Loading...
Loading...

Ovo su najbolje kombinacije horoskopskih znakova za brak!

U zavisnosti od toga kom horoskopskom znaku pripada vaš partner, moći ćete unapred da odredite i predvidite brojne osobine koje će ga karakterisati u braku.
Pogledajte na koji način koji horoskopski znak pliva u bračnim vodama.

Ovan:

Loading...

Muškarac rođen u znaku ovna, veoma brzo se odlučuje na brak. On je odgovoran i uvek spreman na inicijativu kako bi popravio kvalitet bračnog odnosa. Za životnu saputnicu, najčešće bira inteligentnu i lepu ženu, na koju će u svakom trenutku i pred svima biti ponosan.
Žena rođena u znaku ovna, vrlo je dobro organizovana i zna šta želi i očekuje od partnera. Zahtevna je, ali i izuzetno posvećena, onda kada su njena očekivanja zadovoljena.

Bik:

Muškarac rođen u znaku bika, izuzetno je pažljiv suprug i brižan otac. Za svoju porodicu, vrlo je požrtvovan i spreman je da učini sve što je u njegovoj moći kako bi njegovi najbliži bili uvek srećni i zadovoljni.
Žena rođena u znaku bika, veoma je vešta i sposobna kao domaćica. Jela koja ona pripremi, imaju najbolji ukus i odišu najboljim mirisom. Porodična idila, za nju je pokretač i cilj. Požrtvovana je kao majka. Kod svog životnog saputnika ceni preduzimljivost.

Blizanci:

Muškarac rođen u znaku blizanaca, često pokazuje osobine idealnog bračnog partnera. On je interesantan, posvećen, pažljiv. Ipak, od partnerke uvek zahteva dozu pružanja lične slobode i spreman je da to isto i uzvrati. Ukoliko ne naiđe na razumevanje, spreman je konfliktima.
Žena rođena u znaku blizanaca, izuzetno je verna i posvećena kao supruga. Brižna je kao majka. Ipak, žena rođena u ovom znaku, takođe je i veliki karijerista i kako bi ostvarila uspeh u karijeri, spremna je ponekad da uskrati pažnju svojoj porodici.

Rak:

Loading...

Muškarac rođen u znaku raka, nikada u potpunosti ne postaje posvećen svojoj supruzi i deci. On nikada ne izlazi iz uloge poslušnog sina i za njega sve u porodici dobro funkcioniše samo ukoliko je neprestano u blizini i njegova mama. Zbog takvih osobina, često je naporan kao suprug i neodgovoran u ulozi oca.
Žena rodjena u znaku raka, predstavlja idealnu osobu za brak. Ona je potpuno posvećena porodici i porodičnim vrednostima.

Lav:

Muškarac rođen u znaku lava, puno zahteva i očekuje od svoje supruge. On uživa u ulozi vladara u kući.
Žena rodjena u znaku lava, uspostavlja odličnu ravnotežu u vladanju svim svojim obavezama. Ona je savršena domaćica, odlično vaspitava decu, verna je kao supruga i često paralelno sa tim vrlo uspešna poslovna žena.

Devica:

Muškarac rođen u znaku device, sklon je preuzimanju kućnih poslova na sebe. On se uvek trudi da je na pravi način i u pravoj meri tu za svoju suprugu i za svoju decu. Vrlo često je veoma tradicionalan i pomalo konzervativan.
Žena rođena u znaku device, vrlo posvećeno i analitično pristupa svemu što je usko povezano sa njenim brakom i porodicom. Ona je jako odgovorna i istu meru odgovornosti očekuje od svog supruga.

Drugih 6 horoskopskih znakova pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: