Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.jun 2020

Ovan: Postoji mogućnost da udjete u novu vezu. Osoba kojoj se već duže vremena svidjate će vam prići. Nervozni ste zbog nagomilanog posla. Skoncentrišite se na posao i sve ćete brz završiti.Zdravlje dobro.

Bik: Vreme je da nešto preduzmete da se situacija u vašoj vezi premeni na bolje. Nemojte da se bunite ako vam je stalo da zadržite posao. Napeti ste i nervozni,morate se opustiti. Mislite na svoje zdravlje.

Loading...

Blizanci: Postoji mogućnost da odete sa partnerom na kraći put. Posvetite malo više pažnje partneru. Nemojte da dozvolite da poslovni problemi kvare harmoniju. Zdravlje stabilno.

Rak: Postali ste opterećeni time da se dopadnete jednoj osobi. Nemojte da dajete povoda osobama koje vam se ne dopadaju. Kolege će vam pomoći da završite jedan posao. Svadja sa jednim članom porodice.Zdravlje dobro.

Lav: Ne sedite skrštenih ruku već preduzmite nešto da vam se promeni situacija na ljubavnom planu. Izadjite sa prijateljima, prijaće vam druženje. Nemojte zapostavljati poslovne obaveze. Povedite računa imunitet vam je malo opao.

Devica: U super ste odnosima sa partnerom i to vam je trenutno najvažnije. Kad vam u ljubavi cveta onda i na drugim poljima briljirate. Oni koji nisu u vezi treba da odluče ko im se dopada. Dobra atmosfera na poslu. Zdravlje dobro.

Vaga: Na ljubavnom planu malo ste nerealni i neozbiljni. Partner se trudi da vas razume ali mu ne ide baš najbolje. Problm je u tome što i sami ne znate šta želite. Vredno radite i to će se isplatiti. Prolazna glavobolja.

Škorpija: Za one koji su slobodni najbolje je da se ne držite tvrdoglavo svojih stavova. Budite opušteniji sa ljudima koji vam prilaze. Na poslu vodite računa oko potpisivanja nekih papira. Bavite se sportom.

Loading...

Strelac: Nerazumevanje i netolerancija s partnerom može da se završi loše, tačnije rastankom. Možda to na kraju za vas bude i dobar kraj. Na poslovnom planu stvari kreću na bolje. Stabilno zdravlje.

Jarac: Na emotivnom planu svari stoje mnogo bolje. Iako ste pod stresom zbog posla partner nalazi način da vas opusti i oslobodi negativnih misli. Slobodni neka budu malo obazrivijii realniji u svijim očekivanjima. Povedite računa o zdravlju.

Vodolija: Čas uživate sa partnerovom društvu a onda iznenada želite da ste na nekom drugom mestu. Bilo gde samo da niste pored njega. Odlučite se već jednom. Loš dan za posao. Krećite se više.

Ribe: Slobodni neka ne započinju vezu sa osobama o kojima ništa ne znaju. U suprotnom to će biti gorko iskustvo za vas. Imaćete zanimljivu poslovnu ponudu. Podrška porodice vam puno znači u svemu što radite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: