Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.jun 2015

Ovan: Neki vaš stavovi su počeli da smataju partneru. Moguć kraći put. Dosta toga što se tiče posla zavisi od vas. Plaćajte račune na vreme. Osetljiv vam je stomak.

Bik: Na emotivnom planu će vam biti lepo i konačno ste otvorili srce. Izaberite pravi način da bi ostvarili poslovne ciljeve. Manji izdaci. Moguć problem sa grlom.

Loading...

Blizanci: Prestanite da budete sumnjičavi jer to partneru dosta smeta. Imate veliko samopouzdanje tako da vam posao ide dobro. Puni ste energije i prija vam rad.

Rak: Ako ste sami i usamljeni izlazite malo češće kako bi ste nekog upoznali. U poslednje vreme ste zbog posla zapostavili porodicu. Mogić dobitak. Zdravlje dobro.

Lav: Opustite se i počnite da uživate u novoj vezi i prestanite da mislite o prošlosti. Radite i ono što vam ne odgovara ali nemate izbora. Osetljiv respiratorni sistem.

Devica: Nemojte opterećivati partnera nebitnim stvarima već uživajte u zajedničkim trenucima. Zadovoljni ste zbog poslovnog uspeha samo tako nastavite. Zdravlje dobro.

Vaga: Morate se potruditi da imate malo više vremena za ljubav i ne mislite samo o poslu. Rešićete brzo neke stvari koje vas koče u poslu. Zdravlje promenjivo.

Škorpija: Zbog finasijskih problema partner će biti neraspoložen. Biće bolje narednih dana. Ponekada je bolje da nešto prećutite i da nereagujete zbog kolega. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Promenili ste se dosta zbog ljubavi i prija vam pažnja partnera. Iz dana u dan postižete poslovni uspeh pa je i pril novca veći pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Jarac: Potpuno ste opčinili osobu koju ste skoro upoznali. Izbegavajte svadju sa članovima porodice. Sada imate puno energije i volje za rad. Zdravlje dobro.

Vodolija: Moguća svadja sa partnerom ali će te sve brzo razjasniti. U ljubavi je sve moguće. Situacija je bolja ali vas čeka još puno posla. Pazite na kolograme.

Ribe: Lep dan za izlazak i druženje. Kada ste dobro raspoloženi sve je lepše. Zatražite poslovni savet od osobe od koje imate poverenja. Više se krećite previše sedite.

Sponzorisano: