Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za avgust 2016

Ovan

Posao: Na poslu bi tokom ovog meseca trebalo da vam bude znatno lakše nego inače. Ne vidim neke veće probleme, sem manjih nesporazuma kojih svuda ima. Povedite računa o samoj komunikaciji sa kolegom koji je rođen u znaku Bika. Može biti sklon da vas isprovocira, pa povedite računa da ne odreagujete burno. Ako ne radite vidim mogućnost promena na bolje i to tokom perioda od 12-og do 20-og. U pitanju je posao koji ima veze sa strancima i gde bi sva ta va[a energija, kao i ideje koje imate do[le do izražaja.

Loading...

Ljubav: Brak je nešto šta će vam u ovom mesecu biti izuezetno bitno. Radićete maksimalno na komunikaciji sa partnerom i nećete biti ljubomorni kao što to često činite. Ako niste u vezi vidim jako veliku mogućnost iste i to na nekom putu. Ako još niste otišli na letovanje i planirate isto baš tokom ovog meseca tamo ćete i moći da upoznate izuzetno kvalitetnu osobu. Ta osoba će biti jako uspešna u poslu koji obavlja, ali i neko ko i te kako ima izraženu emociju u sebi. Velika je verovatnoća da je u pitanju neki od vatrenih znakova Zodijaka.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Bik

Posao: Na poslu je vidljiva blaga nervoza. Želećete neke svoje ideje da pretočite u delo, ali će se neko od kolega po tom pitanju buniti i zbog toga se možete jako iznervirati i ući u svađu. Pokušajte da se smirite i to pre svega u trećoj sedmici u mesecu. Ako niste u radnom odnosu a imate mogućnost da se zaposlite na poslu koji je vezan za uniformu to i iskoristite. Nemojte se dvoumiti niti jednog trenutka, jer vam zaista taj vid posla može doneti uspeh i zadovoljstvo u svakom smislu te reči i čak šta više bi tamo mogli i da napredujete.

Ljubav: U braku su mogući problemi, ali bez nekog velikog razloga. Neko od poznanika vam može nešto napričati za voljeno biće i da vam zbog tih priča proradi ljubomora. Savet za vas je da ne obraćate pažnju na takve stvari, već da samo verujete svojim očima tj onome šta vidite. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja radi u stranoj firmi, ili čak i živi negde preko. Ovo bi trebalo da bude izuzetno pozitivno iznenađenje a na vama je da maksimalno iskoristite priliku koja će vam se ukazati. Ovakvih prilika nećete imati često ako je budete propustili.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima, kao posledica dugog sedenja, ili naglog ustajanja.

Loading...

Blizanci

Posao: Na poslu vam je moguće napredovanje. Izuzetno ste vredni u poslednjih par meseci i svakako da za to trebate dobiti nagradu. Na vama je da i dalje budete isti i da pre svega ne dozvolite sebi da uđete u svađu sa nadređenim. Prag tolerancije vam jeste jak, ali čisto skrećem pažnju. Ako niste u radnom odnosu vidim mogućnost posla. Period od 17-og do 23-eg vam je izuzetno lepo prikazan. Vidim jako veliku mogućnost zaposlenja u nekoj inostanoj firmi a moguće da će ta firma biti takva da ćete dosta putovati po svetu na doškolovavanje.

Ljubav: U mesecu pred vama ćete maksimalno ugađati partneru. Bićete izuzetno emotivni, ali i nežni ka njemu. Ne možete ni zamisliti u kojoj meri će mu sve to prijati od strane vas. Ako ste slobodni tokom perioda od 5-og do 15-og bi mogli da upoznate finu osobu za sebe. To ćete moći da ostvarite tokom odlaska na neko od kupališta. Nekako ćete biti veseli i biće dovoljno samo malo da vas taj neko zavede i doćiće do veze. Uživajte u trenutcima koje će vam ta neka osoba priuštiti i gledajte da mu se u svakom smislu te reči posvetite bez i malo sumnje u njega.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima. Izbegavajte teške fizičke poslove.

Rak

Posao: Shvatili ste neke svoje mane i radite na sebi u tom nekom smislu. Dobro to činite. Na poslu je vidljivo više zadovoljstva u vama i nekako opušteniji odlazite na isti. Budite posvećeni svemu tome i dalje i verujte u cilj koji imate. Tokom druge sedmice u mesecu je moguća sitna provokacija ženske osobe rođene u znaku Riba pa gledajte da to eskivirate. Ako ne radite možete to promeniti u poslednjoj sedmici u meseci. Mislim da to neće biti preterano dobar posao, ali će svakako doneti neki vid zarade.

Ljubav: Drugu polovinu meseca gledajte da iskoristite na način da ćete sa partnerom, ali i decom odlaziti na razne izlete. To će i te kako moći da učvrsti ovaj odnos i da još više pojača ljubav među vama. Voljeno biće će znati na sve to da uzvrati na pravi način. Ako ste slobodni vidim ogromnu mogućnost veze na sportskoj manifestaciji. Verovatno ćete otići na neku utakmicu i sl pa gledajte da uspostavite komunikaciju sa tom osobom koja bi dosta brzo mogla da dovede i do ulaska u emotivnu vezu. U pitanju je malo starija osoba od vas koja spolja gledajući deluje mlađe.

Zdravlje: Moguća je lošija cirkulacija.

Lav

Posao: Na poslu i dalje prikupljate simpatije. Ljudi vas sve više i više cene. Moguć je predlog nadređenog vezano za neki projekat. Ako do toga dođe prihvatite isti. Ima u vama i te kako kvaliteta i znam da bi sve to uspešno realizovali. Ako ne radite a imate priliku da idete preko i uz to znate i strani jezik onda nemate ni jednog razloga za brigom. Druga trećina meseca vam je izuzetno lepo prikazana. Nadam se da ćete sve to ostvariti i da ćete uživati u sreći koja će vam se ukazati a znajte i to da ovakav period nećete imati tako često.

Ljubav: U braku nećete biti baš opusteni. Nešto će vam jako smetati kod voljenog bića pa su moguće česte prepirke koje će biti baš naglašene tokom druge trećine meseca. Pokušajte koliko god to možete da budete smireni. Ako ste slobodni vidim mogućnost zanimljivog dešavanja, ali samo u smislu neobavezne veze i to sa osobom koju poznajete nekih pola godine. Verovatno da je u pitanju zauzeta osoba, tako da gledajte da ograničite očekivanja od iste kako se ne bi zaljubili i onda samim tim i patili.

Zdravlje: Vorite računa o načinu ishrane zbog mogućeg povećanja holesterola.

Devica

Posao: Na poslu ste uhvatili ritam da tako kažem i sve vam je bolje i bolje. Važno je da tako nastavite i na dalje. Ne stoji vam baš ništa loše. Svakako da je do vase ličnosti da više verujete ljudima i neka ovaj mesec bude takav da ćete tako i učiniti. Ako niste u radnom odnosu nemojte puno razmišljati o ponudi koju vam nudi prijatelj. Sami ste svesni koliko je danas teško vreme i da nije lako doći do posla. Pošto je tako onda znate šta vam je činiti a povoljan period za konkurisanje će biti od 10-og do 17-og. Vremenom bi na tom poslu mogli i da napredujete, tako da mislim da neće biti prolaznog karaktera.

Ljubav: U braku često znate da napadate partnera oko nekih stvari koje su za njega normalne. Razumem da vam dosta toga smeta, ali jednostavno morate pokušati da ga shvatite. On zaista nije neko ko to nešto čini namerno, ali pošto to nema veze sa prevarom, ili time da vas na bilo koji način ponižava onda mislim da bi trebalo da pokušate da budete razumniji ka njemu. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja je jako bliska sa prijateljem i koja će sasvim slučajno doći u goste kod njega. U pitanju je vikend verovatno u drugoj sedmici u mesecu.

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje vrtoglavica.

Vaga

Posao: U mesecu pred vama je vidljivo slabljenje nervoze. Ona je u prošlom mesecu bila baš jaka, ali se nadam da ćete u ovom mesecu biti mnogo smireniji kao što se i vidi da bi trebalo biti. Ako niste u radnom odnosu mogu reći da ćete imati mogućnost promena na bolje i to na poslu koji ima veze sa komercijalom na neki način. Potrebno je sami da se izborite za takav posao bez oslanjanja na tuđa obećanja. Znači gledajte da sami konkurišete na takva mesta i neće biti problema.

Ljubav: U braku sve šta trebate činiti je to da gledate da pokažete emociju na pravi način i da to činite uvek kada osetite u srcu. Nemojte emocije potiskivati u sebi, jer nema potrebe za tim. Ako ste slobodni vidim mogućnost kvalitetnih dešavanja i to sa osobom koju nikada do sada niste sreli. Biće u pitanju neko za koga ste čuli od prijatelja da je dobra osoba, ali koga ćete upoznati na način što će doći u goste kod tog prijatelja kojeg poznajete. Mišljenja sam da ima privatnu firmu, ali i da je neko ko je izašao iz duge veze sa starijom osobom od sebe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljama, ali i pojava jače malaksalosti.

Škorpija

Posao: Vi ste neko ko kada odmara to čini sto posto, ali i kada radi takođe sebe daje sto posto. U mesecu koji je krenuo ćete biti posvećeni radu do maksimuma. Nećete stedeti svoju energiju ni malo i samim tim onda ne možete ni imati probleme. Moguće su dodatne poslovne obaveze kod vas pa ne bi bilo loše da iste prihvatite. Kao prvo ćete imati veću zaradu a ako drugo mislim da vam to nikako neće predstavljati problem. Ako ne radite možete nešto promeniti u drugoj sedmici u mesecu, ali mislim da to neće biti ono pravo. To će na neki način više biti test za vas u smislu da vidite da li ste spremni da radite taj neki vid posla, ili ne.

Ljubav: Partner može biti sklon tome da vas provocira. Neće to činiti iz razloga što ne oseća ljubav ka vama, već zato što nije zadovoljan poslom pa će to nezadovoljstvo prenositi i na kuću. Pokušajte koliko god to možete da ne dolivate ulje na vatru što se kaže, već na blag način imajte komunikaciju sa njim. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze, ali veze sa osobom koja vam se nije sviđala i sa kojom će nekako naglo proraditi ta neka hemija. Uđite slobodno u tu vezu i gradite je. Mislim da će i te kako moći da vam dokaže da je zaista vredan vaše šanse.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje, ali i sa bolovima u stomaku.

Strelac

Posao: Na poslu je moguća nervoza, ali zaista znatno manja nego što je bila proteklog meseca i ta manja može biti u svega par dana tokom meseca. Ne vidim vam napredovanje na poslu i nešto slično tome, ali ne vidim ni probleme. Ako se ukaže prilika da dobijete ponudu za promenom grada u kome bi radili a da ima veze sa istom firmom to bi bilo pametno da prihvatite. Ako niste u radnom odnosu bilo bi dobro da konkurišete na mesta koja na neki način imaju veze sa ugostiteljstvom. To je verovatno nešto sasvim novo za vas, ali dok ne probate ne možete znati koliko će vam odgovarati, ili ne odgovarati.

Ljubav: Više se radujete ljubavi koju dobijate od strane partnera a takođe i on može biti sklon da vam ugađa. Sve je to nešto šta i te kako može delovati pozitivno na odnos vas dvoje. Jedino šta vidim kao manji problem je to što tokom odlaska na kafu kod komšija možete posumnjati kako tu neku osobu gleda na loš način i sa nekom namerom. To zaista nije tako, već će jednostavno možda samo tako delovati. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa poslovnim saradnikom i osobom koja jako dugo oseća to nešto ka vama, ali koji nije imao hrabrosti da prizna. Sada će to učiniti a na vama je odluka.

Zdravlje: Vodite računa ako nešto trenirate kako ne bi došlo do povređivanja skočnog zgloba na nozi.

Jarac

Posao: U ovom mesecu možete imati problema na poslu. Pre svega se pričuvajte ako radite sa papirologijom. Koncentracija vam neće biti u dovoljnoj meri jaka i moguće su veće greške. Takođe je moguće dobijanje znatno više posla nego inače pa i zbog toga možete grešiti. Zbog toga možete dobijati novčane kazne. Ako niste u radnom odnosu imaćete mogućnost na nađete neki honorarni posao, ali na žalost ne vidim da možete naći kvalitetan posao. Jednostavno vam je takav mesec i nemojte previše brinuti. Proćiće i on i onda će biti znatno bolje.

Ljubav: Izuzetno ste tolerantni, ali ste svakako i vi živo biće pa znate da se iznervirate. Gledajte da partneru na neki drugačiji način stavite do znanja gde greši. Mnogo činite za brak i onda svakako ne trebate dozvoljavati da vas provocira nekim nevažnim stvarima. Ako ste slobodni vidim mogućnost promene koje neće biti planirane. Jednostavno tokom čekanja prevoza vam neko može prići i pitati nešto neobavezno a na vama je da tada pokrenete dublju komunikaciju, jer bi baš sa tom osobom mogli da uđete u vezu.

Zdravlje: Moguće su alergije, kao i stomačni virusi usled konzumiranja pokvarene hrane.
Vodolija

Posao. Na poslu ste se ponovo opustili. Taman ste se pokrenuli i sve je bilo super a sada opet energetski padate. Prvo šta morate učiniti je to da sami sa sobom odlučite šta i kako želite od života. Vama nije toliko teško koliko stalno spominjete. Ljudi oko vas imaju mnogo veće probleme. Morate zbog samog sebe shvatiti neke stvari i čuvati mesto na kome radite, jer ako ga izgubite biće kasno da se kajete što ga više niste cenili a moja je dužnost svakako da vas upozorim. Ako ne radite moguće je zaposlenje na trafici.

Ljubav: Svesni ste svih grešaka koje ste činili u prošlosti. Mislim da tokom ovog meseca nećete iste činiti, iako ste neko ko se oseća baš nervozno. Partner je neko ko vam može biti najveća podrška u životu i takve činjenice bi trebali da budete svesni. Ako ste slobodni postoji mogućnost za vezom i to sa osobom koja je bliska nekome od vaših rođaka. Do sada niste želeli da se aktivirate oko te osobe, iako vam se jako sviđala, ali je savet da se prvoj trećini meseca aktivirate oko iste. Možete uspeti i ne samo da možete uspeti, već vam ta veza može biti jako kvalitetna.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Ribe

Posao: Počeli ste dosta da se sekirate. Ne radite to sebi. Znam da imate problema i da su nadređeni pooštrili disciplinu, ali ne činite to sebi. Vi ste neko ko se uvek borio radom i samim tim tako trebate činiti i na dalje. Ja vam zaista ne vidim probleme, tako da nema potrebe za tolikom nervozom. Ako ne radite pokušajte u trgovini tokom treće sedmice u mesecu. Verujem da vam se takav vid posla sada čini kao dosadan, ali i te kako vam može biti zanimljiv kada budete krenuli tamo sa radom.

Ljubav: U braku je moguća nervoza iz razloga što niste ispunili ono šta ste obećali a ima veze sa odlaskom na odmor. To partneru i te kako može biti krivo i baš može biti naglašena nervoza kod nje. Sada ne vredi da budete tvrdoglavi i da svađom ubeđujete da niste krivi kada i sami znate da jeste, već jednostavno priznajte grešku. Ako ste slobodni mišljenja sam da nećete ulaziti u kvalitetnu vezu, već je moguća neobavezna i to sa osobom koju ćete upoznati u nekom kafiću. Nakon ovog meseca bi sve to trebalo da bude znatno bolje, ali je sada tako kako je.

Zdravlje: Mogući su manji osipi na koži.

Izvor: www.astrousluge.com

ASTROLOG: NENAD VIDOJEVIĆ
Sponzorisano: