Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za januar 2020.godine

Ovan: Poslovni uspesi se za većinu Ovnova nastavljaju i Novoj 2020.godini, baš kao što je to bio slučaj i u skoro celoj drugoj polovini prošle 2019.godine. Jedan ljubavni susret koji se desio prošlog meseca može da preraste u ozbiljnu emotivnu vezu. Budite pažljivi tom prilikom i dobro razmislite da li je to idealna osoba za vas pre nego što udjete u nešto ozbiljnije. Zdravlje vam je stabilno, ali mogli bi malo da popravite ishranu.

Bik: Prošlog meseca ste ušli u dobar ritam na poslovnom planu i sada je na vama da se potrudite da taj dobar ritam održite i tokom prvog meseca Nove godine. Početkom ovog meseca i godine, Bikove očekuju uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu pa budite spremni na to i donosite dobre odluke kada je u pitanju partner.

Loading...

Blizanci: Rad koji vam se isplaćivao prethodna 2 meseca, u januaru bi mogao malo stati i usporiti jer ste se i vi neminovno opustili. Nemojte se ipak previše opuštati već bar od druge polovine januara dodajte gas i uberite dobre poslovne poene. Početkom kao i krajem meseca, moguća su vrlo zanimljiva poznanstva koja mogu prerasti u obziljnu ljubav.

Rak: Poslovne prilike koje ste dobili prošlog meseca na vašu sreću neće biti jedine pa ćete tako biti u prilici da ovog meseca dobijete možda još i bolje poslovne ponude, pa je na vama da dobro razmislite šta vam odgovara i da prihvatite onu koja vam se čini najbolje i najpovoljnije za vas. Rakovi koji su u vezama, biće idalje stabilne, a oni koji su singl mogli bi tokom prazničnog slavlja upoznati zanimljivu osobu sa kojom može izgraditi stabilnu vezu.

Lav: Polako usporavate tempo na poslovnom planu, jer ne možete više da izdržite jak i brz tempo posla i života. To će obradovati vašeg partnera, za sve lavove koji su u vezi. Za one koji su slobodni, postoje šanse da vam zapadne za oko jedna vrlo zanimljiva i energična osoba sredinom meseca.

Devica: Mirni meseci na poslovnom planu su iza vas i sada od januara ove godine kreće dosta napetija i nepredvidljivija situacija. Budite spremni na razne promene, uspone i padove na poslovnom planu. Nešto mirnije će biti u vašem krugu porodice i sa vašim partnerom za sve one Device koji su u vezama, a one koje su slobodne imaju velike šanse da do kraja meseca nadju svoju srodnu dušu.

Vaga: Prošlog meseca ste ostvarili neke rezultate koji su plod truda od prethodnih meseci. Potrudite se da održite svoju energiju i zalaganje da bi vam se to sve na kraju dodatno isplatilo na kraju januara, a i tokom cele prve polovine one Nove godine. Bez puno turbulencija što se ljubavi tiče što znači one Vage koje su u vezama, najverovatnije će i ostati, a one koje su slobodne imaju male šanse da u januaru upoznaju srodnu dušu i započnu neku ozbiljniju vezu.

Škorpija: Kao što znate trud se uvek isplati, to ste mogli osetiti prošlog meseca ukoliko ste uložili neki veći trud na poslu. Imajte to u vidu kada budete donosili novogodišnje odluke. Ukoliko prošlog meseca niste ušli u neku ozbiljniju emotivnu vezu, onda je ovog meseca skoro sigrno da će se to desiti, pa budite pripremljeni na nove izazove.

Loading...

Strelac: Na poslovnom planu ovog meseca neće biti nekih velikih promena, pa iskoristite te mirne dane da se opustite i uživate u prazničnoj atmosferi. Trudite se da što više vremena provodite sa osobama koje su vam bliske i koje vas vole, a da se što manje svadjate i nervirate.

Jarac: Poslovnih ponuda ukoliko ih je bilo prethodnih meseci, sve teže će se ponovo ukazivati. Ipak, postoji mogućnosto odlaska u inostranstvo pošto intezivno razmišljate o toj opciji. Moguća su zanimljiva poznanstva, kako i što se posla tiče tako i što se tiče ljubavi.

Vodolija: Period opuštene atmosfere na poslu polako prolazi, i vreme je da do sredine januara počnete ozbiljnije da shvatate svoj posao da ne bi ste došli u neprijatnu situaciju. Smeška vam se nova ljubavna veza od druge polovine januara.

Ribe: Već neko vreme potajno razmišljate o odlasku u inostranstvo. To vam se čini kao dobra ideja, ali imate još vremena da dobro razmislite o svojim daljim potezima. Porodica i partner u poslednje vreme nemaju puno razumevanja za vas, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri.

Sponzorisano: