Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za decembar 2018

Ovan: Za ovnove je ovo jako dobar poslovni period koji traje već nekoliko meseci i ne vidi mu se kraj, pa zato se potrudite da ovaj sjajan period iskoristite na najbolji mogući način i da uberete što više poslovnih poena i prihoda. U decembru se na ljubavnom planu može desiti nešto zanimljivo, s ozbirom da u poslednje vreme nije bilo puno promena. Zdravlje vam je dobro, samo se čuvajte prehlada zbog promena vremena.

Bik: Mesec koji je iza vas doneo vam je dosta uspeha na poslovnom planu zahvaljujući dobrim odlukama od pre. Sada je vreme da se ustalite i da udjete u taj pozitivan ritam koji ćete držati do kraja godine. Za Bikovi koji su u vezi može se očekivati da će se partner sve više vezivati za njih, dok slobodne Bikove očekuju zanimljiva poznanstva tokom ovog meseca pa budite spremni na to.

Loading...

Blizanci: Prošlog meseca se konačno vaš trud počeo isplaćivati, pa nema razloga da se to ne nastavi i ovog meseca. Samo radite predano i uporno i rezultati neće izostati. Vaš partner zna da ceni svaki trenutak koji mu posvetite pa budite sigurni da će vam tokom decembra vratiti istom merom.

Rak: Iako je delovala prošlog meseca da vam se nove poslovne prilike neće tako brzo ukazati ponovo, tokom decembra je moguće da dobijete neke lakše poslove na odredjeno vreme. Rakovi koji su prošlog meseca ušli u nove veze, imaju lepu šansu da ih održe i ojačaju tokom decembra.

Lav: Mesec decembar konačno donosi malo mirnije dane na poslovnom planu za većinu Lavova. Svakodnevni stresni dani polako ostaju iza Vas. Budite sigurni da ukoliko nastavite tim tempom života da će Vas partner napustiti. Dobro razmislite o svojim daljim potezima i odlukama na ljubavnom planu.

Devica: Iza Vas je jedan miran mesec što se posla tiče, a slično bi se moglo nastaviti i tokom decembra. Device se mogu opustiti i uživati sa svojom porodicom u praznicima koji su pred nama. Ukoliko ste u vezi ili braku, provedite lepe trenutke sa svojom voljenom osobom.

Vaga: Prošlog meseca ste doneli neke vrlo važne poslovne odluke čiji rezultati će vas sačekati sada tokom decembra. Budite spremni na to. Na ljubavnom planu bez većih promena, kako ste mesec završili u novembru, sličan nastavak vas čeka i tokom ovog meseca.

Škorpija: Vaš trud i zalaganje nastavlja da se isplaćuje i tokom decembra. Ukoliko ste u prethodnom periodu ušli u neku ljubavnu vezu, potrudite se malo oko nje i imaćete velike šanse da je učinite vrlo stabilnom i dugotrajnom.

Loading...

Strelac: Mesec decembar je prilika da se Strelčevi ponovo uozbilje kada je posao u pitanju i dodaju gas do kraja godine jer će im se trud sigurno isplatiti. Na kraju dana vas očekuju lepi trenuci u krugu prijatelja, porodice i voljene osobe pa iskoristite ove poslednje dane 2014.godine na najbolji mogući način.

Jarac: Situacija za Jarčeve na poslovnom planu se polako zahuktava i ovog meseca možete očekivati razne nove poslovne ponude. Moguća su nova poznanstva krajem meseca iz kojih postoje velike šanse da se rodi nova ljubav pa budite pripremljeni za to.

Vodolija: Vodolije se ovog meseca mogu malo opustiti na poslu i uživati u plodovima truda i rada od prethodnih meseci ove godine. Potrudite se da praznike provedete lepo i ugodno u krugu svoje porodice.

Ribe: Nastavak borbe za Ribe na poslovnom planu i ovog meseca. Grabite svaku poslovnu priliku koja vam se ukaže i nećete se pokajati. Imaćete podršku i od svojih bliskih osoba, pa zato nema šta da vas spreči da svoje ciljeve i ostvarite.

Sponzorisano: