Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.februar 2020

Ovan: Sačekajte bolji trenutak nije sad vreme za ozbiljne razgovore. Ne shvatajte sve lično jer sugestije kolega su iz najbolje namere. Više pažnje posvetite zdravlju.

Bik: Svidjate se osobi koja vam nije interesanta.Javiće vam se prijatelj koga niste dugo videli. Ako radite u nekoj državnoj firmi moguće unapredjenje. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Lep dan za ljubav i očekuje vas divan provod. Ne rasipajte svoju energiju na druge. Skoncentrišite se na posao i budite malo odlučniji. Zdravlje sada bolje.

Rak: Veoma ste probirljivi u izboru partnera ali zauzete osobe nisu pravi izbor za vas. Finasijska situacija je malo bolja. Budite sigurniji u ono što radite. Zdravlje dobro.

Lav: Sjajan dan za ljubav prepustite se osećanjima i ne razmišljajte puno. Ako tražite posao dobićete neke nove ponude. Manji dobitak.Veću pažnju posvetite ishrani.

Devica: Pronadite način da osvežite vezu i otklonite monotoniju. Iznenadite partnera malim poklonom. Plaćajte račune i saobraćajne kazne na vreme. Zdravlje stabilno.

Vaga: Emotivno niste baš stabilni i nadjite način da to popravite. Planovi koji su vezani za inostranstvo moraće da sačekaju. Novi izdaci. Mogući bolovi u kičmi.

Škorpija: Povoljan dan za druženje sa prijateljima. Moguće novo poznastvo. Situacija na poslu je bolja ali ste i dalje napeti. Pazite šta potpisujete. Bićete malo nervozni.

Loading...

Strelac: Javiće vam se osoba na koju često mislite. Očekuje vas zabavan i lep dan. Dobra komunikacija sa kolegama na poslu. Sredite malo svoj radni prostor. Zdravlje dobro.

Jarac: Povoljan dan za izlazak sa partnerom i pokušajte da se prilagodite partneru. Uz pomoć kolega će te stići da završite veliki posao. Pažljivo u saobraćaju.

Vodolija: Na emotivnom planu vas očekuju lepa iznenadjenja. Ako budete taktični sve će te postići. Na poslu je sve u redu sem plate. Nailazi malo bolji period. Zdravlje promenjivo.

Ribe: Načinite prvi korak jer kad je osoba prava za to se vredi boriti. Predstoji vam lepo veče. Priliv novca je velik i redovan ali ga prebrzo trošite. Moguć problem sa pritiskom.

Sponzorisano: