Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.decembar 2019

Ovan: Svidja vam se neko sa kim radite, ali vi morate napraviti prvi korak. Za sada na poslu vam je dobro i bolje se slažete sa kolegama. Zdravlje je sada bolje.

Bik: Bolje biti sam nego u bilo kakvoj vezi. Naučili ste neke ljubavne lekcije pa sledeći put pazite. Morate se bolje organizovati na poslu kako bi stigli sve da uradite na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Provešćete romantično veče sa partnerom u izlasku. Finasijska situacija će vam se brzo popraviti. Moguć kraći poslovni put. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Rak: Ne razmišljajte o bivšim ljubavima već se opustite i uživajte sada sa novim partnerom. Provodite više vremena sa porodicom. Posao je za sada dobro. Muči vas nesanica.

Lav: U ljubavi vam je stabilno i medjusobno se podržavate. Iskoristite zajedničke trenutke što lepše. Nemate volju za radom zbog male zarade. Bavite se sportom.

Devica: Ako niste zadovoljni nemojte po svaku cenu biti u vezi. Očekuje vas lep dan u krugu najbližih. Situacija na poslu neće biti sjajna, ali morate pokušati da se ne nervirate. Pojačana nervoza.

Vaga: Doći će do malog nesporazuma sa partnerom ali će te to brzo rešiti. Nekada niste sigurni u svoje odluke. Dosta ste toga odradili na poslu pa sada možete malo da predahnete. Zdravlje dobro.

Škorpija: Pojavila se osoba koja vam se odmah dopala. Izadjite u provod sa prijateljima. Malo ste se olenjili pa ste dosta obaveza zapostavili. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Imaćete malu raspravu sa partnerom ali se nećete puno obazirati na partnerove reči. Ne tražite stalno usluge od drugih kolega. Moguć kraći put . Problem sa sinusima.

Jarac: Lepo vam je sa novim partnerom i prija vam pažnja koju vam pruža. Mala svadja sa jednim članom porodice. Karijera vam je u usponu. Osetljiv vam je želudac.

Vodolija: Iskoristite lep dan za izlazak u dvoje prijaće vam. Pokažite malo više emocija prema partneru. Neke vaše izjave na poslu će pogrešno protumačiti. Zdravlje stabilno.

Ribe: Ako ste slobodni moguća nova ljubav sa osobom iz vaše blizine. Morate se više pozabaviti poslom,ako mislite da krene na bolje. Zdravlje je u najboljem redu.

Sponzorisano: