Loading...
Loading...

Ovo su najbolje kombinacije horoskopskih znakova za brak!

Vaga:

Muškarac rođen u znaku vage, veoma često je neveran. Njegovu pažnju, veoma lako okupiraju druge žene. Nasuprot tome, dobar je domaćin i posvećen otac. Svoju suprugu, neretko obasipa pažnjom i poklonima i trudi se da svoja neverstva sačuva u tajnosti.
Žena rođena u znaku vage, često je razmažena kao supruga. Ona nesvesno, ali i svesno beži od kućnih obaveza i uživa u pažnji koju dobija od strane svog supruga.

Loading...

Škorpija:

Muškarac rođen u znaku škorpije, veoma je dominantan u ulozi supruga. Često je posesivan i sklon ljubomornim scenama. Od supruge, neprestano očekuje dokaze i potvrde ljubavi. Neprestano želi da bude u centru pažnje.
Žena rođena u znaku škorpije, veoma je posvećena svojoj porodici. Nema toga što ona ne bi učinila kako bi usrećila supruga i decu. Ipak, ukoliko joj to nije uzvraćeno, sklona je povlačenju u sebe i velikoj patnji.

Strelac:

Muškarac rođen u znaku strelca i kada je u braku sebe i dalje doživljava kao velikog dečaka. On je razmažen i često neodgovoran kao suprug i otac. Robuje svojoj potrebi za slobodom.
Žena rođena u znaku strelca, veoma je dinamična kao supruga. Ona neprestano teži kreiranju novih ideja kako bi iznenadila i usrećila svog supruga i kako i sama ne bi upala u monotoniju. Ume da voli i uživa u tome da je voljena.

Jarac:

Muškarac rođen u znaku jarca, neretko se za brak odlučuje u zrelim godinama. On je prilično zatvoren kao suprug i često njegova supruga ostaje uskraćena na polju pokazivanja emocija.
Žena rodjena u znaku jarca, veoma je privržena braku i porodici. Ipak, često joj ne polazi za rukom da to na pravi način pokaže emocijama. Ona ostaje hladna i suzdržana, čak i kada ima buru emocija u sebi.

Loading...

Vodolija:

Muškarac rođen u znaku vodolije, sklon je naglim promenama ponašanja u braku. u jednom trenutku je potpuno predan i posvećen porodici, dok u drugom postaje zatvoren i nepristupačan za komunikaciju.
Žena rođena u znaku vodolije, pomalo se plaši braka i u brak ulazi tek onda kada je u svoje emocije prema partneru potpuno sigurna. Ono što je čini nesrećnom u braku je monotonija.

Ribe:

Muškarac rođen u znaku riba, izuzetno je posvećen braku i porodici. On će učiniti sve kako bi njegovi najbliži bili zadovoljni. Dosta vremena provodi u kući.
Žena rođena u znaku riba, jako je požrtvovana i učiniće sve da njen brak postane i ostane savršen. Porodična idila, za nju predstavlja životni pokretač i sklona je dubokoj patnji ukoliko nema dovoljnu pažnju partnera.

Sponzorisano: