Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za april 2017

Mesec april je tu, a sa njim i lepši i topliji dani. Toliko smo čekali to proleće da dodje na velika vrata, nakon ledene zime. Hajde zajedno da pogledamo šta nas to sve čeka tokom meseca aprila 2017.godine.

OVAN

Loading...

Posao: Na poslovnom planu, Ovnove očekuje jako uspešan mesec, verovatno i najuspešniji u prvoj polovini 2017.godine. Zato iskoristite povoljan period da maximalno profitirate iz njega.

Ljubav: Na ljubavnom planu bez većih promena za sve Ovnove koji su u vezama ili braku. Za one koji su singl, mesec april može biti sjajan za početak nove romanske koja može kulminirati već na leto. Dobro obratite pažnju sa kim se vidjate i koga upoznajete.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobar, jedino je moguće da osetite blagi prolećni umor početkom meseca, ali će on brzo proći.

BIK

Posao: Osećate da radite previše i da vam je dosta toga. Niste dovoljno nagradjeni za svoj rad i trud. Očekujete da vas više cene. Pokušajte da isterate pravdu i da se izborite za ono što zaslužujete. Ne dozvolite da vam drugi odredjuju koliko vi vredite.

Ljubav: Manje nesuglasice sa partnerom početkom meseca. Druga polovina meseca stabilna i bez većih promena.

Loading...

Zdravlje: Vrlo dobro. Posetite neke od doktora radi preventivnih kontrola.

BLIZANCI

Posao: Konačno možete malo da odahnete, i to barem početkom meseca, jer će situacija biti povoljnija i lakša za vas. Ipak, ne opuštajte se previše, jer već drugom polovinom meseca ćete imati ponovo jako puno bitnog posla koji je potrebno odraditi.

Ljubav: Blizanci će imati priliku da u ovom mesecu osete pravu ljubav koju nikada do sada nisu doživeli. Vreme je da to iskoristite i da uživate u tom celim bićem.

Zdravlje: Sasvim dobro i stabilno zdravstveno stanje.

RAK

Posao: Poslovna situacija počinje polako da se popravlja, ali još uvek niste zablistali u punom sjaju. To je moguće već od narednog meseca. Tokom aprila 2017. ipak uživajte u blagoj uzlaznoj putanji što se posla i finansija tiče.

Ljubav: Stabilna ljubavna situacija što znači da oni koji su u vezi ili braku neće imati nekih poteškoća, dok oni koji su singl moraće da sačekaju još toplije vreme da bi pronašli ljubav svog života.

Zdravlje: Stabilno, jedino je moguć blagi i kratkotrajni prolećni umor.

LAV

Posao : Za većinu Lavova, mesec april će biti jako dobar mesec za posao i generalno finansije. Trudite se da to iskoristite koliko god možete, jer neće uvek biti takva situacija.

Ljubav: Ljubav je za vas misaona imenica. Moraćete da pričekate leto da biste istinski uživali sa svojim partnerom.

Zdravlje: Idite na redovne kontrole i preglede, i nemate čega da se plašite.

DEVICA

Posao: Poslovi vam polako kreću. Dugo ste čekali na ovaj period. Vreme je sada da ga iskoristite i da uživate u plodovima svog rada i uspeha.

Ljubav: Veliki ste romantik u duši, a vaš partner to ne zna da prihvati i ceni na pravi način. Ipak, ne donosite prenagljene odluke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Za Vage će ovo biti solidan mesec, mada svakako ne najbolji u prvoj polovini ove godine. Ako se budete malo više potrudili ovog meseca, već tokom juna bi mogli uživati u plodovima svog sadašnjeg rada.

Ljubav: Toliko dugo iščekujete pravu osobu i idealnog partnera, da je vreme da stvari počnu da se razvijaju u tom pravcu.

Zdravlje: Koliko puta ste rekli da je vreme da se hranite zdravije a i dalje ne radite puno po tom pitanju? Proleće je tu, i vreme je da više poradite na tome i jedete više biljne hrane.

ŠKORPIJA

Posao: Za Škorpije ovo je jako dobar mesec i sigurno ćete se sa radošću sećati ovog aprila.

Ljubav: bez većih promena na ljubavnom planu, uživajte u trenutnoj situaciji kakva god ona bila, ko zna zašto je to dobro.

Zdravlje: Kontrolišite se redovno i savladajte prolećni umor što brže.

STRELAC

Posao: Nisu svi Strelčevi isti. Možda će vama ovaj mesec doneti uspeh a možda teško razočarenje. Ono što je do vas, vi dajte svoj maximum, a ostalo je delo sreće i sudbine. Kakav god bude ishod, prihvatite ga što pre bez puno radosti ili tuge.

Ljubav: Ljubavna situacija se popravlja i tokom aprila bi mogli ući u mirniji period života.

Zdravlje: Manji zdravstveni problemi koji ne bi trebali da vas nešto puno remete.

JARAC

Posao: Jarčevima april ne donosi puno toga dobrog što se posla tiče. Moguće su čak i veće tubrulencije. Ipak ne očajavajte, jer postoji mogućnost da ćete krajem mesec dobiti jako primamljivu ponudu iz inostranstva pa dobro razmislite o tome pre nego što odbijete.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, ovaj mesec će vam biti naklonjen. Singl Jarčevi imaju velike šanse da već sredinom meseca upoznaju pravu osobu na koju su dugo i strpljivo čekali.

Zdravlje: Blagi prolećni umor i alergije.

VODOLIJA

Posao: Ovog meseca većina Vodolija bi trebala da se drži onoga što najbolje zna da radi i da ne srlja u neke druge oblasti u kojima može doživeti neuspeh. Budite zadovoljni sa onim što ste do sada postigli i unapredjujte se dalje u toj oblasti. Nemojte gubiti energiju na nešto drugo.

Ljubav: Ljubavna situacija stabilna, bez većin promena.

Zdravlje: Zdravlje takodje stabilno, bez nekog pogoršanja.

RIBE

Posao: Kada je posao u pitanju, april će biti ni toplo ni hladno, uglavnom jednolično i osećaćete se pomalo neispunjeno na tom poslu. Možda je vreme da razmislite o nečem drugom što će vas više ispunjavati i gde ćete moći da budete srećniji dok radite to.

Ljubav: Vreme je da se prepustite i da poklonite poverenje osobi koja to zaslužuje. Dobro razmislite i nećete pogrešiti.

Zdravlje: Manje alergije koje ne bi trebale da prave veće probleme.

Sponzorisano: