Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za10.septembar 2019

Ovan: Prepustite se emocijama i uživajte u društvu partnera. Popravite odnose sa jednim kolegom. Smanjite troškove počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Bik: Naučili ste lekciju iz prošle veze pa nemojte ponavljati iste greške. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Opao vam je imunitet, povedite računa o zdravlju.

Loading...

Blizanci: Svidjate se osobi koju ste upoznali preko prijatelja. Prihvatite poziv za izlazak, značiće vam posle dužeg vremena da se opustite. Zdravlje stabilno.

Rak: Ako ste usamljeni i niste u vezi krajnje je vreme da učinite prvi korak i to promenite. Nagomilali ste poslove pa sad neznate šta bi pre. Prolazna glavobolja.

Lav: U ljubavi vam je stabilno pa trudite se da tako i ostane. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Posao je za sada dobro ne brinite bez razloga. Zdravlje dobro.

Devica: U vašoj vezi ima puno strasti ali i ljubomore. Ne opterećujte partnera vašim poslovnim problemima. Moguć dobitak. Osetljiv vam je urinarni trakt.

Vaga: Otvoreno pričajte sa partnerom o svojim željama i očekivanjima. Stiže vas umor zbog posla ali nije vreme za opuštanje. Osetljiv vam je respiratorni sistem.

Škorpija: Veza vam je ušla u neku rutinu, nadjite načina da je malo osvežite. Dobićete pohvale na poslu za vaš rad. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Partner ne voli da priča o svojim emocijama,ali se vidi da je zaljubljen.Radite i ono što vam ne odgovara ali za sada nemate izbora.Pazite na ishranu.

Jarac: Posvetite malo više vremena partneru.Izadjite zajedno sa prijateljima. Razmišljate sve češće o promeni posla, ali niste sigurni da li ćeto biti bolje. Zdravlje dobro.

Vodolija: Izgladili ste mali nesporazum sa partnerom, pa sada ste opušteni i ispunjeni emocijama. Ne pričajte o vašim planovima pred kolegama na poslu. Zdravlje dobro.

Ribe: Lepo veče ispunjeno emocijama će te provesti sa partnerom. Imate previše obaveza na poslu pa nestižete da se posvetite porodici onako kako bi želeli. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: