Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.septembar 2019

Ovan: Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu jer će te ga tako udaljiti od sebe. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Moguč dobitak. Zdravlje dobro.

Bik: Na putovanju ćete upoznati veoma zanimljivu osobu koja će vas zainteresovati. Ne odlažite poslove već ih zavrašavajte na vreme da se ne nagomilaju. Više se krećite.

Loading...

Blizanci: Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlasak od osobe iz vašeg okruženja. Imate dobre kolege koje vam dosta pomažu u poslu. Promenite štetne navike.

Rak: Pustite partnera kad je nervozan zbog problema da ga prodje. Mala svadja sa jednim članom porodice. Brzo će te rešiti finasijski problem i krenuće vam bolje na poslu. Zdravlje dobro.

Lav: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. Opustite se i uživajte. Postoji mogućnost da neočekivano dodjete do više novca. Posvetite više pažnje zdravlju.

Devica: Prvi neuspeh ne treba da vas pokoleba biće uskoro bolje na ljubavnom planu. Trudite se da mislite na ono što radite a ne na druge stvari. Novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Vaga: Niste da kraja sasvim završili svoju ljubavnu priču. Imaćete duge razgovore sa partnerom. Danas ća vam biti teško da radite pod pritiskom i nećete lako podnositi kritike. Zdravlje bolje.

Škorpija: Još ne razimšljate o novoj ljubavi. Predstoji vam izlazak i lud provod sa prijateljima. Pravi je trenutak da se isprobate u nekom novom poslu. Finasijska situacija je malo bolja. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Posvetite više pažnje i vremena partneru nemislite samo na posao i zaradu. Novčana situacija je sve bolja ali se nemojte rasipati. Moguč kraći put. Zdravlje dobro.

Jarac: Počinje lep period na emotivnom planu pa možda i za ozbiljnu vezu. Budite zadovoljni svojim dosadašnjim rezultatima. Odlična saradnja sa drugima. Moguć bol u zglobovima.

Vodolija: Sve češće razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Emotivno ste ispunjeni i srećni. Povoljan dan za odlazak na poslovno putovanje. Više se krećite.

Ribe: Očekuje vas čarobno veče prepuno romantike i emocija. Iznenadite partnera malim poklonom. Neki poslovi ne mogu da čekaju završavajte ih odmah. Proverite krvni pritisak.

Sponzorisano: