Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.novembar 2019

Ovan: Predstoji vam lepo veče sa partnerom i prijateljima. Samo uživajte. Na poslu ništa ne radite na svoju ruku. Nestabilna finasijska situacija. Zdravlje dobro.

Bik: Zadovoljni ste trenutnom situacijom i na emotivnom planu je dobro. Provodite malo više vremena sa porodicom. Situcija na poslu je sada dobra nemojte biti napeti. Moguća glavobolja.

Loading...

Blizanci: Rasplamsajte strasti i nadjite način da osvežite vezu. Dobar period za posao. Malo smanjite trošenje i plaćajte račune na vreme. Promenite način ishrane,nagomilali ste kilograme.

Rak: Pokažite malo više emocija prema partneru i nemojte prigovarati za svaku sitnicu. Kolega vam pomažu maksimalno oko poslova. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Lav: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja. Ako budete više izlazili imaćete veće mogućnosti da nadjete partnera. Kolege su ljubomorne na vas i vaš rad. Zdravlje dobro.

Devica: Lep dan u društvu partnera. Partner vam ugadja u svemu. Pozvaće vas prijatelj koga dugo niste videli. Posao je za sada dobro, opustite se malo. Moguća prehlada.

Vaga: Morate shvatiti da u vezi nemože sve biti idealno.Menjajte odnos prema vezi. Zbog posla zapostavljate porodicu i partnera. Smanjite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Škorpija: Odlučite se kako će te dalje nemožete biti u vezi a gledati na sve strane. Poslovi su se nagomilali krenite da ih što pre završite. Prolazna nervoza.

Loading...

Strelac: Ako ste skoro započeli vezu očekuju vas prvi problemi. Partner je osetljiviji nego inače. Pazite sa kim poslujete. Više se krećite, previše sedite.

Jarac: Bolje se slažete sa partnerom. Predstoji vam lep izlazak ispunjen emocijama. Morate imati realne ciljeve što se posla tiče. Zdravlje dobro.

Vodolija: Upoznaćete veoma zanimljivu osobu koja nije toliko lepa ali ima druge kvalitete. Na poslu gledajte svoj interes. Pazite šta potpisujete. Zdravlje dobro.

Ribe: Nemojte sedeti skrštenih ruku ako želite novu vezu. Imaćete poziv za izlazak. Posao je za sada dobro,sve stižete da završite na vreme. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: