Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.oktobar 2019

Ovan: Prijatno je osećati nečiju ljubav. Ali prijatno je i kad osetiš da je ljubav obostrana. Vi nemate mira nikako. Stalno žurite napred. Prijao bi vam jedan celodnevni odmor.

Bik: Pogledajte u kalendar. Možda bi nekad trebalo provesti neke trenutke bez obaveza. Partner o tome sanja. Obaveze ostavite za sutra. Bezazlena migrena brzo prolazi.

Loading...

Blizanci: Sinoć ste bili baš raspoloženi. Jutro donosi prve ljubavne brige. Opustite malo svoj nervni sistem bar nedeljno jednom. Problemi sa cirkulacijom u vratnom delu.

Rak: Jutros ste kasno ustali i ceo dan će te provesti na granici snova i jave. Partner je više za ovo drugo. Skupite energiju za novu sedmicu itekako će vam trebati. Koža vam je osetljiva.

Lav: Plan za danas koji ste imali sa partnerom polako počinje da se kvari. Nadjite adekvatnu zamenu plana. Posao nikad nije bio završen potpuno. Blaga upala bronhija preti.

Devica: Danas ste prilično raspoloženi. Voljena osoba to oseća i uzvraća istom merom. Iznenadan poslovni poziv kvari lep dan . problemi sa probavom zbog pogrešne ishrane.

Vaga: Prošla noć je donela neočekivano poznanstvo. Sad ste ni na nebu ni na zemlji. Spustite se ipak na zemlju. Vi se ne odmarate ni nedeljom. Ne uzimajte lekove bez potrebe.

Škorpija: Danas bi mogli sa partnerom da organizujete jednu divnu šetnju u prirodi. Prijaće vam. Izbegavajte pentranje na visoke objekte. Neka nervosa se uvukla u vas.

Loading...

Strelac: Nazvaće vas osoba koju ste nedavno sreli. Ne potpadajte pod njen uticaj. Nije ona za vas. Planirali ste da se odmorite i tako i uradite. Prolazna vrtoglavica.

Jarac: Malo više nežnosti pokažite prema partneru jer on to itekako zaslužuje. Moglo bi se desiti da imate poziv od kolege koji nije prijatan. Izbegavajte alcohol zbog jetre.

Vodolija: Osećate se prevareni i to vas proganja. Niste jedina osoba koja se tako oseća. Vreme sve leči. Neodložni poslovi stižu i danas. Grlo bi moglo da bude veći problem.

Ribe: Bilo bi dobro da ono što nije lepo što pre zaboravite. Svet je pun lepih osoba. Nikako da izadjete iz teške finansiske situacije. Zdravlje vas na sreću služi.

Sponzorisano: