Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za MAJ 2017 – evo šta vas čeka!

Ovan

Posao: Na poslu neće biti većih problema. Moguće su manje nesuglasice sa kolegama oko nekih ne tako važnih stvari, ali dobro toga ima svuda. Potrudite se da održavate pozitivno raspoloženje i da nikako ne varirate u njemu. Ako niste u radnom odnosu treća sedmica u mesecu obećava.

Loading...

Imaćete jako veliku mogućnost da se pokrenete po tom pitanju. Savet je da ne birate previše poslove. Izaberite mesto gde se može napredovati, ali nemojte očekivati uspeh preko noći. Biće vam potrebno vremena, ali kada budete preskočili prvu stepenicu ka napredovanju onda će sve to ići mnogo lakše na dalje.

Ljubav: U braku ima ljubavi, ali morate imati na umu da će vam nervoza jačati u drugoj polovini meseca pa su samim tim moguće svađe sa voljenim bićem. Pokušajte da tu nervozu iz sebe u pomenutom periodu izbacite na način da ćete se baviti što je više to moguće sportom.

On bi znatno mogao da ublaži tu nervozu u vama. Ako ste slobodni vidljiva je ogromna mogućnost dešavanja sa osobom sa kojom ste u bliskoj prošlosti radili, ili poslovno sarađivali. Ciljam na period od tri godine u nazad. Ta osoba bi trebala da bude malo mlađa od vas, ali će biti izuzetno šarmantna i neko ko ima dugu vezu iza sebe.

Zdravlje: Vodite računa o nogama, pogotovo ako bolujete od proširenih vena.

Bik

Posao: Tokom poslednjih nedelju ipo dana u mesecu možete biti dosta nervozni. Morate voditi računa kako se ponašate ka osobama za koje radite kako ne bi ugrozili radno mesto na kome ste.

Loading...

Gledajte da se borite radom, iako vam nadređeni kaže nešto šta vam ne prija u datom trenutku pokušajte da prećutite. Nemojte se suprostavljati, jer možete ugroziti radno mesto. Ako niste u radnom odnosu vidim da ćete imati veliku mogućnost da to rešite tokom druge polovine meseca. Misljenja sam da bi mogli to da ostvarite na mestima koja su vezana za trgovinu na bilo koji način.

Ljubav: U braku će vam biti lakše tokom ovog meseca. Biće manje problema u komunikaciji i samim tim će biti jača ljubav. Ne bi bilo loše da sa voljenim bićem idete na neki kraći izlet. Tamo bi učvrstili emociju i bilo bi znatno bolje nego što je sada.

Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost emotivnih promena. Ta promena je moguća preko prijatelja rođenog u vodenom znaku Zodijaka, ali ne na način da ćete sa njim ući u vezu, već na način da će vas on upoznati sa nekom osobom koja će vam se svideti na prvi pogled. Ne dajte se zbuniti, već budite smireni i spontani što se kaže.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Blizanci

Posao: Na poslu će vam biti jos bolje. Ovaj mesec zaista ne bi trebalo da vam bude loš, već bi čak šta više trebao da vam bude baš dobar. Nemojte biti nervozni, jer nemate nikakvih razloga za tako nečim. Ako ne radite a imate ponudu od strane bivšeg kolege prihvatite to. Period druge polovine meseca vam je dosta dobar u tom nekom smislu, tako da gledajte da ne propustite šansu.

Verujem da smatrate da možete raditi mnogo bolji posao od tog, ali jednostavno danas vreme nije lako i retko ko može raditi neki preterano kvalitetan posao. Ne drži vas mesto, pa ćete verovatno često tražiti nešto drugo i mislim da ćete dosta brzo i preći na to neko drugo radno mesto.

Ljubav: U braku je ljubomora i dalje jaka. Moguće da će biti jača nego što je bila proteklog meseca. Morate to izbaciti iz sebe što je pre to moguće. Jednostavno je potrebno kako bi bili srećniji. Ako niste u emotivnoj vezi druga trecina meseca je prava za promene.

Tu osobu bi preko drugarice mogli da upoznate. Nekako bi sve to bilo spontano. Sasvim slučajno bi trebali da sretnete tu drugaricu, ili prijateljjicu i da se sa njom zadesi ta osoba koja će vam se svideti i sa kojom ćete moći da uđete u vezu. Biće nešto stariji od vas, ali izuzetno smirena i vesela osoba šta će vam i te kako prijati.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje, ali i sa povećanom depresijom.

Rak

Posao: Malo ste promenili postavku ka samom poslu i to je dobro. Važno je da istrajete u svemu tome i da ne dozvolite nervozi da vam utiče na sam tok obavljanja poslovnih obaveza. Ako niste u radnom odnosu a imate ponudu od strane osobe koja vam nije baš bliski prijatelj a nudi se da vam pomogne onda i pristanite na to.

Ta osoba ne priča da može da vam pomogne čisto da bi nešto pričala, već što zaista to i želi. Vremenom bi čak šta više mogli i da napredujete na tom poslu, ali iskreno rečeno to neće ići tako brzo. Važno je da će moći da bude dobro i pošto je tako onda samim tim i imate osnova da se borite.

Ljubav: Bračna situacija će biti malo lakša. Nećete imati nesuglasice koje ste imali tokom prošlog meseca. Imaćete jednu nezgodnu situaciju tokom kraja druge sedmice u mesecu, ali ništa u toj meri strašno.

Ako ste slobodni a imate ponudu za odlazak na neko slavlje sredinom meseca gledajte da prihvatite ponudu. Razlog je jednostavan. Baš na tom slavlju bi mogli da upoznate kvalitetnu osobu za sebe i da to bude ljubav na prvi pogled što se kaže. To ne bi bila veza na par dana, već bi duže vremena mogli da trajete jedno sa drugim. Imajte na umu i to da bi ta osoba trebala da bude rođena u vodenom znaku Zodijaka.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa sinusima, ali i sa glavoboljama.

Lav

Posao: Na poslu vam se vraća ova energija koja vas je u većini slučajeva krasila. Vidim da ćete moći da imate uspeha i takođe želim i to da znate da ćete moći i da napredujete. Kada kažem napredujete ne mislim na neko preterano dobro mesto na poslu na kome ste, ali će biti nešto bolje od postojećeg gde ćete svakako moći da imate i veće prihode.

Ako niste zaposleni ovaj mesec vam je dosta dobro prikazan za promene. One su moguće na mestima koja imaju veze sa programiranjem, ali i onim gde se traži neki drugi vid znanja na računarima. Savet je da se maksimalno aktivirate oko traženja posla tokom poslednje dve sedmice u mesecu.

Ljubav: U braku će vam biti baš lepo. Vidljivo je jačanje pozitivne energije u kući, ali i lepše slaganje sa decom. Voljeno biće će biti opušetno, tako da vas neće provocirati. Kako god se pogleda sve vam nekako ide na ruku.

Ako nište u ozbiljnoj vezi na žalost ne vidim mogućnost promena u ovom mesecu. Imaćete dve velike mogućnosti za neobaveznom vezom od kojih će jedna biti preko posla a druga sa komšijom. Ta dešavanja su moguća tokom vikenda u drugoj, kao i trećoj sedmici u mesecu. Savet je da budete maksimalno pribrani i da vodite računa da se ne zaljubite, jer to zaista ne bi bilo pametno da se desi.

Zdravlje: Vodite računa tokom bavljenja sportskim aktivnostima da ne preforsirate samog sebe kako ne bi došlo do neželjenih povreda.

Devica

Posao: Ovaj mesec će vam po pitanju posla biti mnogo lakši od prethodnog. Psihički ćete biti jači i nećete gledati na neke sitnice kao što je to bio slučaj do sada. Samo tako nastavite i verujte u cilj koji ste zacrtali sebi i neće biti problema.
Ako ne radite a imate ponudu za stranu firmu koja se bavi poslovima marketinga, iako je uz sve to posao vezan za rad na terenu, savet je da prihvatite. Tu bi mogli da pronađete sebe da tako kažem i da taj posao radite sa zadovoljstvom. Jednostavno vama nije novac presudan faktor kada je posao u pitanju, već vam je mnogo važnija ona druga strana kao što je kolektiv u kome radite, ali i to šta radite.

Ljubav: Pošto vam je na poslu kako treba samim tim će i voljeno biće osetiti tu sreću od strane vas. Jednostavno ćete uživati u kući, ali ne samo vi već i voljeno biće, kao i deca ako ih imate.

Ako niste u vezi a imate malo starijeg kolegu sa upečatljivim očima zelene, ili plave boje, iako je na sve to stariji od vas nekih 7 do 10 godina onda je savet da slobodno uđete u vezu sa njim. Zaista bi moglo da vam bude jako lepo sa njim. Nemojte očekivati brak, ali možete zaista uživati do kada god to bude trajalo. Ta osoba će vam pre svega biti prijatelj a to je ipak nešto šta trebate ceniti.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Vaga

Posao: Poslovno nije sjajno to se jasno vidi, ali se takođe vidi da će moći da bude bolje. Samo morate naterati sebe da budete smireni i pre svega strpljivi. Od narednog meseca bi trebalo da bude puno bolje. U ovom mesecu će vam biti lakše nego prošlog, ali to neće biti u toj meri vidljivo. Ako ne radite savet je da nađete bilo šta.

Nemate preterane izglede za nalaženje nekog dobrog posla, pa je bolje naći nešto, nego da nemate ništa. Vi ste jaka osoba i svakako da ćete moći da pregurate loš period. Nekada život zna da bude jako težak, ali svi mi moramo da se borimo kako bi nam bilo bolje i lakše.

Ljubav: U braku bi moglo doći do neplaniranih svađa. Gledajte da budete takvi da ćete na smiren nacin pričati sa voljenom osobom. Takođe nikako nemojte da mu se mešate u porodične odnose tj da mu iz nekog razloga ogovarate majku, ili sestru. Ako bi ogovarali mogao bi jako da se naljuti a to vam nikako ne ide u prilog.

Ako niste u emotivnoj vezi znajte da ćete tokom odlaska u prodavnicu, ili butik, na pijacu i sl. moći da upoznate finu osobu a povoljan period za tako nešto vam je treća sedmica u mesecu. Nemojte previše analizirati tu osobu, ili mnogo razmišljati, već se prepustite osećaju u datom trenutku i uživajte.

Zdravlje: Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu pa gledajte da se odmarate što je više to moguće.

Škorpija

Posao: Narednih mesec dana ćete biti u izuzetno dobrom periodu. Imaćete ogromnu mogućnost napredovanja na poslu. Ako vam nadređeni bude ponudio nešto u tom smislu bez ikakvog razmisljanja pristanite. Kao prvo odgovorni ste i neko ko može mnogo da radi i to vam ide u prilog a kao drugo dobro bi zaradili.

Ako ne radite poslušajte savet rođake i pristanite na rad na tom mestu koji vam nudi. Zaista mislim da ne bi pogrešili, ali svakako odluka je samo do vas pa učinite kako budete smatrali u datom trenutku. Povoljan period za zaposlenje je od 09-og do 17-og.

Ljubav: Nadam se da ste izbacili inat ka voljenom biću i da nije došlo do većih svađa. Bilo bi dobro da je tako, jer bi u takvom slučaju i tokom ovog meseca bilo dobro i još bolje, ali ako niste iako se i dalje inatite zaista možete ugroziti brak. Vodite računa o toj činjenici.

Prošli mesec jeste bio loš, ali taj period nije još uvek prošao. Ako ste slobodni više od neobavezne veze ne očekujte u ovom mesecu. To nešto prolazno bi trebalo da vam se desi na nekom druženju kao što je kampovanje, neka druga grupna druženja i sl. Period koji ukazuje na tako nešto je treći vikend u mesecu.

Zdravlje: Ako ste ženskog pola a imate problem sa ženskim organima savet je da obavite detaljne preglede.

Strelac

Posao: Ulazite u bolji period kada je sam posao u pitanju. Važno je da ne stoji nikakva kazna za vas, kao ni ostajanje bez posla. Pošto je tako onda gledajte da budete i dalje vredni i da sebe date do kraja. Imaćete ponudu za boljim radnim mestom pa bi bilo dobro da je iskoristite.

Takođe ćete imati mogućnost za razgovorom, ili bolje reći nekim vidom pregovora po pitanju inostranstva. Ako ne radite posao koji je vezan za putovanja po inostranstvu bi bio pun pogodak za vas. Pokušajte po tom pitanju tokom poslednje sedmice u mesecu.

Ljubav: U braku je sve bolje i bolje. Voljeno biće je srećno kraj vas, tako da gradite odnos i na dalje na isti način. Ako niste u emotivnoj vezi vidim veliku mogućnost promena. Tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi kod rođaka. To će sve ići baš spontano.

Prvo ćete se šaliti i sve će vam delovati onako kao šala a zatim ćete naglo osetiti privlačnost i samim tim će to biti uvod u vezu. Šta drugo da vam kažem sem da uživate kada se to bude dogodilo a povoljan period za tako nešto će biti druga sedmica u mesecu, ili prva polovina trece sedmice.

Zdravlje: Ako imate problem sa zubima a odugovlačite resenje problema duži period nemojte to više činiti, već idite i rešite problem koji imate.

Jarac

Posao: Na poslu će vam jačati pozitivna energija i imaćete veliku mogućnost povećanja plate ukoliko do toga nije došlo u prošlom mesecu. Sve u svemu imajte osmeh na lice i budite vredni i biće sve to kako treba. Ako ne radite a imate ponudu na mestima gde se radi isključivo sa novcem savet je da to prihvatite.

Druga polovina meseca vam je za tako nešto jako dobra, tako da je iskoristite. Zaslužili ste da vam krene. Dosta ste se namučili, ali eto ipak se sve vrati kako treba. Važno je da vam je tu ona vaša specifična energija.

Ljubav: U braku vam je sreća jer je partner neko ko je jako dominantna osoba i ko drži konce u svojim rukama. Tačno je da ste vi neko ko ima svoje ja, ali partner je takav da jednostavno ne dozvoljava da preterujete u nekim stvarima i onda se i vi povučete i bude dobro.

Ako niste zaljubljeni a imate osobu koja vam se sviđa i koju ste upoznali u proteklih 25 dana znajte da ćete sa istim moći da uđete u jako dobru vezu. Nikako mu se nemojte inatiti, niti biti ljubomorni. Takvom postavkom će sve to među vama imati odličan tok a ta osoba je na neki način specifičnog izgleda.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem.

Vodolija

Posao: Viidljivo je bolje raspoloženje na poslu. Vi trebate i dalje tako nastaviti. Ne vidim vam problem, ali se ne smete opustiti. Nadređeni uviđa vašu promenu na bolje, ali još uvek ne može da vam veruje sto posto, jer je naučio na promenu raspoloženja kod vas.

Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima vezanim za rad sa decom na bilo koji način. Znači nešto poput igraonice, pozorišta i sl. U periodu od 8-og do 15-og se aktivirajte. Važno je da budete maksimalno uporni i da verujete u to da će biti dobro.

Ljubav: U braku su moguće iznenadne svađe, ali je savet da se postavite na način da se nećete inatiti voljenom biću na način na koji to baš mrzi. To je način da uvek budete tvrdoglavi oko nečega za šta mislite da je tako.

Ako ste slobodni vidim veliku mogućnost zanimljivog dešavanja i to sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Naravno to ne znači da trebate svima verovati, već budite takvi da ćete se posvetiti osobi koja je starija od vas oko 5 godina.

Zdravlje: Mogući su problemi sa jačom depresijom, kao i bolovi u stomaku.

Ribe

Posao: Uhvatio vas je malo lošiji period u smislu da ste postali po malo lenji da tako kažem. Moguće da je razlog tome premor koji osećate, ali pokušajte da naterate sebe da dan, dva baš onako odmorite i da se onda posvetite poslu do maksimuma.

Tako bi napunili baterije što se kaže i sve bi vam bilo znatno lakše na dalje. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za zabavu, ili onima gde bi dosta putovali. Pravo vreme za konkurisanje je od 17-og do 25-og pa iskoritite pomenuti period.

Ljubav: U braku će biti malo nelagodnosti. Moguća je svađa oko neke banalne stvari. To je nešto o čemu trebate povesti računa, jer jednostavno nemate razloga burno da reagujete na nešto sta i nije neki problem.

Ako ste slobodni imajte na umu činjenicu da bi neko dosta dobar mogao da vam se pojavi u kafiću. Kada kažem u kafiću ciljam na to da ćete izaći sa prijateljima i na taj način i upoznati tu neku osobu. Sam kraj druge sedmice u mesecu bi trebalo da vam donese tako nešto.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kolenima, kao i oticanje zgloba noge.

Sponzorisano: