oduševljen. Zato spustite loptu na zemlju. Sve je prolazno.

Devica: Za umetničke duše kakvi ste vi dolazi vreme pojačanih emocija. Priroda u vama ume nekad probuditi i setu ipak preovladavaće vedra raspoloženja. Koristićete svaki trenutak za boravak u prirodi i to će vas pono osnažiti da postanete svoji. Trebalo bi malo da obratite pažnju na pojavu osobe u trećoj sedmici koja želi da se zbliži sa vama. Pitanje je da li su joj namere čiste. Mali alergiski problemi sa polenom.

Vaga: Upustili ste se u posao sa osobama za koje ste znali da nisu od poverenja. Po onoj staroj- Ko sa djavolom sadi tikve, o glavu mu se obijaju-. Naravno, život je pun takvih neprijatnih iznenadjenj. Pametan čovek iz svega izvuče pouku. Okrnite se partneru koji vas je upozorava šta se može dogoditi. Sad shvatate ko vam zaista želi dobro. Iz ovoga ćete izaći sa još jačom ljubavnom vezom. Nervoza će uticati na nivo šećera u krvi.

Škorpija: Za vreme praznika može doći do male povrede prilikom jednog nesmotrenog pokreta. Na sreću dobro ćete proći. Biće tu i nerviranja zbog nekoliko upropašćenih dana ali šta je tu je. Na kraju krajeva to se opreznošću možda može izbeći. Razmišljate o dizanju kredita kojibi iskoristili za posao o kojem realno neznate gotovo ništa. Ne zalećite se. Razmislite dobro. Jedna osoba koju dugo niste videli želi bliži kontakt sa vama.

Loading...

Strelac: Uspostavili ste vrlo dobru komunikaciju sa novom sredinom i to vas baš ispunjava. Jednoj osobi koja se pretvara da vam je prijatelj to uopšte ne prija. Izmedju osmog i desetog u mesecu pokušaće da vaš rejting jednim podmuklim gestom sroza. Držite se dostojanstveno i sve će doći na svoje mesto. Moglo bi se desiti da u trećoj sedmici upoznate osobu čiji sjaj će vas očarati ali samo kratko. Zdravlje promenljivo.

Jarac: Jednom članu vaše šire porodice već na početku meseca sledi hirurška intervencija. Ishod zavisi od mnogo faktora. To će vas jajko uzdrmati i shvatićete suštinu prolaznosti ovozemaljskog života. Trbaće vam dugo vremena da ponovo stanete na noge. Skupite snage i krenite dalje. Pred vama je veliki poslovni izazov i trebalo bi da ga prihvatite. Emotivna veza je u krizi. Većih zdravstvenih problema neće biti osim nervoze.

Vodolija: Mesec u kojem morate odlučiti kuda želite da ide vaša veza. Stanje u kojem se ona sad nalazi zahteva pod hitno da se prelomi. Ili želite nešto ozbiljno, možda čak i brak ili svak na svoju stranu. Vreme nedorečenosti je prošlo. Niste očekivali da će već sredinom meseca stići pred vas svi papiri za pokretanje privatnog posla. Malo ste sad neodlučni. Nazad više nema. Hrabro napred. Mogli bi da zakačite neprijatan virus.

Ribe: Proleće je za vas najlepše godišnje doba ali nikako da se opustite i uživate u njemu. Stalno vam nešto nedostaje za potpuno zadovoljstvo. Život je jako kratak i radovanje ne odlažite za drugo vreme. Za tugu uvek ima vremena a za sreću nikad nije rano. Naizgled imate sve ali ipak nešto fali. Možda skriveni razlog leži u specifičnom odnosu sa partnerom koji malo miriše na prezasićenost. Čuvajte se padova u trećoj sedmici.

Sponzorisano: