Loading...
Loading...

Godišnji horoskop za 2018 godinu

Ovan – horoskop za 2018 godinu:

Početak godine doneće neočekivano ispunjenje jednog davnog sna, koga ste se gotovo bili odrekli. U tom periodu takodje morate povesti računa o vašem zdravstvenom stanju i virusnim infekcijama koje mogu izazvati neželjene komplikacije. Na proleće vas čeka jedno jako zanimljivo putovanje sa osobom koju niste ranije ni primećivali. U jednom trenutku ćete biti u velikoj nedoumici kojim putem dalje ići. Na sreću nećete žuriti sa odlukom i ona će biti ispravna. Jesen će na žalost doneti gubitak jedne vama jako drage osobe koja će vam puno nedostajati. Zima će obrisati ožiljke i čeka vas puno lepih trenutaka.

Loading...

Posao: Na poslovnom planu 2018.godina za mnoge Ovnove biće uspešna, ali ne puno uspešnija od 2017.godine u kojoj je većina vas briljirala iako se možda nekima od vas tako ne čini. Treba da budete zadovoljni svojim postignućima ma koliko se ona činila sitna u odredjenim trenucima. Budite zahvalni za sve što ste postigli, ali to naravno ne znači da tu treba da stanete i da se ne trudite dalje. Vi svakako postavljajte nove ciljeve i stremite ka novim pobedama i uspesima i u 2018.godini koja će vam svakako biti naklonjena u dovoljnoj meri da možete postići sve što ste zacrtali.

Ljubav: Proleće je prelomni period za većinu Ovnova. Oni koji su u ozbiljnim i dugim vezama mogli bi to da krunišu brakom koji se dugo čekao. Takodje, oni koji su sami već duže vreme mogli bi na proleće, pogotovo u aprilu da upoznaju osobu svog života koju su toliko dugo čekali da se pojavi.

Zdravlje: Svakako je potrebno da vodite računa o svom zdravlju tokom cele godine, ali većina Ovnova ne bi trebalo da ima većih problema sa zdravljem, pogotovo ne oni koji su rodjeni u martu.

Bik: – horoskop za 2018 godinu:

U novu godinu ćete ući veoma razočarani u neke prijatelje koji vam nisu pomogli kada vam je bilo najteže. Ne zamerite im, vremena su takva kakva su. To će vas samo dodatno ojačati i naučiti da život više cenite. Perod od dve zadnje sedmice zime je jako rizičan po vas i morate obratiti maksimalnu pažnju na sve rizične situacije. Na sreću središnji deo godine doneće neke novosti u rešavanju mašeg finansijskog stanja. Ipak ne zalećite se, nije zlato sve što sija. Na ljubavnom planu vas ne očekuje ništa novo sve do početka jeseni. Tada nastupa period u kojem ćete biti opijeni jednim zelenim očima.

Posao: U prvoj polivini godine neće biti većih promena za većinu onih rodjenih u znaku Bika. Prelomni period vas očekuje tokom leta, odnosno sredinom godine kada je jako bitno da donesete pametne, neishitrene odluke koje će trasirati vašu dalju poslovnu karijeru. Kako tada odlučite, u znaku toga će vam protekli drugi deo godine, tako da imate priliku da znatno poboljšate svoju finansijusku situaciju ukoliko donesete pametnu promišljenu odluku koja će biti najbolja za vas i vaš napredak.

Loading...

Ljubav: Ljubavna situacija u 2018.godini za Bika će biti stabilna tj nepromenljiva sve do poslednjeg kvartala odnosno do jeseni. Proleće i leto bi trebalo da vam prodju bez neke veće turbulencije i da zadržite svoje postojeće ljubavno stanja. Od jeseni je moguće da većina samih Bikova upozna svoju srodnu dušu i tako započne jednu lepu i uzbudljivu vezu. Budite ipak oprezni pri donošenju konačnih odluka jer vam mogu odrediti celokupni dalji tok života.

Zdravlje: Fizički će većina Bikova u 2018.biti u sasvim dobrom stanju. Ipak, psihičko zdravlje će biti dosta nestabilno a sve to zahvaljujući nekoj vrsti izdaje vaših bližih prijatelja. Ne očajavajte dugo jer vam to može ostaviti posledice bespotrebno. Oprostite svakom ko vas je izdao i nastavite dalje što je pre moguće, jer vase zdravlje i vaš balans vam moraju biti na prvom mestu. Ne dozvolite nikom da vam to naruši.

Blizanci – horoskop za 2018 godinu:

Sve ono što ste planirali za prvi mesec u novoj godini će se srušiti kao kula od karata. Ponekad je bolje sebi postaviti male ciljeve u čijem ostvarenju možete uživati nego velike, teško ostvarljive. Na sreću u tim teškim poslovnim trenutcima imaćete potpunu podršku voljene osobe koja će pokazati koliko joj  je do vas stalo. Na leto vas očekuje poziv rodjaka iz inostranstva. O tom pozivu treba dobro razmisliti da se ne bi posle kajali. Bolje je nekad miran san od nesigurnog posla. Jesen će doneti male zdravstvene probleme sa kardio-vaskularnim sistemom. Pokušajte na neko vreme promeniti način ishrane.

Posao: 2018.godina za Blizance nije baš najpovoljnija godina, tj bar ne za većinu njih. To će se sve odraziti i na vase finansijsko stanje pa ne očekujte previse plodonosnu ovu godinu. Blizanci moraju biti spremni na razne probleme i prepreke, ali oni najjači i najhrabriji će ipak svaku od tih prepreka uspešno savladiti i iz svih tih problema izaći dosta jači sa jednim velikim iskustvom iza sebe. Krajem godine je svakako moguće poboljšanje situacije i okolnosti će početi da vam idu na ruku malo više. Zato budite strpljivi i ne očajavajte u lošim periodima, jer njih će pre ili kasnije zameniti oni dobri.

Ljubav: Kroz celu turbulentnu i ne baš tako sjajnu godinu imaćete podršku voljene osobe koja će vam biti od neprocenljivog značaja. Nemojte to nikada zaboraviti niti smetnuti sa uma. U teškim periodima, shvatićete ko je zaista vredan i šta u životu ima najvišeg smisla, šta je ono za šta se treba boriti i čemu treba stremiti kroz život.

Zdravlje: Tokom prvog dela godina vase zdravstveno stanje ne bi trebalo nešto drastično da se menja, dok na početku druge polovine godine tj od jeseni mogući su neki manji srčani problem, ali ništa bitno ni prelomno. Vodite računa o sebi šta jedete i šta mislite, idite redovno na preventivne kontrole i ne bi trebalo biti problema za većinu Blizanaca u 2018.godini.

Rak – horoskop za 2018 godinu:

Vi ste jedna jako emotivna ali i depresivna osoba koju i najmanja sitnica može izbaciti iz koloseka. Previše verujete ljudima i zbog toga često doživljavate razočarenja. U isto vreme a to je početak proleća pojaviće se jedna osoba o kojoj niste imali dobro mišljenje i potpuno vas zaludeti svojom iskrenošću. Očigledno da vam procena ljudskih vrednosti nije jača strana. Na poslu vas očekuju mnoge neprijatnosti i moguć je premeštaj na drugo radno mesto. To će vam konačno otvoriti oči i moguć je radikalan zaokret u vašem razmišljanju. Jedna osoba iz bliže rodbine će tražiti od vas pomoć u materijalnom smislu.

Posao: Radikalne promene očekuju jedan deo onih rodjenih u znaku Raka ove 2018.godine. Neki će morati da potraže drugi posao jer će doći do smanjenje radne snage i moraće da traže premeštaj na drugo radon mesto. To će biti za mnoge od vas vrlo stresno i naporno, ali ko zna možda pronadjete bolji posao koji će vas više ispunjavati čak i ako bude bio nešto manje plaćen. Imajte u vidu da nije sve u parama i da bi trebali da se borite da radite ono što više volite, pa ćete vremenom nekako uspeti da od toga možete pristojno da živite. Takodje, budite spremni na to da će vam neko od rodbine tražiti finansijsku pomoć i dobro razmislite o tome da li ćete joj pomoći.

Ljubav: Prva dva meseca ove godine će proći bez nekih promena što se ljubavi tiče, dok od proleća postoji šansa da neki od vas upoznaju novu osobu ili da se zbliže sa osobom koju znaju od pre ali je do sada nisu gledali na taj način i nije im bila atraktivna. Otvorite četvoro oči što kaže naš narod i dobro promislite da li je to prava osoba za vas.

Zdravlje: Zdravlje će vas generalno sasvim dobro služiti ove godine ukoliko budete bar malo vodili računa o tome šta jedete i kakvim mislima punite svoj um. Odbacite sve ono što u vama stvara nervozu, depresiju i slično, a okružite se stvarima, informacijama i ljudima koji u vama bude ono pozitivno i koji će dobro uticati na veš psihičko i fizičko zdravlje.

Lav – horoskop za 2018 godinu:

U novogodišnjoj noći upoznaćete osobu koja se tu iznenada pojavila i koja će ubrzo nestati iz vašeg života. bilo bi po vas bolje da se za nju ne vezujete previše. Ta veza je unapred osudjena na propast. Proleće će doneti ozbiljne probleme sa alergijskim reakcijama. Krajnje je vreme da uradite alergo-test i pokušate ublažti te užasne simptome. Kada se najmanje budete nadali i to od osobe koju niste najbolje poznavali dobićete poziv za poslovnu saradnju. Sve to vam izgleda nemoguća misija ali vredi pokušati. Vi tu ne možete ništa izgubiti. Krajem leta vas očekuje manji problem u saobraćaju. Čuvajte se.

Posao: Početak godine za vas će biti pomalo iznenadjujuć jer niste očekivali promene na gore. Ipak to će biti samo kratkog daha jer ćete na proleće već popraviti u mnogome svoju finansijsku situaciju. U drugoj polovini godine vas očekuju čak i dobre ponude za inostranstvo. Dobro razmislite pre nego što se otisnete preko grane.

Ljubav: Za većinu Lavova 2018.godina će početi burno, možda već i na samom dočeku. Ipak, ne opuštajte se previse i ne radujte pre vremena jer takva veza neće moći dugo da potraje. Prava osoba za vas ukoliko već niste u ozbiljnoj vezi ili braku, mogla bi da se pojavi krajem leta kada već budete počeli da gubite strpljenje. Ne dajte se jer ta osoba isto tako čeka na vas svo ovo vreme.

Zdravlje: Manji problemi sa alergijama tokom veće dela godine će vas pratiti. Osim toga ne biste trebali da imate većih problema sa zdravljem ukoliko budete vodili računa o sebi.

Devica – horoskop za 2018 godinu:

Vaša umetnička nadarenost i višak emocija vam često stvaraju probleme. Prosto niste rodjeni u pravo vreme i na pravom mestu. Ipak vi umete da se nosite sa svim pratećim nevoljama i ponekad uživate analizirajući pokvareni svet oko vas. Jedna osoba svo vreme prati vaš rad i ponudiće vam saradnju o kojoj treba razmisliti. Planirali ste u toku godine jedno veliko sredjivanje stambenog prostora koje sa sobom uvek nosi mnoge nedoumice. bilo bi dobro da pre konačne odluke poslušate mišljenje partnera. Zdravlje vas zasad prilično dobro služi. Potrebna je samo mala kontrola stresnih situacija.

Posao: Na poslovnom planu neke od Devica očekuju nove poslovne prilike od kojih će neke biti jako privlače a i plodonosne. Dobro ih procenite i one koje vas se učine dobrim i isplativim trebate prihvatiti. Ukoliko ste u procesu traženja posla, može vam se ukazati prilika za put u inostranstvo. Najveća verovatnoća za tako nešto je tokom ili krajem leta. Budite spremni da dobro razmislite o toj ponudi i da izvagate sve prednosti i mane takvog poteza.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, ova godina neće doneti puno toga novog, mada oni koji su solo mogli bi krajem godine upoznati pravu osobu koja će ispuniti vasa očekivanja konačno. Ipak budite i dalje oprezni i ne opuštajte se previse jer su to važne životne odluke koje treba da donesete kada ste potpuno sigurni u svoj izbor i odluku.

Zdravlje: Zdravstvena situacija dobra tokom većeg dela godine. Jedino na šta treba da obratite posebnu pažnju je svakako stress i nošenje sa njim. Razmislite o tome da krene na neke kurseve ili da krenete sa čitanjem knjiga na temu kontrole stresa i pozitivne psihologije.

Vaga – horoskop za 2018 godinu:

U ovoj godini morate malo više pažnje posvetiti zdravlju dok još nije kasno. Za početak vam je neophodna jedna zdrava dijeta i više fizičke aktivnosti. Vi čim imate neki problem počnete se naglo gojiti. Jaka volja sve može pobediti. Za one osobe koje su u braku ili dugoj vezi početak leta donosi mnogo trzavica, svadja, nepotrbnih reči. Ako veza ne funkcioniše bolje je sa njom završiti na vreme. Život teče dalje. Na poslovnom planu će vam sve polaziti od ruke. Ući ćete u jedan vrlo neizvestan posao koji će se na sreću dobro završiti. Sledeći put se ne upustajte u neproverene poslove.

Posao: Prva polovina godine je dobra i ne donosi neke veće promene što se tiče vase finansijske situacije. Stvari će se odvijati dobro i bićete zadovolnji koliko je to moguće. U drugom delu godine vam se ukazuje jedna nesigurna poslovna prilika i može se desiti da ako se odlučite za nju, uz malo sreće jako dobro profitirate. Ipak, tu budite jako oprezni jer jedan pogrešan potez sa sobom može nositi i dost gubitka koji bi teško podneli.

Ljubav: Prvi deo 2018. ne donosi neke promene kao što je to slučaj i na finansijskom planu. Ipak, sredina godine može biti prelomna za većinu Vaga jer ćete morati da odlučite šta dalje, i da li je osoba o kojoj mislite prava za vas ili je vreme da nastavite dalje i potražite više sreće sa nekim drugim.

Škorpija – horoskop za 2018 godinu:

Jednom davno ste baš priželjkivali ovakav rasplet dogadjaja. Eto kao život sve namesti onda kad se najmanje nadate. Samo ne letite previše visko jer pad može jako boleti. Jedan član porodice će imati u tom periodu velikih zdravstvenih problema i bilo bi dobro da učinite sve što možete da mu pomognete. Što se tiče ljubavne veze koja je ušla u jednu sasvim mirnu fazu, a moguće je pojavljivanje treće osobe koja će na sreću na kratko narušiti vašu skladnu ljubavnu harmoniju.

Posao: Početak godine može biti sjajan na poslovnom planu za većinu Škorpija tako da iskoristite toliko koliko god je u vašoj mogućnosti. Takodje, trudite se da budete na zemlji dok budete postizali te uspehe i ne dozvolite da vas to ponese, jer već drugi deo godine može biti malo teži i biće potrebna vasa istrajnost i strepljenje da stvari izvedete na pravi put što se posla tiče.

Ljubav: Ljubavn situacija mirna i bez većih prolema. Samo na kratko se mogu pojaviti nesuglasice zbog uplitanja jedne osobe strane ali vi i vaš partner ipak nećete dozvoliti da vas to značajnije poremeti, jer ćete brzo preći preko toga. One Škorpije koje su same imaju priliku da preko leta upoznaju osobu za koju prvo neće misliti da je ona prava, ali jesen i zima će ih uveriti da ipak jeste na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Vaše zdravlje će uglavnom biti dobro, ali moguće su bolesti jednog od članova porodice ili bliskih prijatelja pa budite spremni da im maximalno pomognete koliko bude u vašoj moći.

Strelac – horoskop za 2018 godinu:

Ova godina počinje jakom virusnom infekcijom. Zbog toga ćete odložiti jedno zanimljivo putovanje u inostranstvo. Ono će se ostvariti tek na jesen. Imunitet vam je jako oslabljen i takvo stanje je posledica nezdrave ishrane i osustva fizičkih aktivnosti. Na tome morate poraditi, jer zdravlje se lako gubi a teško vraća. Na poslu vas očekuje jedno iznenadno napredovanje, moguće je čaki političko angažovanje. Možda bi ipak trebalo povući ručnu. Niste vi za politiku. Na jesen ćete sesti osobu koju ste znali u  detinjstvu i koju dugo niste videli. Uslovi da to preraste u nešto ozbiljno su sasvim izvesni.

Posao: Nove poslovne prilike će vam se ukazivati skoro tokom cele godine. Ako jednu odbijete, doći će druga i sve tako dok ne donesete pravi izbor i ne odlučite se za ono što želite da radite. Moguće je da će to za neke od vas biti i odlazak u inostranstvo. Dobro razmislite pre takvih odluka. Takodje, postoji mogućnost uplitanja i u politiku.

Ljubav: Ozbiljan i prijatan susret vas očekuje na jesen kada u vaš život može ući jedna osoba koju jako dugo niste videli a prema kojoj ste oduvek potajno gajili neke vrste emocija a pomalo i ona prema vama. Dobro promislite pre nego što se upustite u avanturu ili ozbiljnu vezu sa tom osobom.

Zdravlje: Početak godine neće biti dobar za većinu Strelaca, pa je zato potrebno da jako vodite računa o sebi jer ako vi ne vodite onda ko će drugi. Sredite svoju ishranu i budite malo više fizički aktivni ako želite da održite svoje zdravlje u dobrom stanju.

Jarac – horoskop za 2018 godinu:

Vaša tvrdoglavost vas je mnogo puta skupo koštala. Postoje osobe koje vam dobronamerno daju savete. Nemojte uvek da ih odbacujete pre nego što ih analizirate. Krajem proleća postoji mogućnost da neočekivano nasledite neko imanje koje će vam doneti više briga nego zadovoljstva. Nedostaje vam više samopouzdanja i energije u zamislima od kojih pre vremena odustajete. Partner je malo razočaran u vas i vaša veza može doći u ozbiljnu krizu sredinom leta. Naravno za to ste vi krivi i dobro razmislite o svakoj izgovorenoj reči. Trebalo bi da posetite očnog lekara jer vam vid sve više slabi i potrebno je lečenje.

Posao: Finansije će biti dobre, a ove 2018.godine postoji mogućnost i jednog nasledstva koje će vam popraviti situaciju. Novih poslovnih prilika neće biti za većinu Jaraca ali ne dozvolite da vas to obeshrabri, borite se koliko god je u vašoj moći i rezultati na kraju ne smeju izostati.

Ljubav: Oni koji su u braku trebalo bi ove godine da ga održe u dobrom stanju i da nastavite dalje u kakvoj takvoj harmoniji. Oni koji su solo imaju izgleda da upoznaju srodnu dušu, najviše u maju ili u avgustu.

Zdravlje: Redovno kontrolišite vid. Ostale stvari su uglavnom u redu za većinu vas, ali preventivne kontrole i malo zdraviji nači života nisu na odmet a mnogo vam mogu značiti.

Vodolija – horoskop za 2018 godinu:

Posle duge prethodne godine napokon dolazi vreme kada se možete opustiti konačno će vaš brod uploviti u mirne vode. Postoje uslovi za jednu moguću nezgodu koja se može sprečiti. Krajem zime izbegavajte sve rizične situacije koje mogu doneti prelom leve noge ili ruke. Leto će doneti nepotrebnu ljubavnu avanturu za koju srećom vaš partner neće saznati. Finansijska situacija će se polako popravljati i bilo bi dobro da ne srljate u novi kredit koji vam nije neophodan. Jedan drug iz detinjstva će vas pozvati na neko slavlje na koje bi bilo bolje da ne odete. Nadjite neko opravdanje koje može da prodje.

Posao: Dobro razmislite o novim poslovnim poduhvatima i ne ulazite u zaduživanja ako vam to nije preko neophodno. Finansije bi trebalo da se popravljaju za većinu vas kako godina bude odmicala pa iskoristite to da i nešto uštedite, a ne da sve što zaradite potrošite velikom brzinom na stvari koje vam nisu neophodno i koje vas neće učiniti srećnijim.

Ljubav: Ljubavna situacija bez bitnih promena, skoro da nije vredna pomena jer za većinu Vodolija 2018.godina neće doneti ništa specijalno novo.

Zdravlje: Čuvajte se preloma, pogotovo tokom zimskog hladnog perioda. Ostale stvari što se zdravlja tiče biće bez veće promene.

Ribe – horoskop za 2018 godinu:

Vaš pozitivni duh i u teškim trenucima vas je mnogo puta spasao. Tako će biti i ovoga puta. Na sreću od proleća sve kreće nabolje. Jedna po jedna vrata će se sama otvarati pred vama. Osvojićete simpatije jedne osobe na visokom političkom položaju. To vam nije potrebno i morate se na kulturan način isčupati iz toga. Zdravstveni problemi vas očekuju u letnjim mesecima zbog trovanja hranom. može se desiti i bolničko lečenje ukoliko ne gledate rok trajanja na mlečnim proizvodima. Zima će vam otvoriti jednu novu poslovnu mogućnost koju bi trebalo da pokušate iskoristiti svojom mudrošću.

Posao: Jako je bitno da tokom cele godine ostanete pozitivni i da zadržite veru u sebe i svoje poslovne odluke ma šta vam drugi pričali. Niko ne zna kroz šta vi prolazite i zašto donosite baš takve odluke zato poštedite sebe stresa i ne nervirajte se šta drugi misle, već gledajte šta je najbolje za vas i u skladu sa tim upravljajte svojim finansijama. Zima je najbolji period za vas pa se potrudite da to dobro iskoristite.

Ljubav: Bez većih promena u prva tri meseca, dok već od aprila Ribe koje su singl mogu upoznati svoju srodnu dušu. Ne zalećite se i dobro izanalizirajte svog partnera.

Zdravlje: Obavezno obratite pažnju šta jedete i kako se hranite, pogotovo tokom letnjeg perioda jer su mogući problem sa varenjem. Ostale stavke su uglavnom bez većih promena kod većina rodjenih u znaku Ribe.

Sponzorisano: