Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za februar 2020.godine

Ovan: Ovo je mesec u kome u prvoj polovini oni koji su rodjeni tokom noći mogu očekivati jedan kritičan ljubavni period . Za sve ostale ništa bitno se neće dešavati. Na poslovnom planu sredinom i u zadnjoj dekadi mogu očekivati poslovne izazove svih vrsta. zdravlje promenljivo.

Bik: Početak meseca će biti pun trzavica. kako vreme bude odmicalo tako će se stvari popravljati. Zadnji vikend će biti jako kritičan i treba se čuvati padova i povreda oštrim predmetom. Postoji mogućnost da ostanete bez posla upravo u tom periodu.

Loading...

Blizanci: Svi su uslovi da će slobodni sredinom prve sedmice upoznati osobu zbog koje će kasnije dugo patiti. Za one zauzete izvesna je u tom priodu ljubavna prevara. Poslovna situacija će se malo popraviti sredinom meseca. Zdravlje će biti puno prehlada i infekcija.

Rak: Fedruar će vam ostati dugo u sećanju. U drugoj sedmici upoznaćete jednu srodnu dušu za koju niste ni sanjali da postoji. To će vam dati energije da prebrodite tešku finansisku situaciju koja će dostići maksimum nekoliko dana pred kraj meseca. zdravlje je u redu.

Lav: Velike ambicije će odmah na početku biti srušene kao mehur od sapunice. Dugo će te patiti i tek u zadnjoj nedelji očekujte fine stvari u novoj ljubavi. Posao će vam doneti ono o čemu ste sanjali već dugo. Velika priznanja i na kraju rukovodeće mesto. Česte probavne smetnje.

Devica: Konačno će te stati na noge i shvatiti da se mora iskoristiti svaki trenutak života na najbolji mogući način. Partner će biti sredinom meseca nešto ljut na vas ali to će kratko trajati. Imaće te jednu ponudu za put u inostranstvo koju treba da odbijete. Odlasci kod zubara.

Vaga: Mesec će početi kao u bajci a svakim narednim danom sve će se nekako menjati nagore. Krajem meseca teške svadje sa partnerom koje mogu dovesti do raskida. Imaće te na poslu težak konflikt sa šefom negde oko 20-og u mesecu i iz njega će te izaći jači. pratiće vas reumatske tegobe.

Škorpija: Svi su izgledi da će te u ovom mesecu na samom početku ostati bez nekog vama bliskog prijatelja ili člana porodice. To će vas uzdrmati ali brzo će te se vratiti u stvarnost. Na poslu vas čak očekuje rešenje za stalan posao. Nećete imati većih zdravstvenih problema.

Loading...

Strelac: 7 ili 8 februara očekujte jednu vest koja može totalno promeniti vaš život. najverovatnije da se radi o nekom nasledstvu. Nemojte samo visoko da se podignete jer onda je pad još teži. Nešto nećete imati vremena za ljubav. imaće te krajem meseca posetu kardiologu. Biće sve u redu.

Jarac: Miran mesec na svim poljima. Ljubav će teći svojim uobičajenim tokom bez nekih trenutaka za pamćenje. ali neće biti ni nekih trzavica. Na poslu vas očekuje malo više obaveza ali vi će te to sa lakoćom izgurati. Ne zaboravite na jedan rodjendan sredinom meseca. zdravlje stabilno.

Vodolija: Prvog vikenda u mesecu imačete zanimljiv susret sa osobom koju niste videli od detinjstva koja se bila odselila i sad se vraća u vaše okruženje. Ne očekujte tu ništa više od prijateljstva i dobrog druženja. Imate šansu da nadjete zanimljim doduše sezonski posao. Česte migrene.

Ribe: Ovo nije vaš mesec. Zvezde govore da će vam se izdešavati mnogo sitnih pehova. Čak postoje uslovi i za lakše povredjivanje ako ne budete vodili dovoljno računa u saobraćaju. Najbolje bi bilo da uzmete nekoliko slobodnih dana sredinom meseca. Naoružajte se strpljenjem.

Sponzorisano: