Loading...
Loading...

Mesečni horoskop za april 2016

Mesec april koji traje 30 dana započinjemo promenom Merkurovog znaka u Bika, odnosno Venerinog u znak Ovna. Šta nam ova promena donosi, šta kažu zvezde?

OVAN

Posao: Šta bi Ovnove drugo čekalo u mesecu u kom slave rođendan osim uspeha, napredovanja, finasijskih dobitaka i isunjenja zadatih ciljeva. Mesec april je ipak u znaku Ovna, a vama to svakako pogoduje na poslovnom planu.

Loading...

Ljubav: Romantičan i harmoničan odnos za sve Ovnove koji su u braku, a za one slobodne dinamičan mesec. Ukoliko ste slobodne očekujte da će vam prići neko nov, jer ovog aprila zračite posebnom energijom.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti.

BIK

Posao: Mesec dodatnog usavršavanja, ali i stagnacije. Prijaće vam mirno more na poslovnom planu, jer ste očekivali nekakav vid stabilizacije i smirivanja. Obaveze ovog meseca aprila završavate rutinski i bez preteranog napora.

Ljubav: Zaintrigiraće vas Ovan, Škorpija i Vaga baš ovog meseca. Iako ne znate šta žtelite na polju ljubavi, jasno vam je da ne želite o tome mnogo drugima da pričate.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: U ovom mesecu ispravljate greške koje ste prethodnih meseci pravili. Sada imate dobru poslvnu strategiju, a i zvezde su vam u aprilu više naklonjene. Dobro razmotrite svaku poslovnu opciju.

Loading...

Ljubav: Blizanci u braku ili dugim vezama čeznu za romantičnim trenutcima, jer ste se učaurili u skadan odnos koji polako prelazi u svakodnevnu dosadnu rutinu. Ukoliko želite nešto da promentite moraćete sami to da učinite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Posao: Vašu poslovnu situaciju otežava retrogradni hod većine važnih planeta, ali ne brinite. Čak i ako upadnete u manju finasijsku krizu, videćete ko su vam prijatelji i rođaci i će od njih se potruditi da vas iz takve situacije izvuče.

Ljubav: Manje neprijatnosti očekujte od partnera ukoliko ste u braku, ali vi ćete svojom staloženošću sve to brzo rešiti. Slobodni Rakovi će se ovog meseca više družiti i stvoriti priliku da upoznaju neku novu osobu.

Zdravlje: Potrebno je da više vodite računa o svom zdravlju.

LAV

Posao: Dobar raspored planeta povoljno utiče na vaše poslovne planove. Imate višak energije i spremniste za nove poslovne izazove. Promenili ste strategiju poslovanja, a jedino na šta treba da obratite više pažnje jesu rokovi.

Ljubav: Slobodni Lavovi uživaju u druženju i izlascima, kao i filozofskim raspravama, dok su se oni zauzeti prepustili romantici sa partnerom.

Zdravlje: Imate višak energije, manjak sna, ali se dobro osećate.

DEVICA

Posao: Vaša pedantnost i stručnost dolazi do izražaja ovog meseca, iako se vi osećate nesigurno. Povoljan period za ulaganja i završavanje započetih poslovnih planova i projekata. Očekujte priliv novca i poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Potrebno je da se menjate. Nova garderoba bi dobro došla, ali i promene vaših vrednosnih stavova vezanih za ljubav i emocije. Sledi vam veliko prolećno spremanje misli, emocija i osećanje. Nemojte gubiti vreme na ljude koji vas ne zaslužuju.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Bolji uslovi na poslovnom planu, ali nije vreme za velike rizike. Čekajte ipak sa se sve kockice poklope. Potrebno je da odredite prioritete na poslovnom planu.

Ljubav: Sunce, Venera, Merkur i Uran vam govore da treba da radite na emotivnom odnosu, tako da ćete se ovog meseca baviti time.

Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Aktivni ste ovog meseca više nego inače. To vam oduzima mnogo slobodnog vremena i energije. Nailazite na podršku starijih kolega, što vama veoma znači. Nagrada za uloženi trud i rad vam sledi tek sledećeg meseca.

Ljubav: Svu svoju energiju ste preusmerili na rad, posao i ostvarenje snova, nemate više toliko vremena da razmišljate o ljubavi, niti da se zabavljate i izlazite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Iznenadni troškovi i neizmireni računi vas opterećuju.

Ljubav:  Stara ljubav vam  ne da mira.

Zdravlje: Više šetajte i boravite u prirodi.

JARAC

Posao: Imate ambicije i to se reflektuje na poslovnom planu. Nećete ovoga meseca ostati nezapaženi. Veoma ste kreativni što takođe povoljno utiče na posao.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku ponovo ćete osetiti bliskost i povezanost sa partnerom koju kao da ste jedno vreme bili izgubili. Slobodni će se prepustiti žurkama i avanturama.

Zdravlje: Više vežbajte.

VODOLIJA

Posao: Dobre poslovne prilike i šanse ćete ovog meseca aprila znati da iskoristite. Možda nećete mnogo odmarati i spavati, ali će vaš posvećenost poslu dati rezultat.

Ljubav: Nemojte obraćati pažnju na ono što drugi pričaju, jer vi znate šta želite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Dobre poslovne okolnosti i povoljan finansijski period. Vi ćete se svakako mučiti da sve bude kako treba, ali će vredeti. Dugove ćete izmiriti, a biće prostora i da se nešto ušteti.

Ljubav: Emotivno ste ispunjeni, imate podršku i sa partnerom se dobro slažete.

Zdravlje: Više odmarajte.

izvor: luftika

Sponzorisano: