Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za avgust 2015.godine

Ovan: Osobama koje su rodjene u ovom znaku ovaj mesec je uvek donosio neke promene u životu. Nekad lepe, nekad ružne. Ovog puta počeće obećavajuće. Već drugog vikenda otvoriće vam se vrata za koja ste mislili da su za vas zaključana. Na žalaost ta nada će kratko trjati i veću trećoj sedmici će te biti jako razočarani. Baš u tom trenutku moguće je poznanstvo sa osobom koja će postati jako bitna u vašem životu.

Bik: Mnogo toga ste planirali za ovaj vreli mesec. Veliki su izgledi da sve to neće biti ni približno onome što ste očekivali. Krajem prve sedmice postoji mogućnost da imate jenu lakšu povredu koja neće ostaviti posledice ali će vas spustiti na zemlju. Sredinom meseca jedan član šire porodice će ima lakši hirurški zahvat. Ta osoba od vas očaekuje pomoć. Krajem meseca imaćete jednu ozbiljnu poslovnu ponudu.

Loading...

Blizanci: Zbog teške materijalne situacije niste planirali neko ozbiljnije putovanje. Iznenadiće vas poziv prijatelja da sa njim odete besplatno na letovanje. Razmislite dobro pre nego donesete brzopletu odluku. Sredinom meseca uoznaćete jednu jako neobičnu osobu na još neobičnijem mestu. Ta osoba će vam u narednom periodu mnogo značiti. Zdravlje će vas u ovom mesecu dobro služiti.

Rak: Dugo očekivani odmor doneće na početku niz malih neprijatnosti a tek onda doneti sve blagodeti leta. Zaljubljeni ste i sve probleme će te lako prebroditi. Jedino što bi trebalo da povedete računa o trošenju novca koji nije zaradjen već pozajmljen uz veliku kamatu. Jedan rodjak iz inostranstva donosi lepe vesti i možete uskoro očekivati mogućnost odlaska iz zemlje na neko vreme.

Lav: Mnogo toga ste bespotrebno sebi natovarili na vrat i sad ne znate kuda udarate. Mudar čovek zna svoje realne mogućnosti. Život kratko traje i nije poželjno praviti nerealne planove. Pogotovu što vi niste u nekom finansijskom problemu. Šta je tu je. U zadnjoj sedmici će se sve to iskristalizovatii znaće se na čemu ste. Počeće te da razmišljate i o zasluženom jednonedeljnom odmoru.

Devica: Ovo je vaš mesec. Svoje poslove ste uglavnom pozavršavali i sad možete da se posvetite onoj lepšoj strani života. Obratite pažnju na letovanju na hranu. Postoji mogućnost blagog trovanja. Po povratku sa letovanja praviće te planove za jesen od koje na poslovnom planu mnogo očekujete. Ipak malo strpljenja nije na odmet.

Vaga: Na poslu vas čeka jedno neprijatno iznenadjenje. Nije isključeno da osobe koje su rodjene u ranim juarnjim satima ostanu i bez posla. Glavu gore jer život se sastoji od mnogo gorkih trenutaka. Iskreno posao vam i nije bio baš neki. možda je sad pravi trnutak da udjete u projekat za koji do sada niste imali dovoljno hrabrosti.

Škorpija: Prvih dana ovog meseca postoji mogućnost da slobodni sretnu osobu zbog koje će zaboraviti na sve druge obaveze. Obično su letnje ljubavi kratke ali ako izgurate ovaj mesec može se desiti da to postane ozbiljna veza koja može prerasti u brak. Na žalost u trenutcima ljubavnog zanosa će te ostati bez jedne drage osobe.
Strelac: Planirali ste odmaor ali baš u najgorem trnutku stiže odrovor poslodavca čija ponuda se ne odbija baš tako lako. Razmislite dobro letovanja će biti a dobar posao se teško dobija. Za takvu odluku potrebna vam je podrška voljene osobe ali ona izgleda neće doći. Želja za letovanjem kod nje je mnogo jaka. Ipak moguće je naći neko rešenje.

Loading...

Jarac: Tempirali ste najteže poslove za mesec kada većina odmara. Samo napred. Može se odmarati i narednog meseca i to sa pozamašnom sumom novca. Postoji mogućnost dodjete u konflikt sa jednim komšijom ia da se to završi dolaskom milicije. Vi u svakom slučaju za to nećete biti krivi ali smirenost je uvek potrebna.

Vodolija: Osoba od koje ste mnogo očekivali vas je toliko razočarala da prosto ne možete da verujete da ste toliko vremena proveli sa njom a da njeno pravolice niste videli. Ko zna zašto je to dobro. Jedno kratko letovanje sa starim prijateljima će sve to ostaviti u hodniku prošlost. Pažljivo se ponašajte u saobraćaju.

Ribe: Nalazite se na životnoj prekretnici i niste sigurni koji je put za vas najbolji. Jedan stari prijatelj će vam dati nekoliko vrlo mudrih saveta koje će te pamtiti ceo život. Najvažnije u ovom trnutku je da dobro razmotrite sve mogućnosti. U zadnjoj sedmici meseca rešenje će se samo nametnuti i dobro će te postupiti.

Sponzorisano: