Loading...
Loading...

Godišnji horoskop za 2019.godinu

Ovan: Za većinu ovnova ova 2016.godina donosi jako puno uspeha na skoro svim životnim poljima. Najbolji period je svaka početak i sredina godine, ali ni kraj godine neće zaostajati što se uspeha tiče. Na poslovno planu će većina osoba rodjena u ovom znaku postići najveće i najzapaženije uspehe. Oni koji imaju svoje privatne biznise proširiće poslovanje i biće jako zadovoljni, dok oni koji su zaposleni očekuje prebacivanje na bolje radno mesto a samim tim često i veća plata i bolji uslovi za rad. Na ljubavnom planu moguće su razne promene, pa tako je vrlo moguće da se muškarci u znaku ovna skrase i konačno nadju pravu osobu za sebe, dok će ženske osobe uglavnom biti i dalje nezadovoljne sa trenutnim izborom partnera. Ipak, i kod njih bi to moglo da se promeni na bolje već početkom druge polovine godine. Što se zdravlja tiče, ono će biti promenljivo zavisno od osobe do osobe, ali generalno za ovnove je ovo povoljna godina na svim poljima pa tako i što se tiče zdravlje.

Bik: Bikovima nije ova godina toliko naklonjena kao ovnovima ali svakako neće ni njima biti loše. Na poslovnom planu su moguće povoljne promene iako se to nće odraziti naravno na sve znakove. Moguće su prilike za zapošljenje ili prebacivanje na bolje radno mesto. Takodje, izvestan je i put u inostranstvo zbog posla ili ostajanje tamo malo duže ukoliko ste već otišli. Ljubav vam se osmehuje već tokom proleća kada je moguće da ćete upoznati osobu koja će vam se jako svideti i koja će vam odgovarati u svakom pogledu. Ta osoba će osvojiti vaše srce i zadobiti vašu ljubav i poverenje pa se potrudite da je sačuvate i da budete dobri prema njoj jer izgleda je to prava osoba za vas. Što se tiče zdravlje, mogli bi malo redovnije ove godine da idete na preventivne kontrole iako je zdravlje u globalu dobro.

Loading...

Blizanci: Za blizance je ovo prelomna godina po mnogo čemu. Lomiće se i poslovni planovi i ljubav, a i sa zdravljem može biti dosta oscilacija. Jako je bitno da ove godine pratite svoj unutrašnji glas, da slušate svoju dušu i da na taj način dodjete do odgovora šta je ispravno i šta je najbolje za vas da učinite da biste brže i bolje napredovali i razvijali se u svakom pogledu. Dobro razmislite o svom partneru ukoliko ste već u vezi ili braku, da li je on baš pravi za vas ili vam oduzima energiju. Oni blizanci koji su slobodni, trebali bi ove godine tokom leta upoznati srodnu dušu u koju će se zaljubiti istinski posle dužeg vremena. Trebalo bi da promenite način ishrane i da počnete da se hranite vegetarijanski da biste sprečili nastajanje bolesti. Bolje sprečiti nego lečiti.

Rak: Horoskop za ovaj znak je vrlo zanimljiv što se ove godine tiče. Za rakove ova 2016.godina može biti vrlo uspešna ukoliko budu slušali svoj razum, počev od izbora i zadržavanja pravog posla do izbora idealnog partnera za sebe. Početak godine će biti možda malo lošiji za većinu rakova ali to ne treba da vas demorališe. Nastavite da se borite za sebe na svim poljima i trud i rad će se početi isplaćivati već sredinom godine i do kraja godine će stvari krenuti onako kako vi želite. U raskoraku ste na ljubavnom planu i ne možete se odlučiti koji partner je najbolji za vas. Oslušnite svoje srce, ono zna odgovore na takva pitanja. Više se krećite i počnite malo zdravije da se hranite. Takodje, koristite trenutke za opuštanje i odmor.

Lav: Lavovi bi u prvoj polovini 2016.godine trebali da imaju dosta sreće za šta god se uhvate. Posao bi trebao da im ide extra, ljubav da cveta, harmonija u porodici i zdravlje da ih odlično služi. Druga polovina godine nije baš tako sjajna za većinu lavova pogotovo za ženske osobe rodjene u ovom znaku. Ipak, to nije ništa nešto drastično što vi ne možete zauzdati i okrenuti ipak u svoj korist izvlačeći neke pouke i lekcije i iz teških situacija i grešaka. Čuvajte svog partnera i potrudite se da mu pružate malo više ljubavi nego inače jer će on to znati da ceni i da vam uzvrati. Zdravlje u prvoj polovini godine odlično za većinu lavova, dok bi u drugoj polovini trebalo malo više da se pričuvate i idete povremeno na preventivne kontrole.

Devica: Device ove godine mogu značiti neke vrlo bitno odluke i povući jako bitne poteze kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Ono što je jako bitno napomenuti ovde je da u 2016.godini dobar deo devica očekuje jako dobra poslovna ponuda kakve nije bilo poslednjih godina. O toj ponudi bi trebalo dobro da razmislite i da bude iskreni prema sebi jer je moguće da se u narednim godinama neće ukazat takva jedinstvena prilika. Device koje su u vezama ili brakovima trebalo bi da nemaju većih problema da ostanu u takvim zajednicama, dok one slobodno mogu upoznati bitnu osobu već pri kraju proleća. Čuvajte se prehlada ove godine, pogotovo u prva 3 meseca.

Vaga: Vage moraju biiti dosta odlučnije u ovoj 2016.godini ukoliko žele da im život bude ispunjeniji i srećniji. Sreću takodje morate potražiti i u nekom manje materijalnim stvarima. Okrenite se duhovnosti, ovo je idealna godina da spoznate istinskog sebe, da pronadjete sreću u sebi i da sebe promenite na bolje, da budete manje zavisna i ljubomorna osoba a da razvijate plemenite osobine. Na poslu uglavnom neće biti većih promena ili oscilacija, za većinu vaga stvari će se odvijati u sličnom ritmu kao i do sada. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i počnite da se hranite zdravije i više se odmarajte i provodite vreme u prirodi i miru.

Škorpija: Škorpije ove godine mogu doneti vrlo važne odluke za svoj dalji život. Iz tog razloga budite vrlo oprezni i dobro razmislite šta je najbolje za vas i vaš dalji napredak. Poradite na sebi kad god možete, trudite se da izbacite sav stres iz sebe i da ne dopuštate nebitnim osobama da vas iznerviraju i da vam oduzmu vašu životnu energiju. Providite više vremena ove godine sa vama dragim osobama kojima je stalo do vas i koji vas vole. Počnite da gledate na svoj posao lepšim drugim očima i nadjite lepotu u njemu ma kakav on bio. Brže će vam prolaziti vreme a i uspešnije ćete ga obavljati. Za neke je čak moguće da će im takav odnos prema poslu doneti i povišicu i bolje radno mesto. Čuvajte svoje zdravlje, mogući su sitniji problemi koje možete izbeći ukoliko budete bili pažljivi.

Loading...

Strelac: Strelcima je ova godina jako bitna što se posla tiče. Moguće su veće promene na bolje ili gore, moguće su dobre poslovne ponude a takodje su mogući i otkazi i jako stresni dani, pogotovo početkom godine. Ipak, situacija se što se toga tiče popravlja i stabilizuje već od sredine godine tako da nema većih razloga za brigu. Na ljubavnom planu moguće je zanimljivo poznanstvo u prvoj trećini godini ali isto tako i u drugoj. Sa tom osobm je čak moguće i da ćete ući u brak već na jesen ove 2016. Ipak dobro razmislite pre nego što se upustite u tako nešto. Zdravlje će vas uglavnom dobro služiti ali morate i sami voditi računa o njemu tako što ćete se bolje hraniti i imati malo više fizičke aktivnosti.

Jarac: Za većinu Jarčeva horoskop je odličan, ova godina ide na ruku jer su tokom većeg dela ove godine mogući uspesi na skoro svakom životnom planu, pogotovo što se ljubavi i porodice tiče. Jarčevi koji su u braku imaju lepu priliku da brak harmonizuju i usaglase, dok će oni koji su sami imati odlične izglede da udju u ozbiljnu vezu koja će vrlo lako moći da preraste u brak. Na poslovnom planu uglavnom bez većih promena i oscilacija, ukoliko ste se izborili za fino radno mesto trebalo bi bez većih problema i da ga zadržite. Zdravlje bi trebalo biti dobro za većinu jarčeva tokom ove 2016.godine.

Vodolija: Ova godina za većinu vodolija će biti jako bitno zato što trebate shvatiti da se svet ne vrti oko vas i da bi trebalo malo više da povedete računa o tome i šta vama bliske osobe oko vas žele i koje su njihove želje i nadanja. Budite malo tu i za njih kada ste im potrebni a ne samo da sebično gledate sebe i svoje želje. Prelep je osećaj kada usrečite nekog pogotovo ako je to neka vama bliska i draga osoba. Poslovni plan je upitan pogotovo u drugoj polovini godine i trebali bi malo više da se potrudite ukoliko želite da zadržite dobar posao ili da pronadjete neki bolji. Zanimljivo poznanstvo na ljubavnom planu vas očekuje već pre početka leta ove godine.

Ribe: Ribama horoskop ove 2016.godine ide zaista na ruku. Sve čega se dohvate od druge polovine godine polaziće im za rukom i sreća će ih pratiti. Prva polovina godine neće biti baš tako sjajna i lepršava ali ipak neće biti ni previše razloga za brigu i stres. Posvetite malo više vremena sebi ove godine i poradite na svom zdravlju. Takodje, ukoliko vam se ukaže prilika da otputujete na neku lepu destinaciju, iskoristite je jer će vam mnogo značiti. Takodje, velike su šanse da ćete na tom putovanju dobiti uvid u mnoge spoznaje i da ćete po povratku malo bolje organizovati svoj život i imati više vremena za ono što je bitno i vredno u vašem životu. Ne dozvolite da vas stres na poslu uznemiri i da vam poremeti lep tok dešavanja koji vam se smeši ove godine.

Bilo kako bilo, svima želimo srećnu i uspešnu Novu 2016.godinu i puno uspeha i sreće na svim životnim poljima. Ako vas zanima, ovde možete pročitati najnoviji godišnji horoskop za 2018.godinu.

Sponzorisano: