Loading...
Loading...

EVO ŠTA VAS ČEKA OVOG MESECA: Mesečni horoskop za februar 2017

Ovnovima pojačan libido, poslovni uspeh čeka Bikove, Blizanci putuju u inostranstvo, Rakovi nalaze ljubav preko neta, Lav se vraća u igru, Device očekuje romansa, Vage pucaju od zdravlja.

Ovan horoskop za 2017.

Loading...

Posao:
Na poslovnom planu se sve vraća u svoje ustaljene tokove. Nakon burnog januara, nastupa period sa manje napetosti i aktivnosti. Sada opravdano možete da usporite tempo i ubirate plodove uloženog truda u prethodnom periodu. Vaša porodica i prijatelji takođe će biti zadovoljni vašim poslovnim dostignućima i puni razumevanja i podrške za vaše buduće planove. Kada je reč o novcu, veoma dobro rasuđujete i male su šanse da vas u februaru neko prevari, ili da platite više nego što nešto vredi. Vaša veština da dobijete najbolji odnos kvaliteta i cene sada dolazi do izražaja, piše astrosudbina.com. Period od 5. do 8. biće idealan za vraćanje dugova i otplate kredita, ali i za pozajmice.

Ljubav:
Februar vam donosi česta seksualna uzbuđenja i pojačanu seksualnu želju i aktivnost. Partnera će izuzetno obradovati ova obnovljena strast i sveža energija. To će vratiti romantiku u vezu. Ovnovima bez partnera ukazaće se mnoge prilike za upoznavanje potencijalnih partnera. Ne zalećite se, jer dobro znate koliko libido ume da vam pomuti um i čuvajte se preterivanja. Od 17. februara su veće šanse da ćete nekoga upoznati onlajn.

Zdravlje:
Ukupno zdravstveno stanje vam se popravlja i energija vam se vraća. Obratite malo više pažnje na zglobove i kolena. Ovo je dobar trenutak da započnete detoks program ili dijetu, jer će promena režima ishrane biti duplo delotvornija nego inače…

Bik horoskop za februar 2017.

Posao:
Još uvek traje period nizanja poslovnih uspeha i pojačanog samopouzdanja. Imate osećaj da možete da učinite sve što zamislite i čini vam se da ste za korak ispred svih. Omiljeni ste kod šefova. U rasponu od 1. do 5. februara izbegavajte nepotrebna putovanja. Studentima će ovaj period teško pasti – imaće poteškoće prilikom pripremanja i polaganja ispita koje mogu ostaviti dugoročne posledice na obrazovanje i karijeru. Zaposlenim Bikovima profesija će ovog meseca doneti više novca nego proteklog. Ovo je povoljan period da konačno nešto uštedite, ili investirate u posao. Otvara vam se mogućnost zarade u udaljenim zemljama i stranim kompanijama, piše astrosudbina.com. Vaše poslovne prilike ovog meseca u glavnom su vezane za strance i inostranstvo.

Ljubav:
Između 5. i 8. februara javlja se iznenadna prilika za romansu ili prijateljstvo. Privlačite duhovne ljude u svoj život. Duhovna kompatibilnost biće vam podjednako važna kao i fizička. Ovo je dobar period i za jačanje porodičnog duha i zbližavanje sa familijom.

Loading...

Zdravlje:
Od 20. januara, pa sve do 19. februara bićete osetljiviji, pa se malo pričuvajte. Ovo je kratkoročan problem i narednih meseci će vam se zdravstveno stanje popraviti. Vodite računa o tome da spavate i odmarate dovoljno. Može vam se dogoditi da neki stari zdravstveni problemi ponovo isplivaju zbog vaše pojačane osetljivosti, ali nemojte previše brinuti o tome…

Blizanci horoskop za februar 2017.

Posao:
Karijera vam napreduje, ali vas od 19. februara očekuje zaista naporan rad. Pazite da ne preterate i pogurate sebe preko granica svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem će vaš poslovni uspeh dosegnuti vrhunac za 2017. godinu. Druga polovina februara i prva polovina marta su ključni. Koncentrisani ste na karijeru i to s punim pravom. Vrlo povoljna poslovna prilika iskrsava 28. i 29. Oduševićete svoje nadređene diplomatskim sposobnostima, ali i idejama. Ukoliko imate posla sa državom ili državnim organima ovi datumi su takođe kao stvoreni da to obavite. Ipak, izbegavajte ulaženje u rizike. Ne iskušavajte sudbinu. Ovo je period u kojem će se sve odvijati veoma brzo i u kojem će vam vreme biti ispunjeno. Moguća su putovanja u inostranstvo, najverovatnije vezana za obrazovanje i usavršavanje, piše astrosudbina.com. Studentima se preporučuje da ovaj period dobro iskoriste, jer su šanse za uspeh vrlo povoljne. Ovo je takođe vreme za filozofske, religijske i metafizičke pomake – februar će biti mesec u kome će se vaše razumevanje suštinskih pitanja produbiti.

Ljubav:
Ovo će biti aktivniji period u odnosu na prošli mesec, kada je ljubav u pitanju. Naročito srećni dani biće vam 5, 7, 9. i 11. Usamljene blizance očekuju brojne romantične prilike u kojima će prijatelji i porodica igrati izvesnu ulogu. Ipak nema potrebe da u bilo šta srljate, niti da bilo šta požurujete, jer pravi momenat se tek očekuje.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se značajno popravlja. Vraća vam se snaga i energija. Ovo je dobar period za blizance koji žele da se reše viška kilograma, naročito do 14. februara. Nakon 19. biće opet potrebno da pripazite na zdravlje i da se više odmarate…

Rak horoskop za februar 2017.

Posao:
Fokusiraćete se više na dobrobit drugih nego na sebe. Tako će biti sve do 19. februara. Tada možete očekivati poziv iz inostranstva, pa čak i putovanje u neku drugu zemlju. Očekujte novac iz nekog neuobičajenog izvora. Neko će vam vratiti dug na koji ste davno zaboravili, ili vam stižu neka zaostala primanja. Ovo je povoljan period da se pozabavite porezima i nekretninama. Ovo je krajnje vreme da otplatite dugove i vratite pozajmice. Ukoliko se spremate da uzmete kredit ili pozajmite novac od nekoga, mudro se preročunajte. Pametan potez vas može dovesti čak i do bogatstva, ali nepromišljeno srljanje u dugove vas može uništiti finansijski, piše astrosudbina.com.
Ukoliko planirate otpočinjanje nekog projekta, ili realizaciju poslovnih ideja, februar će biti dobar mesec za privlačenje kapitala i investitora. Pravo je vreme i da se otarasite svega suvišnog i prestanete da rasipate novac na nepotrebne stvari. Ovo je period u kome ćete više prosperirati mudrim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova, nego samim radom.

Ljubav:
Partneru posao ide dobro, pa i sa te strane možete očekivati finansijsku potporu. Ovo je vreme da se fokusirate na svoju karijeru. Kuća i porodica su vam veoma bitni, kao i uvek, ali sada ćete im više biti od koristi svojim poslovnim uspesima. Ukoliko imate decu, ona će vam služiti kao veliki pokretač. Moguće je da vam upravo deca daju najbolju poslovnu ideju. Usamljeni rakovi će imati tendenciju da se zatrpavaju poslom, pa će slobodne trenutke radije provoditi odmarajući, nego izlazeći. Jedina prilika da nekog upoznate može vam se javiti onlajn.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se sve više popravlja, a najbolje ćete se osećati kad prođe 19. februar. Imaćete više energije, a samim tim će vam se otvarati i više mogućnosti. Ipak, ova cela godina biće obeležena pojačanom osetljivošću organizma, tako da ni u jednom trenutku ne smete da zapostavite brigu o zdravlju. Ne izlažite se preteranom stresu i odmarajte dovoljno…

Naredna 4 horoskopska znaka pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: