Loading...
Loading...

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016

OVAN

Posao: Zraci Sunca će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite, što će doneti priliv novca ako ste bili vredni a, takođe, biće i prilike da uvećate vaše nepokretnosti.Venera u Vodoliji govori o iznenadnim stvarima na polju finansija a Mars u Škorpiji pruža vam mogućnost zarade od izdavanja, rentiranja, poreza ili sklopljenih ugovora koji su realizovani I spremni za naplatu. Škorpije će imati ključan uticaj na vašu zaradu. Na profesionalnom planu dosta je jurnjave, uzrokovane položajem Saturna u znaku Strelca, ali vas čuva položaj Jupitera u znaku Device. Morate biti spremni na ulaganje više napora, želite li bolju nadoknadu za posao koji obavljate.

Loading...

Ljubav: Dosta ćete energije trošiti na sam postupak pronalaženja partnera za sklapanje ugovora. Sa Suncem u Strelcu, vaši će ljubavni odnosi dosta imati avanturističkog u sebi a neki će, bogme, pokušati da nađu „nešto sa strane“, u čemu će imati obilatu nebesku pomoć. Zbog Venere u Škorpiji, najlakši način da izgladite odnose sa partnerom, biće preko postelje. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mesecom, podržan je od strane Merkura I Venere, od sredine meseca, koji vam mogu doneti novo prijateljstvo ili spoznaju da li su vam sadašnji prijatelji, zaista pravi. Zbog boravka Sunca u kući svoje opozicije, Venere u Jarcu, na planu ljubavi neće ići sve tako glatko. Pokušajte da ne pokvarite postojeći odnos I spremite se za bolje dane, sa prvim vesnicima proleća.

Zdravlje: Više kretanja I aktivnosti, povoljno će, uz balansiranu ishranu, uticati na vaše zdravlje. Unosite više voća I povrća u vašu ishranu jer su se u organizmu(pogotovu jetri) nataložili otrovi

BIK

Posao: Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Merkura I Venere koji su u vašem polju karijere od sredine meseca, tu je Sunce  koje će usmeriti pozitivnu energiju prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist. Lilit, u vašoj kući rada, upozorava vas da ne verujete slatkorečivim osobama u vašem random okruženju. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo period dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku  Lav, Vaga, Blizanac I Devica, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, predviđa mesecni horoskop.

Na finansijskom planu, stvari kreću nabolje od sredine meseca, a prava stvar za dobru zaradu bilo bi sklapanje nekog poslovnog ugovora, budući da vam je aktivno polje ugovora. Kada su finansije u pitanju, pokušajte da dobijete podršku od Vodolije, Škorpije ili Ovna.

Ljubav: I na ljubavnom planu situacija kreće nabolje od sredine meseca, budući da Venera tada napušta znak Jarca a Merkur, definitivno, prelazi u direktan hod. Rezultat slika za februaryAko niste znali, najviše sreće na ljubavnom planu imate upravo vi, budući da se planeta prosperiteta nalazi u vašem polju ljubavi. Obratite pažnju na Ribe, Strelca I Vodoliju I, naravno, budite tolerantni prema partneru.

Loading...

Zdravlje: Zbog Saturna u Strelcu, vaš je najveći zdravstveni problem, psihološke prirode. Svaka nevoljnost I odustajanje u realizaciji nečega što ste započeli, siguran je znak da imate problem sa depresijom

BLIZANCI

Posao: Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka, sreća(uopšte), sudski procesi. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše naume. Gotovo je izvesno da će te, na nekom životnom planu, imati sreće odnosno pomoć iz viših sfera. Pokušajte da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost i visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je danas, kao nikad do sada, vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, daleko će dogurati, predviđa mesecni horoskop.  Na finansijskom planu nemojte se nadati “lakoj lovi”, budući da će Mars u vašoj kući rada, u znaku Škorpije, zahtevati napor na radnom mestu I to će biti najbolji način za zaradu. Venera u Jarcu, u prvoj polovini meseca, pružiće vam mogućnost zarade putem sklapanja ugovora I njegove realizacije, predviđa mesecni horoskop. Škorpija je znak od koje će najviše zavisiti vasa zarada pa, stoga, pokušajte da je odobrovoljite. Na profesionalnom planu bićete u stanju da uradite mnogo posla ali se, zbog Jupitera u opoziciji sa vašim poljem karijere, ne možete nadati nagradama I napretku na ovom planu. Već ste primetili da ste postali, pola godine unatrag, pomalo nesigurni u sebe. U pravu ste, vaše je polje psihe nestabilno, kao posledica boravka Saturna u znaku Strelca.

Ljubav: Na ljubavnom planu, u prvoj polovini meseca, morate biti oprezni u komunikaciji sa partnerom, budući da će lako moći da dođe do nesporazuma. Prisustvo Lilita, u vašoj kući ljubavi, govori da ne smete, bespogovorno, verovati vašem partneru. Ako ste rešili da stupite u novu vezu, pažnju obratite na Vodoliju I ne stupajte u vezu pre druge polovine meseca.

Zdravlje: Zbog ovoga vam često pada imunitet I izloženi ste zdravstvenim rizicima. Dakle, stabilizujte psihu što pre I zdravlje će doći u zavidnu formu.

RAK

Posao: Mesecni horoskop nalazi da su relevantni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija, prosvetljenje, duhovno uzdignuće i dostizanje duševne i moralne snage. Izašli ste iz meseca u kojem ste bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati solidan finansijski priliv od istog. Sigurno ćete se iznenaditi ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom predviđa mesecni horoskop. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Na poslovnom planu lepi su vam izgledi što se tiče napretka na lestvici uspeha ali vas Saturn u Strelcu tera na krajnje iscrpljujući režim u kome će vam, često, trebati „time-out“ da bi došli do daha

Ljubav: Ko je u vezi ili braku neka bude spreman na manje ekscese(zbog retrogradnog Merkura) a postelja i partner će biti odličan ventil za oslobađanje od stresa, anksioznosti, depresije i ostalih mentalnih problema, predviđa mesecni horoskop. Na ljubavnom planu ovo je sjajan mesec, budući da se u Škorpiji nalazi njegov vladar: planeta Mars. Ne samo da će vam ljubav biti stalno na pameti, već imate i sjajne šanse da postignete ono što naumite. Osim Škorpije, ako ste sami, pažnju obratite na Jarca i Vodoliju.

Zdravlje: Zbog vanrednih uslova, što se tiče rada koji obavljate, kod vas se akumulira dosta stresa koji vam obara imunitet i izlaže vas respiratornim infekcijama. Potrudite se da stabilizujete vaše emocije i sve će biti u redu.

LAV

Posao: Mesečni horoskop kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstva. Mesecni horoskop predviđa mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti prilika da poradite na koracima ka braku, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora, mesecni horoskop vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Zbog planetarnih (ne)prilika, posvetite više pažnje sastavljanju ugovora jer “ko odlučuje na brzinu, kaje se natenane”. Sa Jupiterom u Devici vi ste, sigurno, jedan od sretnijih znakova, kada su finansije u pitanju. Ribe i Strelac su znaci koji bi mogli najviše doprineti vašem finansijskom prosperitetu a ako sklopite povoljan ugovor u ovom mesecu(za šta imate sjajne predispozicije) očekuje vas „gomila“ para u sledećem. Strpljen-spašen, verujte! Merkur i Venera će vam pomoći u radnim aktivnostima ali se ne nadajte profesionalnom usponu, ovaj mesec nije za to. Zbog Saturna u Strelcu, morate se privići na brži tempo rada ako ne želite da vam nadređeni stavljaju primedbe na vrednoću.

Ljubav: Na ljubavnom planu je pomalo depresivno i „smarajuće“ a kako i ne bi, kada se tamo nalazi zlokobni i opterećujući Saturn. Savet: ako vam je veza u krizi, jednostavno „kulirajte“ i dozvolite vremenu(Saturn=Hronos=vreme) da dovede stvari u red i nipošto ne budite vi koji će da „preseca“ i isteruje pravdu.

Zdravlje: Na izmaku smo zime i vaše je telo zrelo za koje-kakve detoksikacije. Imajte u vidu, svakako, jetru koja je, u ovom periodu, izloženija negativnim uticajima. Unosite u vaš organizam hranu bogatu vitaminima i mineralima(voće i povrće) a uveče konzumirajte čajeve koji imaju smirujuće dejstvo.

DEVICA

Posao: Mesecni horoskop kaže da su aktivnosti, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuje vas pozitivan trend pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, biće prioritet u ovom mesecu. Na radnom mestu biće, više no uobičajeno, primećen vaš trud i korektan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od vas i vaše vrednoće u proteklom periodu, predviđa mesecni horoskop. Vladar vaše kuće rada, Saturn, nalazi se u Strelcu te bi vaše aktivnosti mogle zavisiti od brzine kojom izvršavate obaveze, od Strelca ili osobe iz inostranstva. Često će vam se činiti da ne držite stvari pod kontrolom ali to je potpuno normalna okolnost: morate se samo navići na nju. Vladar vaše kuće novca nalaziće se u Jarcu i Vodoliji a njihov dispozitor u Strelcu, što je znak da će od njega(moguće i Ribe) zavisiti koliko će novca pristići u vaš novčanik. Mars u Škorpiji ukazuje da morate imati sjajnu komunikaciju sa okruženjem, želite li da vas novac ne zaobilazi. Zbog lilita u Vagi budite oprezni gde ostavljate a takođe i kome pozajmljujete novac(nipošto ne pozajmljujte ako vam kažu: „vraćam za 3 ili 7 dana“).

Ljubav: Merkur i Venera, u vašem polju ljubavi, poguraće stvari nabolje i bićete pod izvesnom dozom zaštite. Ako niste u vezi obratite pažnju na Strelca a ako jeste, budite maksimalno tolerantni u prvoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ste zaštićeni zbog boravka Jupitera u vašem znaku ali vam toplo preporučujem detoksikaciju jetre nekim od prirodnih preparata a uveče(ili popodne) popijte i neki čaj za opuštanje.

VAGA

Posao: Ulazak Venere u znak Škorpije(tuđi novac), kao i boravak Marsa u vašem znaku, otvoriće vam lepše perspektive na finansijskom planu. Kako se sve dešava pod uticajem znaka Vage, to je preporuka da težite sklapanju ugovora i njihovoj realizaciji potom. Jupiter u Devici savetuje vam da preispitate vaše poslovne strategije kao i da razmislite kako da unapredite vaš postojeći posao. Sa Marsom u kući finansija, vama će sve aktivnosti biti usmerene na što veću zaradu. U tome će te imati svesrdnu pomoć Škorpije i Ovna. Ako imate sopstveni biznis, veće su vam šanse za dobitak. Na poslovnom planu ćete morati, i dalje, dosta da se trudite, da bi bili zadovoljni sa rezultatima. Nemojte se nervirati ako nešto ne ispadne po vašem, budući da vam nebo nije, posebno, naklonjeno. Bolje prilike stižu već naredni mesec.

Ljubav: Ključne reči za ovaj mesec su: ljubavi, hobiji, slobodno vreme, preduzimljivost. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Vodimo ljubav a ne rat“, biće geslo Vage u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava, Bika, Blizanca ili Devicu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena, predviđa mesecni horoskop. Zbog retrogradnog Merkura budite oprezni u odnosima sa partnerom, budući da I naizgled bezazlena stvar može postati ozbiljan kamen spoticanja, pogotovu ako je vaš partner emotivno nestabilan. Na ljubavnom planu, ako ste usamljeni, posebnu pažnju obratite na Strelca ili Ribu jer su vam oni, astroiloški, najnaklonjeniji, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ćete, i ovaj mesec, biti naklonjeni sezonskoj depresiji a bogami i anksioznosti(strepnja, neizvesnost). Redukujte ishranu, unoseći više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i odmarajte dovoljno da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa

ŠKORPIJA

Posao: Saturn u kući finansija kao i Merkur i Venera okovani sazvežđem Jarca, upozoravaju vas na racionalno trošenje zarađenog i štednju. Nešto bolja situacija nastupa u drugoj polovini meseca ali ne preterano povoljna. Osobe u znaku Jarca(i vama nadređeni) su ograničavajući faktor, kada je količina novca, koji želite da zaradite, u pitanju. Na poslovnom planu ćete ulagati dosta energije i ići će vam mnogo toga od ruke ali su male šanse da vam taj trud donese adekvatnu nagradu. Nemojte da vas ova okolnost obeshrabri: nagrade, za vredan trud, stižu pre ili kasnije, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i pozitivan pomak u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u dobroj meri, vraća se harmonija, predviđa mesecni horoskop. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, ovo je dobar mesec za vas. Na ljubavnom planu morate biti krajnje oprezni u komunikaciji sa partnerom jer su nesporazumi, naročito u prvoj polovini meseca, itekako, mogući. Sa dovoljno tolerancije, možete, bez problema, držati „konce u svojim rukama“. Ako ste usamljeni, potencijalnog partnera potražite u znaku/podznaku Devica.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ćete, i ovaj mesec, biti naklonjeni sezonskoj depresiji a bogami i stresu. Redukujte ishranu, unoseći više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i odmarajte dovoljno da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa, savetuje vam mesecni horoskop. „Topla preporuka“: popodne popijte čaj od Nane ili Kamilice, sigurno će vam pomoći.

STRELAC

Posao: Na planu finansija imaćete, u prvoj polovini meseca, pomoć od Škorpije, Bika ili Device. Ovo nije mesec u kome možete očekivati veće novčane sume ali ako budete vredni, novca vam neće nedostajati. Na poslovnom planu ćete biti veoma zainteresovani da rezultate svoga rada vidite u finansijskom smislu a ne da radite za „odlikovanja“. Jupiter u Devici i dalje vam pomaže na profesionalnoj afirmaciji i tome se možete nadati u narednom periodu, poručuje mesecni horoskop!

Ljubav: Fokus događanja u ovom mesecu je u svim vidovima komunikacije, odlasku na kraće puteve i odnosima sa braćom i sestrama. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da ste osoba na koju ozbiljno mogu da računaju. Ljudski je grešiti, zato ne dozvolite da vam odsustvo dobre komunikacije zatvori vrata gde najmanje želite. Upamtite i premisu, mada ste je i vi veoma svesni, da na uspeh u životu, svake osobe, presudnu ulogu ima sposobnost dobrog komuniciranja sa okolinom. Iz vašeg odnosa sa okruženjem, psiholozi i psihijatri procenjuju vaše psihičko zdravlje! Jednom rečju: komunikacija je univerzalni ključ za sva vrata, poručuje mesecni horoskop! Sa Marsom u vašoj 12 oj kući, najviše ljubavi možete naći u nekom flertu ili neobaveznoj vezi, dakle sve što je pod velom tajne. Ukoliko niste za te „aktivnosti“, mogući su manji problemi u komunikaciji sa partnerom, pa morate podići nivo tolerancije.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ćete, i ovaj mesec, biti naklonjeni depresiji a bogami i stresu. Redukujte ishranu, unosite više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i odmarajte dovoljno da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa, savetuje vam mesecni horoskop. Favorit za ovaj mesec: čaj od Matičnjaka u popodnevnim satima.

JARAC

Posao: Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih vibracija na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Pokušajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga, Sunce izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7(3) dana(nedelja, meseci)“ jer su 7 i 3 brojevi gubitaka. Najbolji način za zaradu biće ako dobro zasučete rukave i date sve od sebe, predviđa mesecni horoskop. Obilatu pomoć, kada su finansije u pitanju, pružiće vam i položaj Venere u vašem znaku. Na poslovnom planu ćete imati sjajnu planetarnu podršku u prvoj polovini meseca, ipak neka vas to ne opusti: radite vredno i sve će doći na svoje mesto. U drugom delu meseca stižu nagrade za vredan trud.

Ljubav: Venera u Škorpiji ukazuje na izazove na ljubavnom planu, budući da je to kuća opozicije za vaše polje ljubavi. Ako ste sami, ljubav potražite u znaku Škorpije a moglo bi se desiti da je upoznate preko nekog vašeg prijatelja. Na ljubavnom planu, nastavljaju se dobre predispozicije, budući da će Venera, planeta ljubavi, biti do sredine meseca u vašem znaku. Ako ste usamljeni, pažnju obratite(i oni će na vas) na Jarca i Vodoliju

Zdravlje: Na zdravstvenom planu morate poraditi na stabilizaciji psihe. Redukujte ishranu, unosite više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i odmarajte dovoljno da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa, savetuje vam mesecni horoskop. Favorit za ovaj mesec: čaj od Matičnjaka i Ruzmarina, u popodnevnim satima.

VODOLIJA

Posao: Sunčev sjaj i energija obasjavaće, većim delom meseca, vaše sazvežđe. Uz njegovu pomoć moći ćete da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan ili mesto koje vam je drago. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu, a možda i više, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se, s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Prisustvo Sunca daje ton samopouzdanja i traži od vas da preuzmete odgovornost na sebe. Vašoj afirmaciji doprineće, pored vas samih, Lav, svi oni koji su na višoj hijerarhijskoj letvici, sve što je u simbolici ovog znaka, Bik, Vaga, Device i Blizanci. Na finansijskom planu novac možete očekivati od profesije kojom se bavite i od sklopljenih i realizovanih poslovnih ugovora. Moglo bi vas „pogoditi“ i neko nasledstvo ali to nije nešto na šta vi možete da imate uticaja. Potrudite se da u vašem okruženju budu Device a, takođe, uslužne delatnosti su favorit za dobru zaradu! Možda je ovo mesec u kome ćete dobiti unapređenje ili položiti važan ispit ako studirate.

Ljubav: ! Na ljubavnom planu stvari kreću drastično nabolje, ako ste usamljeni, od druge polovine meseca. Favoriti su Blizanci i Device(znak ili podznak). Na poslovnom planu, zbog Marsa u Škorpiji u vašem polju karijere, nadajte se samo dobrim stvarima jer će vam sve okolnosti „ići na ruku“.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ćete, i ovaj mesec, biti naklonjeni depresiji a bogami i stresu. Redukujte ishranu, unosite više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i dovoljno odmarajte da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa, savetuje vam mesecni horoskop. Favorit za ovaj mesec: čaj od Matičnjaka u popodnevnim satima.

RIBE

Posao: Mesecni horoskop predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijala, minimiziranje strahova i strepnji kojima ste, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga. Jačanjem psihološkog potencijala, upalićete sve motore i ubrzo osetićete snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano napred, jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući, pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Prilika je ovo, svakako, da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost, predviđa mesecni horoskop. Na finansijskom planu, zbog Marsa u Škorpiji, možete se nadati znatno većem prilivu novca nego u prošlom mesecu. Ako se bavite privatnim biznisom, novca će biti i više. Škorpije, Ovnovi su vaša podrška na ovom planu a pomoći će i ako ste proizvođač nečega. Sunce u Vodoliji vam ne pruža priliku da zasijate na poslovnom planu. Moraćete da radite malo više a rezultati će biti prosečni. Zbog Saturna u vašoj kući profesije, nadajte se većoj reputaciji ali budite spremni i na iscrpljujući rad, savetuje vam mesecni horoskop.

Ljubav: Zbog čak 3 planete u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, ne možete se nadati povoljnoj klimi na ovom planu. Nešto će biti bolja situacija u drugoj polovini meseca, kada Venera uđe u 12 kuću, što će vam otvoriti mogućnost za prolazne i tajne veze. Ako ste usamljeni, pažnju obratite na osobe znatno starije ili mlađe od vas ili na Jarca.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu ćete, i ovaj mesec, biti naklonjeni depresiji a bogami i stresu. Redukujte ishranu, unosite više voća i povrća, budite fizički aktivniji a takođe se i odmarajte dovoljno da bi kompenzovali uticaj nagomilanog stresa, savetuje vam mesecni horoskop. Favorit za ovaj mesec: čaj od Matičnjaka u popodnevnim satima.

Izvor: http://astrologijaibahovekapi.com/

Sponzorisano: